Belépés
Semjén: a Fidesz-KDNP az Európai Unió legsikeresebb politikai konstrukciója
... az EU történetében példátlan, hogy egy politikai erő több mint egy évtizeden keresztül az abszolút többség fölött tud parlamenti választásokat nyerni.
"Harmadszorra nyertük meg kétharmaddal a magyar országgyűlési választásokat, ami nagyban köszönhető a külhoni magyaroknak, akik szavazataikkal nemzethűségről tettek tanúságot" - hangsúlyozta.
Semjén Zsolt hozzátette, a pár...
2019-01-17 21:52:34
Apáti Bence: A HARC SZAGA
... Tették ezt azért, mert vérszagot szimatolnak a levegőben. Azt hiszik, hogy idegen országok fogják nekik - fogják helyettük - megbuktatni a törvényesen, demokratikusan, kétharmaddal megválasztott kormányt. Az orosz elvtársak helyett ma a migránsok betelepítéséért küzdő nyugati országok vezetőitől várják a makacs magyarok észhez térítését. Mindig is ezt csinálták.
|...
2018-09-18 19:29:41
A harc szaga
... Tették ezt azért, mert vérszagot szimatolnak a levegőben. Azt hiszik, hogy idegen országok fogják nekik - fogják helyettük - megbuktatni a törvényesen, demokratikusan, kétharmaddal megválasztott kormányt. Az orosz elvtársak helyett ma a migránsok betelepítéséért küzdő nyugati országok vezetőitől várják a makacs magyarok észhez térítését. Mindig is ezt csinálták.
|...
2018-09-18 13:00:48
DK: azok a hazafiak, akik megszavazták a Sargentini-jelentést
... "Álmodozhat a miniszterelnök egy másik Európáról, és egy másik Európai Parlamentről, de ettől az még tény marad, hogy Orbán Viktor Európa első olyan bukott miniszterelnöke, akiről kétharmaddal mondták ki, hogy semmibe veszi az európai értékeket, saját népét és saját országában a demokráciát és a jogállamot" - fogalmazott.
Szerinte jól mutatja Orbán Viktor európai befolyásának...
2018-09-14 13:31:38
Gulyás: már megérkeztek az iskolakezdéshez kapcsolódó támogatások
... egymillióan -, így 2013 óta összesen 6 milliárd forinttal csökkentek a szülők tankönyvkiadásai. Jövőre ez tovább mérséklődik, 2019-ben már 11 milliárd forintot fordít erre a célra a büdzsé, kétharmaddal többet, mint 2010-ben.
A mögöttünk lévő tanévben több mint 600 ezer gyermek jutott ingyenes vagy kedvezményes étkezéshez az iskolákban, miközben 2010-ben csupán 300 ezren - s...
2018-08-31 13:23:55
Bayer Zsolt: Egy fontos találkozó
... a palackba. Úgyhogy inkább úgy tesznek, mintha az új Európa katonái ellenségek lennének, és soha nem találhatnának egymásra.

Ez sem fog sikerülni. Orbán harmadszor nyert kétharmaddal, Salvini pedig ma már egyedül is megnyerné az olasz választásokat. Európa sírásói meg eljátszogatnak még egy kicsit büdös kis homokozójukban.

(Vigyázó szemetek Chemnitzre vesséte...
2018-08-30 21:19:05
Van-e valaki köztetek, aki megtapasztalt már ENNYIRE TRÓPUSI augusztust, eddigi életében...?
Zorbán monnyon le! A kétharmaddal bebetonozta klímaváltozást! Diktatúra! 5%-al kevesebb búza termett, mint tavaly! Bezzeg a demokratikus németeknél sokkal többel kevesebb. Sőt, ott még pityóka is alig lesz! Megfőtt a földben.... Erről is a Zorbán tehet.... Hogy a németeknél döglenek a halak a folyókban a melegtől? Egyértelmű, hogy a Paks II. miatt van!

Szerintem, pedig f...
2018-08-12 18:40:41
Tusványos - Kocsis: hatalmas felelősség a kétharmados többség
... nincsenek illúziói a parlamenti munkát illetően, s nosztalgiával tekint a 2010-ben indult ciklusra, amikor érdemi viták zajlottak. Azt kérte, a kormánypártok éljenek és ne visszaéljenek a kétharmaddal, hiszen egy erős és felelős kormány azt is figyelembe veszi, hogy a magyar társadalom és szavazók közel fele nem ért egyet vele. Hozzátette: a választási eredményekből le kell vonni ...
2018-07-27 16:03:09
Vastag bőr, rezzenéstelen pofa, betanult habonyi szólamok
... is lopott. Szóval, ha egy mód van rá, ne játsszuk már a naivat: a kormány számára nincsenek kínos kérdések, vastag bőr, rezzenéstelen pofa van és a betanult szólamok. Ennyi. Mert a kétharmaddal a háromharmadot.

Erről jutott eszembe, mert nem ide tartozik, hogy kurva nagy bajban van az a világ, ahol Kim Dzsong Un és Donald Trump kézfogása történelminek számít, amire mind...
2018-06-12 22:21:39
Meddig védhető a mundér becsülete?
... Zorbán felelős... Hogy ebbe miért nem tartozik bele egy majom szerint a nyugdíjasok "etetése"? Nem értem....
Nemrég hallottam, év végén megint lesz nyugdíjprémium.... Pedig, kétharmaddal nyert! ki érti ezt? Nem elvesz, hanem ad! "Megveszi" a szavazókat, jobb léttel! Hogy a picsába lehet ilyen megvehető a nyugger? :D Nem behazudja választások előtt, hanem a nyert választás ut...
2018-06-06 10:44:51
1 2 3 ......24 25 ...36 37 ...47 48 49 
Címkék: Európai Unió, Apáti Bence, HARC SZAGA, Bayer Zsolt, ENNYIRE TRÓPUSI, Semjén Zsolt, Európai Parlamentről, Orbán Viktor Európa, Orbán Viktor, Paks II, Dzsong Un, Donald Trump, harc szaga, iskolakezdéshez kapcsolódó, fontos találkozó, kétharmados többség, mundér becsülete, évtizeden keresztül, abszolút többség, magyar országgyűlési, külhoni magyaroknak, orosz elvtársak, migránsok betelepítéséért, makacs magyarok, másik Európáról, másik Európai, európai értékeket, szülők tankönyvkiadásai, mögöttünk lévő, olasz választásokat, kicsit büdös, kétharmaddal bebetonozta, demokratikus németeknél, németeknél döglenek, parlamenti munkát, 2010-ben indult, kormánypártok éljenek, magyar társadalom, választási eredményekből, kormány számára, betanult szólamok, majom szerint, picsába lehet, nyert választás, tankönyvkiadásai, iskolakezdéshez, miniszterelnöke, betelepítéséért, homokozójukban, nyugdíjprémium, eljátszogatnak, demokratikusan, nemzethűségről, szavazataikkal, miniszterelnök, klímaváltozást, megválasztott,
© 2013 TVN.HU Kft.