Belépés
Imádság
...,,Az igehirdetőnek először meg kell tanulnia, ha gyümölcsözően akar prédikálni, hogy helyesen imádkozzék. Ennek ellenére az imádság a legnehezebb, amire elhívást kaptunk, és mivel emberek vagyunk, ez az egyetlen olyan cselekmény, ahol kísértést érzünk, hogy kevesebb gyakorisággal cselekedjük, mint bármi mást."

-A. W. Tozer-...
2018-11-26 09:37:24
Évközi 29. vasárnap igenaptár oldalon 10.21
... Isten Fia, - ezért legyünk állhatatosak a hitvallásban. A mi főpapunk ugyanis nem olyan, hogy ne tudna együtt érezni gyöngeségeinkkel, hanem olyan, aki hozzánk hasonlóan mindenben kísértést szenvedett, a bűntől azonban mentes maradt. Járuljunk tehát bizalommal a kegyelem trónjához, hogy irgalmat találjunk és kegyelmet kapjunk, amikor segítségre szorulunk.
Ez az Isten ig...
2018-10-21 12:49:21
Vezetés
..."A protestáns lelkipásztorokat általában rosszul fizetik, és a lelkipásztorok családja gyakran nagy. E két tényezőt összetéve olyan helyzetet látunk, amely hajlamos arra, hogy bajt és kísértést okozzon Isten emberének. Nagyon jól ismert a tagságnak az a képessége, hogy elzárhatja a 'pénzescsapokat' a gyülekezetben, amikor a szószéken levő ember a sarkára áll. Az átlagos lelkipászto...
2018-10-12 17:45:26
Vágy
..."Az a vágy, hogy kedveljék és csodálják, erős még a lelkészek között is; ezért nehogy kockáztassa a nyilvános helytelenítést, a lelkipásztor kísértést érez arra, hogy egyszerűen karbatett kézzel üljön, és behízelgően mosolyogjon a népre."

- A. W. Tozer -...
2018-10-12 17:44:03
Hogyan visz tovább Isten kegyelme?
... kegyelme.

1. Isten megtartó kegyelme segít megállni a kísértésben

A kísértés az első dolog, ami az elesésed okozhatja. A Biblia azt mondja: ,,Isten hűséges. Nem enged nagyobb kísértést, mint amiben meg tudsz állni. Amikor kísértést szenvedsz, megmutatja, hogyan tudsz kitartani." (1 Korinthus 10:13 - NLT fordítás)

Isten azt mondja, ...
2018-10-11 12:00:24
Az én miatyánkom
... ISTENEM, MI ATYÁNK?!
Ó lélek, ne csüggedj! Ne pusztulj bele!
Nézz fel a magasba, s könyörögve szólj!
Lelkünket kikérte a rossz, támad, s tombol...
URAM, MENTS MEG A KÍSÉRTÉSTŐL!
MENTS MEG A GONOSZTÓL!

ÁMEN.

UTÓHANG

S akkor megszólal a MESTER, keményen - szelíden,
Távozz Sátán - szűnj vihar!
BÉKE, s...
2018-09-24 09:29:32
Tallóztam
... MIATYÁNK!
Ó, ,,Lélek", ne csüggedj! Ne pusztulj bele!
Nézz fel a magasba, s könyörögve szólj:
Lelkünket kikérte a ,,Rossz", támad, tombol!
Uram! Ments meg a kísértéstől! Ments meg a ,,Gonosztól"
Ámen

Utóhang

S akkor szólt a Mester, kemény szelíden:
Távozz, Sátán! Szűnj vihar! Béke, csend legyen!...
2018-09-04 23:29:37
Kányádi Sándor: Az én Miatyánkom
... MIATYÁNK!
Ó, ,,Lélek", ne csüggedj! Ne pusztulj bele!
Nézz fel a magasba, s könyörögve szólj:
Lelkünket kikérte a ,,Rossz", támad, tombol!
Uram! Ments meg a kísértéstől! Ments meg a ,,Gonosztól"

AMEN

UTÓHANG

S akkor szólt a Mester, kemény szelíden:
Távozz, Sátán! Szűnj vihar! Béke, csend leg...
2018-08-26 09:56:55
Harmonia.......
... Megédesíti azt, ami egyébként önmagában keserű az életünkben. Általában az nyúl túl gyakran az édességhez, aki nem kap elegendő szeretetet, figyelmet, elismerést. Fogyókúrázóknak ez a lap kísértést jelent, erőpróbát. Túlsúlyosoknak figyelmeztetés, hogy fogyni kell. Cukorbetegeknek a betegség érzelmi hátterén kell elgondolkodniuk.

Szerelmi üzenet: Akár kapcsolatban élsz,...
2018-08-23 14:25:25
Reménység
...,,Boldog az, aki hisz az ígéretben, és biztos benne, hogy az beteljesedik, amikor elérkezett az ideje, és minden mást a végtelen bölcsességre és szeretetre bíz. Az ilyen remény kiállja a próbát, legyőzi a kísértést, és már idelent örül a mennynek."

-C. H. Spurgeon-...
2018-08-23 07:27:57
1 2 3 ....................67 68 ...........101 102 ...........134 135 136 
Címkék: Kányádi Sándor, Isten Fia, MENTS MEG KÍSÉRTÉSTŐL, MENTS MEG GONOSZTÓL, Távozz Sátán, igehirdetőnek először, egyetlen olyan, bűntől azonban, kegyelem trónjához, protestáns lelkipásztorokat, lelkipásztorok családja, szószéken levő, átlagos lelkipászto, lelkészek között, nyilvános helytelenítést, lelkipásztor kísértést, első dolog, elesésed okozhatja, betegség érzelmi, végtelen bölcsességre, ilyen remény, gyöngeségeinkkel, lelkipásztorokat, cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak, elgondolkodniuk, figyelmeztetés, pénzescsapokat, lelkipásztorok, túlsúlyosoknak, helytelenítést, igehirdetőnek, gyülekezetben, gyümölcsözően, gyakorisággal, kapcsolatban, bölcsességre, lelkipásztor, beteljesedik, hitvallásban, állhatatosak, kísértéstől, cselekedjük, behízelgően, legnehezebb, mosolyogjon, kísértésben, lelkipászto, kockáztassa, cselekmény, édességhez, elzárhatja, könyörögve, szenvedett, megédesíti, életünkben, bizalommal, segítségre, elismerést, szeretetet, protestáns, miatyánkom, szeretetre, prédikálni, megmutatja, egyszerűen, imádkozzék,
© 2013 TVN.HU Kft.