Belépés
EFT - Érzelmi Felszabadítás Technikák
... akár naponta többször is testünk megadott részén ujjbegyünkkel, vagy behajlított mutató ujjunkkal kopogtatunk, kedves, szuggesztív mondókákat mondogatva, és ha kitartóak vagyunk, elérjük a kívánt hatást.

Ilyet pl: Bár tudom, hogy most még.... 80 kg vagyok, én mégis őszintén és feltételek nélkül szeretem magam.

Vagy: Tudom, hogy cukor szintem 8.2, én mégis ős...
2020-12-25 22:50:11
Grapefruit gyógyhatásairól
... gombáktól.

2. A grapefruit nagyszerű C-vitamin forrás, javítja a fehérvérsejtek kórokozókkal szembeni harcának hatékonyságát.

3. A grapefruit csökkentheti egyes gyógyszerek nem kívánt mellékhatását. Daganatos betegségek kezelésében is előszeretettel alkalmazzák. Fogyasztásával kevesebb kemoterápiás gyógyszert kell alkalmazni, ezáltal a máj is kisebb terhelésn...
2020-12-09 16:53:09
Rákölő élelmiszerek
... Sciencedaily.com beszámol kutatási eredményeikről, amit egy Newport Beach-en, Kaliforniában tartott konferencián elő is terjesztettek - konklúziójuk, hogy nyersen fogyasztva érhetjük el leginkább a kívánt hatást. A legnagyobb tudományos vizsgálat már csaknem egy évtizede történt, amely először mutatta ki a hő káros hatását a fokhagyma rákellenes tulajdonságaira.

Brokko...
2020-12-02 23:25:25
Válj széppé 30 nap alatt
... nap alatt?
1. A lenmag
Fogyassz lenmagot minden nap! A legjobb, ha éh gyomorra, reggel, rögtön a felkelés után fogyasztjuk a lenmagot. Elég mindössze egy evőkanálnyit megenni a kívánt hatás eléréséhez. Az egyik módja a fogyasztásának az, amikor meleg vízzel együtt esszük, alaposan megrágva. Másik lehetőség, hogy kávédarálón megőröljük, és a lenmagporból készítünk reggeli...
2020-09-11 10:32:18
A fegyelmezés
... tennivalónk az legyen, hogy csendben maradunk. A csend az első ajándék. Amíg tántorgunk a csapás súlya alatt, semmit se szóljunk.
Azután viszont, ha azt akarjuk, hogy a fegyelmezés elérje a kívánt hatást, edződnünk kell általa. Olyan élménynek kell lennie, amiből tanulunk. Ez Isten szándéka vele, és mi nem kételkedhetünk abban, hogy Isten célja szeretetből fakad.
Az edze...
2020-08-27 07:25:50
Természetes botox otthon
... eltávolítása) hatása van.

A méz a bőrnek megadja a szükséges hidratációt.

Ez a maszk minden bőrtípusnak ideális, ha szükséges napi rendszerességgel használhatod, amíg a kívánt hatást el nem éred.

Ne feledd, hogy az eredmények nem lesznek észrevehetőek egy-két nap alatt - mivel ez egy teljesen természetes maszk, hatását kicsivel lassabban (de...
2020-08-01 20:14:19
Tartalom és csomagolás
Tartalom és csomagolás

,,Most pedig az Istennek és kegyelme igéjének ajánllak titeket... Senkinek ezüstjét, aranyát vagy ruháját nem kívántam." (ApCsel 20,32-33)

Sok lelkipásztor vette kölcsön Pál apostolnak ezeket a szavait búcsúbeszédéhez vagy igehirdetéséhez, amikor otthagyott egy-egy gyülekezetet: ,,Most pedig az Istennek és kegyelme ig...
2020-07-01 07:29:32
Házi szúnyogriasztó - a bőrünkre
... olvasd el az esetleges ellenjavallatok miatt a termékek leírását! (katt a nevükre és máris ott vagy!) Az illókat nem szükséges keverni, egyetlen egyféle is elegendő ahhoz, hogy elérjük vele a kívánt hatást.
A citrusféle illókat - citrom, narancs - napon ne használd, mert fényérzekenyíthetik a bőrt. Ellenben a citromfű használható.

Egészen pici (1 év alatti) b...
2020-06-14 22:20:23
A Laborem exercens enciklika
... rendre megkérdezte: ,,no, mit határozott rólam a szanhedrin?"
Sokan gondolták, hogy a Laborem exercens a Szolidaritás törekvéseinek filozófiai és teológiai megalapozásával kívánt szolgálni. Ennél azonban jóval többet nyújt. XI. Piusz már megemlékezett Leó pápa újszerű témájú körlevelének negyvenedik (Quadragesimo anno), XXIII. János pedig a hetvenedik évfordulójáró...
2020-04-27 09:00:23
Csökkenti az édesség utáni sóvárgást: borsmenta
... A csoport egyik fele rendszeresen fogyasztott borsmentateát, míg a másik fele nem. A borsmentát fogyasztók sokkal kevesebb kalóriát vettek magukhoz és arról is beszámoltak, hogy kevésbé kívánták az édességet, mint azok, akik nem kaptak ebből a gyógynövényből.

Hányinger csillapításában is verhetetlen ez a gyógynövény. Segít ellazítani a gyomor izmait és nyugtató hatással...
2020-03-20 08:53:44
1 2 3 ...................59 60 ..........89 90 .........118 119 120 
Címkék: Érzelmi Felszabadítás Technikák, Newport Beach-en, édesség utáni, kívánt hatást, grapefruit nagyszerű, fehérvérsejtek kórokozókkal, grapefruit csökkentheti, legnagyobb tudományos, évtizede történt, fokhagyma rákellenes, felkelés után, evőkanálnyit megenni, kívánt hatás, egyik módja, lenmagporból készítünk, első ajándék, csapás súlya, fegyelmezés elérje, bőrnek megadja, szükséges hidratációt, maszk minden, teljesen természetes, szavait búcsúbeszédéhez, esetleges ellenjavallatok, termékek leírását, citrusféle illókat, citromfű használható, hetvenedik évfordulójáró, csoport egyik, másik fele, borsmentát fogyasztók, gyomor izmait, rendszerességgel, megalapozásával, gyógyhatásairól, csillapításában, tulajdonságaira, igehirdetéséhez, búcsúbeszédéhez, ellenjavallatok, fogyasztásával, eredményeikről, fogyasztásának, szúnyogriasztó, kételkedhetünk, fehérvérsejtek, előszeretettel, gyógynövényből, észrevehetőek, felszabadítás, évfordulójáró, borsmentateát, ujjbegyünkkel, törekvéseinek, kaliforniában, megemlékezett,
© 2013 TVN.HU Kft.