Belépés
Tőzsde - Bizonytalan kezdés várható az európai tőzsdéken
... három-négy hete a legmagasabb szinten zártak szerdán az európai tőzsdék a koronavírus-oltásról tett bejelentéseknek, az olajár emelkedésének, a javuló német konjunktúramutatóknak, a kínai autópiaci forgalom fellendülésének, valamint a távközlési ágazat részvényei erősödésének köszönhetően.
A páneurópai FTSE EuroFirst 300 index 1,23 százalékkal, a Stoxx Europe 600 index 1,11 s...
2020-08-13 07:31:02
Növelte forgalmát és nyereségét tavaly a Renault
... emelkedett 10,35 euróról.
A Renault az idén a világpiaci forgalom 1,5-2,0 százalékos növekedésére számít, ezen belül Európában és Franciaországban két százalékosra. A brazil és az orosz autópiaci forgalom az idén stabilizálódik a Renault szerint, a kínai és az indiai pedig öt és nyolc százalékkal nő.
A Renault az idén mutatja be 2022-ig szóló középtávú üzleti tervét, am...
2017-02-10 09:31:33
Nőtt az Infineon nyeresége a negyedik negyedévben
... negyedévi 181 millió euró után.
A teljes bevétel 39 százalékát adó autóipari elektronikai (ATV) üzletág forgalma egy százalékkal 614 millió euróra csökkent, mivel az európai és amerikai autópiaci forgalom felfutását a kínai keresletnövekedés lassulása ellentételezte.
A negyedik negyedévben az Infineon 17,9 százalékos bevételarányos jövedelmezőség mellett 286 millió euró...
2015-11-26 11:31:21
A következő öt évben 14 milliárd dollárt fektet be Kínában a General Motors
... ugyanakkor globális összehasonlításban különösen kiélezett a verseny, s a gyártáson kívül a kutatás-fejlesztésre is jelentős összegeket kell áldozni - véli a China Dailynek nyilatkozó autópiaci szakértő.
A lap Mary Barrat, a GM vezérigazgatóját idézi, aki a jövőbeli tervek ismertetésekor azt hangsúlyozta, a technológiai újítások és azok integrációja tehetik a céget a legérték...
2014-10-03 11:14:36
Több tízezer munkahelyet hoz létre a Volkswagen
... kapacitásait. Kínában például már 80 ezren dolgoznak a VW kínai állami partnerekkel közösen működtetett üzemeiben.
A VW célja, hogy 2018-ra a legnagyobb autógyártó társaság legyen. Az autópiaci ranglistát jelenleg a Toyota vezeti, a japán cég tavaly 9,75 millió kocsit adott el, a VW pedig 9,3 milliót.
A konszernhez tartozik a névadó Volkswagen mellett az Audi, a Seat, a...
2013-04-02 15:54:39
1 
Címkék: General Motors, FTSE EuroFirst, Stoxx Europe, China Dailynek, Mary Barrat, európai tőzsdéken, negyedik negyedévben, legmagasabb szinten, európai tőzsdék, olajár emelkedésének, javuló német, kínai autópiaci, távközlési ágazat, páneurópai FTSE, világpiaci forgalom, orosz autópiaci, idén stabilizálódik, indiai pedig, idén mutatja, teljes bevétel, kínai keresletnövekedés, gyártáson kívül, jövőbeli tervek, technológiai újítások, legnagyobb autógyártó, autópiaci ranglistát, konszernhez tartozik, névadó Volkswagen, franciaországban, vezérigazgatóját, fellendülésének, bejelentéseknek, stabilizálódik, bevételarányos, jövedelmezőség, ellentételezte, ismertetésekor, emelkedésének, partnerekkel, technológiai, növekedésére, hangsúlyozta, százalékosra, integrációja, köszönhetően, erősödésének, fejlesztésre, elektronikai, kapacitásait, legmagasabb, koronavírus, százalékkal, munkahelyet, bizonytalan, működtetett, negyedévben, konszernhez, összegeket, legnagyobb, felfutását, autógyártó, távközlési, százalékos, ugyanakkor, százalékát,
© 2013 TVN.HU Kft.