Belépés
Lavrov: Szöul csatlakozhat a koreai rendezésére vonatkozó orosz-kínai javaslat továbbfejlesztéséhez
... megállapodás.
Kvang elmondta, hogy az év második felében Vlagyivosztokban kétoldalú régióközi együttműködési fórumot rendeznek, és hogy meg fog...
2019-06-17 16:42:49
Szijjártó: Magyarország érdeke, hogy gyorsan fejlődjenek a gazdasági kapcsolatok Délkelet-Ázsiával
... együttműködési miniszter hangsúlyozta: régi együttműködés van Magyarország és Kambodzsa között, rendszeres a párbeszéd a két ország között, és elkötelezettek, hogy lendületet adjanak a kétoldalú kapcsolatoknak.
Megjegyezte: országa miniszterelnöke jelenleg hivatalos látogatást tesz Magyarországon.
A kambodzsai tárcavezető megköszönte, hogy Magyarország támogatja országát...
2019-06-14 07:08:18
Krónika 1. rész (beruházásvédelmi egyezmények)
... százalékkal nőtt, meghaladta a 640 millió dollárt; a magyar export 11 százalékkal bővült. Azt mondta, az Eximbanknál 1,7 milliárd eurós hitelkeretet nyitottak a magyar-szingapúri vállaltközi kapcsolatok finanszírozására.
Szijjártó Péter közölte, a magyar gazdaság "a dimenzióváltás időszakában van": nem a megteremtett munkahelyek száma, hanem sokkal inkább az azok által képvis...
2019-06-13 11:31:10
Krónika 7. rész (légtérvédelem, közigazgatási bíróságok)
... (Jobbik) pártja támogatásáról biztosította az előterjesztőt és célnak nevezte a határon átnyúló rendészeti feladatok hatékonyabbá tételét.
Nacsa Lőrinc (KDNP) fontosnak nevezete a kapcsolatok elmélyítését Horvátországgal. További célokra hívta fel a figyelmet, például a közösségi közlekedés fejlesztésének szükségességére. Megerősítette: pártja támogatja a javaslatot.
Ug...
2019-06-12 16:02:51
Szijjártó: az EU szegényebb és kevésbé versenyképes lenne a közép-európai országok nélkül
... feszültségeken úgy lehet a leginkább úrrá lenni és még biztonságosabbá tenni a térséget, ha felkínálják az európai integráció útját a nyugat-balkáni országoknak.
Így a gazdasági kapcsolatok is sokkal szorosabbak és hatékonyabbak lehetnek - tette hozzá.
Ráadásul a migrációs veszély sajnos továbbra is reális - emelte ki Szijjártó Péter.
"Elnézve a Törökországban és ...
2019-06-12 13:06:38
Macron köszönetet mondott a veteránoknak Franciaország felszabadításáért a normandiai partraszállás évfordulójá
... partszakaszon fog délután koszorúzni a kanadai katonák emlékére.
Emmanuel Macron a brit katonákra emlékezve megerősítette a Franciaország és Nagy-Britannia közötti "különleges kapcsolatokat". A brit európai uniós tagság megszűnésére utalva kijelentette, hogy "bármi is történik, mindig egymás mellett leszünk, mert közös a sorsunk". Theresa May beszédében nem tett utalást sem ...
2019-06-06 15:12:26
Putyin és Hszi példátlanul szorosnak nevezte Moszkva és Peking kapcsolatát
...
Putyin szerint a kétoldalú viszony "példátlan szintre", Hszi megfogalmazásában "mindem idők legmagasabb szintjére" jutott. A két vezető a kamerák előtt kölcsönösen barátságáról biztosította egymást egy olyan helyzetben, amikor Moszkva viszonya az ukrajnai és a szíriai beavatkozás, valamint a venezuelai orosz jelenlét, Pekingé pedig a kereskedelmi háború miatt kiéleződött Wash...
2019-06-05 20:52:28
A háború után kialakult nemzetközi intézményrendszert méltatta a brit uralkodó a Trump tiszteletére adott banke
... eredeti célját", az országok együttműködését a nehezen kivívott béke megőrzése végett - fogalmazott a brit uralkodó.
II. Erzsébet királynő kiemelte a szoros kétoldalú gazdasági kapcsolatokat, felidézve, hogy a két ország a legnagyobb befektető egymás gazdaságában, és az Egyesült Államokban tevékenykedő brit vállalatok több mint egymillió amerikainak adnak munkát.
Válaszk...
2019-06-04 07:04:05
Szijjártó: Magyarország komoly jelentőséget tulajdonít az együttműködésnek Latin-Amerikával
... hogy a magyar kormány járuljon hozzá ahhoz, hogy országa nagykövetséget nyisson Budapesten. Ez lesz az első paraguayi nagykövetség a térségben, és ez új lendületet adhat a kétoldalú kapcsolatoknak - tette hozzá.
Úgy látja, Magyarország és Paraguay hasonló értékeket követ, ez az alapja az együttműködésüknek, a két országot nemcsak baráti, hanem szövetségesi kapcsolatok kötik ö...
2019-05-31 13:35:37
Találkozóról állapodott meg telefonbeszélgetésében az amerikai és a török elnök
... volna - múlt szerdán jelezte: Ankara előkészületeket tesz az esetleges amerikai szankciókat illetően.
Az amerikai és a török vezető a szerdai telefonbeszélgetésben a kétoldalú kapcsolatokra, köztük gazdasági kérdésekre, valamint a Közel-Keletet érintő regionális ügyekre is kitért, erről azonban nem hoztak nyilvánosságra részleteket.
A világ 19 legnagyobb gazdaságát és az...
2019-05-29 19:55:38
1 2 3 .................105 106 .........158 159 ........210 211 212 
Címkék: Szijjártó Péter, Nacsa Lőrinc, Emmanuel Macron, Theresa May, Egyesült Államokban, koreai rendezésére, gazdasági kapcsolatok, közép-európai országok, veteránoknak Franciaország, normandiai partraszállás, háború után, brit uralkodó, együttműködésnek Latin-Amerikával, török elnök, kétoldalú kapcsolatoknak, kambodzsai tárcavezető, magyar export, magyar-szingapúri vállaltközi, magyar gazdaság, dimenzióváltás időszakában, megteremtett munkahelyek, azok által, határon átnyúló, kapcsolatok elmélyítését, közösségi közlekedés, leginkább úrrá, európai integráció, nyugat-balkáni országoknak, migrációs veszély, kanadai katonák, brit katonákra, brit európai, kétoldalú viszony, kamerák előtt, olyan helyzetben, szíriai beavatkozás, venezuelai orosz, kereskedelmi háború, országok együttműködését, nehezen kivívott, szoros kétoldalú, legnagyobb befektető, magyar kormány, első paraguayi, esetleges amerikai, török vezető, kétoldalú kapcsolatokra, együttműködésnek, vlagyivosztokban, beruházásvédelmi, finanszírozására,
© 2013 TVN.HU Kft.