Belépés
Több mint egymilliárd forintos energetikai korszerűsítés a hatvani kórházban
... Bejelentette: a következő fejlesztés egy új mentőállomás kialakítása lesz a kórház területén.
Stankovics Éva főigazgató hangsúlyozta: tudatos tervezés, fejlesztés és építkezés folyik a kórházban. A mostani, másfél évig tartó építkezéssel együtt 2010 óta 7 milliárd forintot meghaladó forrásból újult meg az intézmény - mondta.
Ivacs Balázs, a projektet menedzselő Nemzeti F...
2020-06-03 14:32:40
Koronavírus - Putyin szóvivője elkapta a fertőzést
... orosz államvezetés tagjai közül eddig Mihail Misusztyin miniszterelnök, valamint Olga Ljubimova kulturális és Vlagyimir Jakusev építésügyi miniszter szervezetében mutatták ki. Misusztyint kórházban, Ljubimovát pedig otthonában kezelik. Jakusevet már gyógyultnak nyilvánították.
Április 29-én felröppent olyan hír is, amely szerint az orosz elnöki apparátus helyettes vezetője, ...
2020-05-12 16:42:14
Koronavírus - Johnson: napi 200 ezer szűrés a következő cél
...
Johnson maga is átesett a SARS-CoV-2 nevű vírus okozta Covid-19 betegségen, egy hétig kórházban volt és három napig intenzív kezelésre is szorult.
A konzervatív párti kormányfő március végén kezdődött betegsége óta most először vett részt a képviselői kérdések és azonnali miniszterelnöki válaszok szokásos szerda délutáni alsóházi vitájában, és kijelentette: a kormány cél...
2020-05-06 14:52:44
Koronavírus - Olaszországban 26 ezer fölé emelkedett a halottak száma
... diagnosztizált fertőzöttek száma jelenleg 105 847. A betegek hetvennyolc százaléka házi karanténban tartózkodik, mivel enyhe tüneteket mutat vagy tünetmentes. Több mint 21 ezren vannak kórházban.
A gyógyultak létszáma meghaladta a 63 ezret. Az utóbbi egy nap alatt több mint 2600-an hagyhatták el a kórházat.
A gyógyultakat és a halottakat is számolva a diagnosztizált fe...
2020-04-25 19:53:23
Koronavírus - Spanyolországban a járvány lassulása ellenére ismét 378-an vesztették életüket
... A 13 szállodából kettő fejezte be működését szombaton.
A hétvégére 269-re csökkent a páciensek száma a spanyol főváros kiállítási- és vásárcsarnokában (IFEMA) berendezett tábori kórházban, amelyet az egészségügyi intézmények tehermentesítésére hoztak létre. A létesítmény március 22-én kezdte meg működését és több mint 3800 SARS-CoV-2 vírussal fertőzött pácienst látott el eddi...
2020-04-25 16:12:33
Koronavírus - New Yorkban sok a halálos áldozat, Floridában újranyitottak strandokat
... segítség hiányában mintegy 20 százalékkal csökkenteni kell majd az önkormányzatok, iskolák, kórházak működési költségeit.
A kormányzó bejelentette, hogy New York államban mintegy 20 kórházban gyógyítják a Covid-19-ben szenvedőket hidroxi-klorokinnal, azzal az egyesek által vitatott szerrel, amelyet malária vagy súlyos autoimmun betegségek - mint például a lupus vagy a reumat...
2020-04-20 19:22:31
Koronavírus - Lemondott a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház orvos igazgatója
... főigazgatói teendőinek ellátásával.
A közlemény szerint a megbízott főigazgató elismert szakember, az orvostudomány kandidátusa, 20 éve dolgozik a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban, 2008 óta pedig ő az intézmény Mozgásszervi Sebészeti Centrumának vezetője.
Bucsi László jelenlegi megbízása határozott időre, a főigazgatói pályázat eredményes lezárásáig ta...
2020-04-17 13:38:10
Koronavírus - Emmi: elismert szakember a Fejér Megyei Kórház megbízott főigazgatója
...
A közlemény szerint a megbízott főigazgató elismert szakember, az orvostudomány kandidátusa, 20 éve dolgozik a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban, 2008 óta pedig ő az intézmény Mozgásszervi Sebészeti Centrumának a vezetője.
Korábban több ízben dolgozott Angliában, és hosszú évekig volt a SOTE Ortopédiai Klinikájának osztályvezetője.
Bucsi László jel...
2020-04-12 17:33:30
Koronavírus - Johnson: "jó hangulatban vagyok, dolgozom"
... SARS-CoV-2 nevű vírussal, miután a vírus okozta betegség enyhe tüneteit észlelte magán.
A hétfői tájékoztatásból kiderült az is, hogy a brit miniszterelnököt a londoni St. Thomas kórházban kezelik. A kórház néhány száz méterre van a Downing Street-i kormányfői rezidenciától, a Temze túlpartján, éppen szemben a parlament épületegyüttesével.
A Twitteren hétfő délután közzé...
2020-04-06 15:26:04
Koronavírus - Kreml: az elnöki apparátusban is van fertőzött
... Csütörtökön a kormányapparátus egyik munkatársának megfertőződéséről tettek bejelentést.
A moszkvai művész- és politikai elitben is nyugtalanságot keltett, hogy Covid-19 megbetegedéssel kórházban kezelik Lev Lescsenko ismert veterán esztrádénekest, aki nagy valószínűséggel az egyesült államokbeli vendégszereplése során fertőződött meg, de a vonatkozó előírásokat megszegve nem...
2020-03-27 18:02:14
1 2 3 ...........39 40 .....58 59 ......77 78 79 
Címkék: Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház, Fejér Megyei Kórház, Stankovics Éva, Ivacs Balázs, Nemzeti, Mihail Misusztyin, Olga Ljubimova, Vlagyimir Jakusev, Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban, Mozgásszervi Sebészeti Centrumának, Bucsi László, SOTE Ortopédiai Klinikájának, Downing Street-i, hatvani kórházban, halottak száma, járvány lassulása, halálos áldozat, elnöki apparátusban, következő fejlesztés, kórház területén, projektet menedzselő, orosz elnöki, hétig kórházban, konzervatív párti, képviselői kérdések, betegek hetvennyolc, gyógyultak létszáma, hétvégére 269-re, páciensek száma, spanyol főváros, egészségügyi intézmények, létesítmény március, kormányzó bejelentette, egyesek által, lupus vagy, közlemény szerint, megbízott főigazgató, orvostudomány kandidátusa, intézmény Mozgásszervi, főigazgatói pályázat, vírus okozta, hétfői tájékoztatásból, brit miniszterelnököt, kórház néhány, kormányapparátus egyik, moszkvai művész-, egyesült államokbeli, vonatkozó előírásokat,
© 2013 TVN.HU Kft.