Belépés
Bírálják Hollandiában a királyi család döntését egy Rubens-rajz elárverezéséről
...
Mark Rutte holland kormányfő közölte, hogy az árverésre bocsátás "a királyi család magánügye", nem fog közbeavatkozni.
Salima Belhaj, a D66 liberális párt tagja kérte a kormányfőt arra, hogy járjon közbe az aukció elhalasztása érdekében azért, hogy először holland intézménynek ajánlják fel a vételi jogot - adta hírül a The Art Newspaper honlapja.
A Rubens-rajzot 12...
2019-01-14 18:12:50
Illegális bevándorlás - A német CDU megkezdi migrációs politikája felülvizsgálatát
... reformjával.
Annegret Kramp-Karrenbauer decemberben vette át a CDU vezetését, elődje Angela Merkel kancellár volt, aki október végén jelentette be, hogy befejezi pártvezetői tevékenységét, a kormányfői tisztséget pedig legfeljebb a ciklus végéig, 2021 őszéig tartja meg és utána visszavonul a politikából.
A CDU és a bajor testérpárt, a Keresztényszociális Unió (CSU) szöve...
2019-01-13 19:49:48
A cseh civil elhárítás felszámolta az egyik orosz titkosszolgálat hírszerzői hálózatát
... Csehország demokratikus állam, amelyet nem a titkosszolgálatok irányítanak - reagált Koudelka bejelentésére Jirí Ovcácek elnöki szóvivő a Twitteren közzétett bejegyzésében.
Andrej Babis kormányfő és Jan Hamácek belügyminiszter ugyanakkor nyilvánosan megvédte a BIS-t, amikor azt nyilatkozták, hogy a civil elhárítás szerintük sikeres és profi munkát végez.
Koudelka szeri...
2018-12-07 19:22:02
Putyin és Abe a Kuril-szigeteki gazdasági együttműködés folytatásáról állapodott meg
... dél-koreai és Kaltma Battulgamongol elnök is.
Putyin és Abe hétfőn megerősítette, hogy folytatja a szoros együttműködést a Koreai-félsziget atomfegyver-mentesítése érdekében is. A japán kormányfő azt is közölte, hogy jövő júniusban a osakai G20-csúcson találkozik Putyinnal, majd Tokióban együtt zárják le a kulturális keresztévet. Abe közölte, hogy Japán kész gazdasági segítsé...
2018-09-10 18:52:40
Brexit - Financial Times: kétséges, hogy Afrika pótolhatja-e a kieső európai kereskedelmet
... May brit miniszterelnök e héten kereskedelemösztönző célú afrikai körutat tett üzletemberek kíséretében, felkeresve Dél-Afrikát, Kenyát és Nigériát. Dél-Afrikában mondott beszédében a kormányfő kijelentette, hogy egyes becslések szerint az afrikai gazdaságok teljesítménye 2030-ig megkétszereződhet, és 2050-re a világ fogyasztóinak negyede az afrikai kontinensen él majd.
A lon...
2018-08-31 12:53:05
Volt orosz kormányfőhelyettes: Washington elismerte, hogy Szaakasvili "elszakadt a pórázról"
... agresszió képsorai lennének."Ármánynak" és "disznóságnak" nevezte, hogy Szaakasvili éppen a pekingi olimpia megnyitójának idejére időzítette a támadást, amikor Vlagyimir Putyin akkori kormányfő éppen a kínai fővárosban tartózkodott, Dmitrij Medvegyev akkori elnök pedig szabadságon volt.
Az orosz hatalmi hierarchiában ma csekélyebb fontosságú beosztásra visszavonultatott, ered...
2018-08-08 18:09:57
Pompeo figyelmezteti az IMF-et: nehogy Pakisztán a kölcsönből kínai adósságát fedezze
... részvényeseket vagy egyenesen magát Kínát segítik ki" - fogalmazott Pompeo. A pakisztáni választásokon győztes Pakisztáni Mozgalom az Igazságosságért párt (PTI) vezetője, Imran Hán - várható kormányfő - már jelezte, hogy a Nemzetközi Valutaalaphoz fordul és 12 milliárd dolláros kölcsönt kér majd.
Pakisztán - elsősorban infrastrukturális (vasúti és kikötői) beruházásainak fina...
2018-07-31 07:04:26
Horvátország aláírta a Peljesac-híd megépítéséről szóló dokumentumokat egy kínai céggel
... az egyetlen tengerparti boszniai város, Neum idegenforgalmát.
Adil Osmanovic civil ügyekért felelős boszniai miniszter hétfőn "még egyszer" felszólította Andrej Plenkovic horvát kormányfőt, hogy mielőbb kezdjen tárgyalásokat a két ország között fennálló határvitáról, hozzátéve, hogy ellenkező esetben Szarajevó a nemzetközi bírósághoz fordul a Peljesac-híd építése miatt.
...
2018-07-30 18:49:48
Moszkva sürgette az Észak-Korea elleni ENSZ-szankciók enyhítését
... államfő a labdarúgó világbajnokság megnyitója után a FÁK-országok vezetői számára megtartott moszkvai fogadáson bemutatta egymásnak Ilham Aliyev aze...
2018-06-15 14:42:01
Lesznek megszorítások?
... bankjából 4 kínai.

Mint arról korábban beszámoltunk, sajtóinformációk szerint Orbán Viktor miniszterelnök a kötcsei beszédében újabb világválság kialakulását vetette fel. Mint a kormányfő akkor fogalmazott, ,,nem fognak azzal a bőséggel találkozni, mint a választások előtt".

https://alfahir.hu/2018/06/14/matolc sy_gyorgy_magyar_nemzeti_bank_gazdas ag...
2018-06-14 13:49:59
1 2 3 ............40 41 ......61 62 ......80 81 82 
Címkék: Bírálják Hollandiában, Financial Times, Mark Rutte, Salima Belhaj, Annegret Kramp-Karrenbauer, Angela Merkel, Keresztényszociális Unió, Jirí Ovcácek, Andrej Babis, Kaltma Battulgamongol, Vlagyimir Putyin, Dmitrij Medvegyev, Pakisztáni Mozgalom, Imran Hán, Nemzetközi Valutaalaphoz, Adil Osmanovic, Andrej Plenkovic, Ilham Aliyev, Orbán Viktor, királyi család, cseh civil, egyik orosz, kieső európai, kölcsönből kínai, kínai céggel, árverésre bocsátás, kormányfőt arra, aukció elhalasztása, vételi jogot, kormányfői tisztséget, ciklus végéig, bajor testérpárt, titkosszolgálatok irányítanak, civil elhárítás, szoros együttműködést, japán kormányfő, osakai G20-csúcson, kulturális keresztévet, kormányfő kijelentette, afrikai gazdaságok, világ fogyasztóinak, afrikai kontinensen, pekingi olimpia, kínai fővárosban, orosz hatalmi, pakisztáni választásokon, egyetlen tengerparti, nemzetközi bírósághoz, labdarúgó világbajnokság, kötcsei beszédében, kormányfő akkor, bőséggel találkozni, választások előtt&#8221,
© 2013 TVN.HU Kft.