Belépés
Reggeli útravaló
... fogadd el beszédüket!... Szűnjél meg hallgatni az olyan tanítást, mely téged arra visz, hogy a bölcsességnek igéjétől eltévelyedj." (Péld 1,10; 19,27)

"Amint a rosszra való késztetés első érintését érzed, küldj egy imát a mennybe és azután állj ellene szilárdan a kísértésnek, amely az Isten Igéje által megítélt elgondolások irányába akar vonni téged.

Ha a kí...
2022-01-15 11:43:32
Mit tegyünk, hogy ne legyünk a túlevés áldozatai?
... megesszük, csak azért, mert megtetszett az étel, de valójában nem is kívántuk. Mit tegyünk ilyenkor? Rakjuk el az ételt és ne is gondoljunk rá. Ha nem látjuk az adott táplálékot, akkor késztetést sem érzünk arra, hogy megegyük, hiszen valójában nem is vagyunk éhesek.

Késő este már nem javasolt enni, hiszen ettől is elhízhatunk. Ha mégis éhes és úgy érzi, hogy úgysem tud...
2021-09-26 12:33:35
A mérgező szülő tizenhat jellemzője
... gyerekeit. Sokszor kifejezetten kegyetlen hozzájuk, vagy szándékosan olyan megjegyzéseket tesz rájuk, ami rombolja az önértékelésüket. Egyszerűen nem tud büszke lenni rájuk, és egyfolytában késztetést érez rá, hogy földbe döngölje őket.

8. Minden kizárólag róluk, és az ő érzéseikről szól

Ha van olyan tulajdonság, amelyben szinte minden mérgező szülő osztozik,...
2021-09-01 13:07:15
Fűszerek gyógyító tulajdonságai
... emésztési zavarok, bélgázok képződése és hasmenés ellen használ.
FAHÉJOLAJ - általános serkentő hatású, rothadásgátló, baktériumölő, szívidegesség, szívritmuszavar ellen jó, erotikus késztetést serkent, ezért az impotencián segít. Havivérzést beállítja. Külsőleg rovarcsípés ellen bedörzsölő. Illatosító lámpában elpárologtatva gondűző, közérzetjavító.

KAKUKKFŰ
...
2021-08-18 11:06:33
csak ha kedvem van
Csak ha késztetést érzek, akkor jegyzetelek. Már nincs bennem az elfolyó idő megörökítésének vágya. Úgyis elsodorja a homok ezeket a jegyzeteket is. A verseket is. Mondhatnám: befedi a sok szemét.
Szörnyű idő van, hideg, szinte értelmetlennek érzem a kertben végzett nagy munkát. S a fák virágzását, hisz nem lesz itt gyümölcs. De teszem a dolgomat.
Tegnap Pesten voltunk Zs...
2021-04-14 07:14:33
Az igaz barát . . .
...
Az igaz barát . . .

Reggel felkelünk egy új nap reményében
s valami belső késztetésre , bármi ezer
gond is nyomja a lelkünket , valahol mindig
van egy titkos kis sziget , ahol a lélek meg -
békélést talál . Az igazi barátságban rejlik
ez a magasztos érzés , hogy valahol él és
létezik egy őszinte igazi emberszív , aki
akár egy ...
2021-03-24 01:19:34
A netről hozott gondolatok
... nem szeretnénk hallani!
Hiába akarjuk most ,,megszüntetni" a változást segítő lehetőséget, ha nem történik meg az emberiségben a tényleges változás, nem fog megszűnni a késztetés sem, mert a Föld már túllépett energetikailag ezen a korszakon.
Meditálhatunk közösen naphosszakat, feltalálhatjuk a vírus ellenszerét, de ha nem a tényleges megoldás szándékával tes...
2021-03-13 19:01:14
Jó hangulatot teremtő illóolajok
... megteremtését és még a fáradtságot is mérsékeli. Márpedig ez nagyon jó hír, hiszen sok esetben a fáradtság a gátja a párok együttlétének. Sokan számolnak be arról, hogy lelkileg éreznek késztetést az együttlétre, de fizikailag nagyon fáradtak, és mivel alig van energiájuk, így nem is áldoznak túl gyakran a szerelem oltárán.

Az egyik legegzotikusabb illóolaj az ilang-ila...
2021-03-10 20:10:56
Tisztítsuk meg szívünk templomát
Mennyi ideig tart kötelekből megfonni egy ostort? Talán néhány percig. Annyi ideig biztosan, amíg a düh spontán késztetése az értelem kontrollja alá kerül. Jó elképzelni Jézust, amint a templomba belépve mellbe vágja a kufárok látványa, megéli az emberi természethez tartozó haragot, de azután átdolgozza azt prófétai jellé.
Az evangéliumokban ritkán találjuk nyomát annak, hogy...
2021-03-07 10:47:31
Ferenc pápa üzenete 2021 nagyböjtjére
... meg.
A szeretet annak örül, amikor a másikat növekedni látja. Ezért szenved, ha a másik bajban van: ha magányos, beteg, hajléktalan, megvetett vagy szűkölködő... A szeretet a szív késztetése, mely kiszólít magunkból, és megteremti az osztozás és a közösségvállalás kötelékeit.
,,A társadalmi szeretetből kiindulva előrehaladhatunk a szeretet civilizációja felé, am...
2021-02-16 16:36:46
1 2 3 ...................116 117 .........175 176 .........232 233 234 
Címkék: Isten Igéje, Tegnap Pesten, túlevés áldozatai, mérgező szülő, igaz barát, netről hozott, olyan tanítást, bölcsességnek igéjétől, rosszra való, adott táplálékot, impotencián segít, homok ezeket, kertben végzett, igazi barátságban, magasztos érzés, őszinte igazi, változást segítő, tényleges változás, vírus ellenszerét, tényleges megoldás, párok együttlétének, szerelem oltárán, egyik legegzotikusabb, értelem kontrollja, templomba belépve, kufárok látványa, emberi természethez, evangéliumokban ritkán, szeretet annak, másikat növekedni, másik bajban, szív késztetése, közösségvállalás kötelékeit, társadalmi szeretetből, szeretet civilizációja, előrehaladhatunk, közösségvállalás, evangéliumokban, önértékelésüket, szívritmuszavar, legegzotikusabb, megörökítésének, megjegyzéseket, feltalálhatjuk, elpárologtatva, közérzetjavító, értelmetlennek, energetikailag, együttlétének, civilizációja, tulajdonságai, megteremtését, meditálhatunk, szívidegesség, rothadásgátló, bölcsességnek, nagyböjtjére, megszüntetni, baktériumölő,
© 2013 TVN.HU Kft.