Belépés
Oltóanyagok és bizalmatlanságok
... Zika-vírushoz hasonlító autoimmun folyamatok beindítására képes ,,lopakodó".
A professzornak az az egyik legnagyobb baja a Sinopharm oltóanyagával, hogy nem tudunk róla semmit. A kínaiak ugyanis semmiféle dokumentációt nem osztottak meg, és a hatékonyságáról is nehéz meggyőződni. A Pfizer és a Moderna eredményeit rangos szaklapokban tették közzé.

"Kínába...
2021-01-21 00:19:17
Illóolaj, mely képes visszafordítani a rákos daganatokat
... hogy mely uralkodó szerezze meg a kizárólagos forgalmazás jogát. Sába királynője számított az egyik legnagyobb szállítónak, emiatt vállalkozott veszélyes útjára Salamon királyhoz. Az ókori kínaiak a lepra, és a tüdővész ellenszerének tartották, de keleten és nyugaton egyaránt használták légzőszervi megbetegedések, reuma, bőrbajok, vérbajok, vesebetegségek gyógyítására.

...
2020-11-29 22:35:02
A zöld tea gyógyhatásairól
... kutatás és vizsgálat igazolja. A teában lévő hatóanyagok segítenek a fogyásban, rákmegelőző tulajdonságokkal rendelkeznek, csökkentik a koleszterinszintet, védik az ereket.

A kínaiak már évezredek óta fogyasztanak zöld teát, kihasználva számos pozitív tulajdonságát.

A zöld tea a benne található tápanyagoknak köszönhetően feltölti szervezetünket létfontosságú ...
2020-10-29 22:27:04
Jövő október közepén, teljes versenyprogrammal rendezik meg az evezős vb-t
... szokatlan. Akkor ugyanis hagyományosan csak azokban a számokban küzdenek meg - az U23-as és az ifi vb-vel megegyező helyszínen és időpontban -, amelyek nem szerepelnek az ötkarikás programban. A kínaiak azonban ragaszkodtak az eredeti, teljes ütemtervhez, így végül kései időpontot találtak a versenynaptárban, kellő szünettel a tokiói olimpia után.
A következő szezonban a luze...
2020-06-25 20:23:05
Kína
Kína nem engedné, hogy nemzetközi csapat vizsgálja a koronavírus eredetét

A kínaiak nem engednének be az országba egy nemzetközi hivatalnokcsapatot, amelynek feladata az lenne, hogy a koronavírus pontos eredetét ellenőrizze - írja a BBC. Az átvizsgálást egyre több ország tartja esedékesnek, ugyanis a kínaiak a járvány kirobbanásának kezdetén késve jelentették, h...
2020-04-26 08:27:41
Mike Pompeo reméli, hogy Kína felülvizsgálja döntését az amerikai újságírók kiutasításáról
... "Nem ugyanarról van szó" - mondta, és kifejtette, hogy a kínai újságírók az Egyesült Államokban olyan sajtószabadságot élveznek, amilyen Kínában nem is létezik. Hozzáfűzte, hogy azok a kínaiak, akikkel csökkenteni kellett a létszámot, amerikai megítélés szerint nem újságírók voltak, hanem más jellegű küldetést teljesítettek.
Az amerikai külügyminiszter aránytalannak nevezte a...
2020-03-17 21:12:56
Koronavírus - Kínán belül is ellenségeskedést szül a járvány
... felháborodással fogadta a szatirikus alkotást, mások azonban az ügy kapcsán a belföldi felelősöket bírálták. Egy felhasználó például a Weibo-n közzétett bejegyzésében így ír az esetről: "a kínaiaknak is el kell gondolkodniuk rajta, hogy miért készült ez a kép. A vuhani vadhúsevők egész Kínára szégyent hoztak. Hozzátette: "ezt a képet a koronavírustól való félelem ihlette, márpedig...
2020-01-31 20:38:20
Kajak-kenu-vb - Arany-, ezüst- és bronzérem a pénteki döntőkben
... kenupárosa tavaly hatodik lett fél kilométeren a vb-n, s miután ezúttal megnyerték az előfutamukat, így egyből bejutottak a legjobb kilenc közé, most az éremszerzés volt a céljuk. A döntőben a kínaiak rajtoltak a legjobban, de velük tartottak a magyarok és a spanyolok is. Az ázsiaiak végig bírták az önmaguk által diktált tempót, így magabiztos győzelmet arattak, Hajduék pedig a kö...
2019-08-23 16:42:47
Jónás Tamás versei
JÓNÁS TAMÁS VERSEI


Jónás Tamás (Ózd, 1973. március 14. - ) magyar nyelven alkotó roma származású költő, író, programozó.

Nehéz gyermekkora volt. 16 éves kora óta jelennek meg versei. Több kötet szerkesztője. Eddig ...
2019-08-03 19:00:20
Vizes vb - Tizenkettedik a magyar csapat a szinkronúszók szabad kombinációs döntőjében
... "egyeduralkodói" megfeledkeztek egy szabályváltozásról, ami miatt kicsúsztak az időlimitből, ezért egy kerek pontot levontak tőlük. Ugyanakkor így is elsők voltak, de csak bő fél ponttal előzték meg a kínaiakat. Az oroszok végül nem bízták a véletlenre a dolgot, s gyakorlatilag tökéletes kűrrel, hihetetlenül magas, 98,0000 ponttal diadalmaskodtak.
Eredmények:
szinkronúsz...
2019-07-20 13:41:43
1 2 3 .............45 46 .......68 69 .......90 91 92 
Címkék: Mike Pompeo, Jónás Tamás, Egyesült Államokban, JÓNÁS TAMÁS VERSEI, rákos daganatokat, evezős vb-t, amerikai újságírók, pénteki döntőkben, magyar csapat, szinkronúszók szabad, kínaiak ugyanis, kizárólagos forgalmazás, egyik legnagyobb, ókori kínaiak, tüdővész ellenszerének, teában lévő, benne található, számokban küzdenek, ötkarikás programban, kínaiak azonban, tokiói olimpia, következő szezonban, koronavírus eredetét, koronavírus pontos, átvizsgálást egyre, járvány kirobbanásának, kínai újságírók, amerikai külügyminiszter, szatirikus alkotást, belföldi felelősöket, felhasználó például, vuhani vadhúsevők, koronavírustól való, legjobb kilenc, éremszerzés volt, kínaiak rajtoltak, ázsiaiak végig, önmaguk által, kerek pontot, oroszok végül, ellenségeskedést, tulajdonságokkal, bizalmatlanságok, versenynaptárban, sajtószabadságot, hatékonyságáról, visszafordítani, külügyminiszter, felháborodással, gyógyhatásairól, diadalmaskodtak, vesebetegségek, felülvizsgálja, kiutasításáról, koronavírustól, megbetegedések,
© 2013 TVN.HU Kft.