Belépés
Koronavírus - Az olasz miniszterelnök megerősítette a vészhelyzet meghosszabbítását az év végéig
... ellenőrzésében.
Olaszországban a járványgörbe jelentősen laposodott, a csütörtöki adatok szerint több mint 12 ezer a házi karanténban levő beteg, valamivel több mint nyolcszáz a kórházban kezeltek száma, és kevesebben mint hetvenen szorulnak lélegeztetőgépre. Ennek ellenére a "járvány meg nem múlt el"- mondta Giuseppe Conte.
Elemzők szerint a vészhelyzet folytatásával a ...
2020-07-10 17:22:46
Koronavírus - Olaszország Banglades után további országok beutazói előtt zárta le határait
... légi járatokat is.
Az egészségügyi minisztérium tervei között szerepel az olaszországi repülőterekre máshonnan érkezők tesztelése is.
Ezzel egy időben meghaladta a százat a kórházban kezelt bangladesi betegek száma az olasz fővárosban az egészségügyi minisztérium csütörtök esti adatai szerint, amelyek a kiszűrt fertőzöttek emelkedését mutatják.
Egész Olaszországban...
2020-07-09 20:32:51
Koronavírus - Francia miniszterelnök: nem lesz újabb karantén
... koronavírus-járvány egyik fő európai gócpontja volt: csaknem 30 ezren vesztették életüket a fertőzés szövődményeiben, de az elmúlt két hétben húsz alá csökkent a halálos áldozatok napi száma. Kórházban kedd este 7594 fertőzöttet kezeltek, akik közül 538-an voltak lélegeztetőgépen. Az áprilisi tetőzéskor több mint 7200-an voltak az intenzív osztályokon, de azóta folyamatosan csökke...
2020-07-08 13:11:51
Koronavírus - Kaliforniában hétfőn több mint nyolcezer új fertőzöttet diagnosztizáltak
... száma.
Gavin Newsom, Kalifornia demokrata párti kormányzója sajtóértekezleten jelentette be, hogy az elmúlt két hétben 50 százalékkal nőtt a koronavírus okozta Covid-19 nevű betegséggel kórházban kezeltek aránya. A kórházban ápoltak harmada Los Angeles megyében betegedett meg.
A kormányzó közölte azt is, hogy az állam fővárosában, Sacramentóban fertőtlenítés miatt átme...
2020-07-07 07:04:39
Titkosszolgálati elszigeteltségben élek 1956 óta
... az egyik megrepedt pohár szája széthasadt és az üvegfelület megvágta a jobb kezemet, de olyan nagyon, hogy a jobb mutatóujjam fölötti porcos rész szétnyílt és nagyon vérzett!
A kórházban, amelyik éppen ügyeletes volt hosszas várakozás után megvizsgáltak, közölték velem, hogy ezt meg kell operálni. Ez meg is történt egy raktárnak látszó helyiségben. Senki nem volt jelen a műt...
2020-07-03 01:44:12
Koronavírus - Belgiumban rövidül a kötelező karantén
... azonosított fertőzést mutatnak, viszont a járvánnyal összefüggő halálesetről nem érkezett bejelentés.
A szomszédos Hollandiában a legfrissebb statisztikák szerint a Covid-19 betegséggel kórházban kezeltek száma 200 alá esett, amely a járvány elterjedése óta a legalacsonyabb szám.
Az országban mintegy 2925 ember kapott intenzív ellátást, közülük 865-en meghaltak. Hollandi...
2020-06-29 20:23:00
Koronavírus - Polgármester: Moszkvában nem rontott a járványhelyzeten a korlátozások enyhítése
...
"Nem következett be semmilyen szörnyűség. A tetőzések és azok a helyzetek, amikor fennált a veszélye kiújulásnak, levonultak. Az elmúlt hét alatt csökkent az újonnan diagnosztizált fertőzöttek száma. Csökkent a körházban kezelt és a lélegeztetőgépre kapcsolt súlyos betegek száma" - nyilatkozott Szobjanyin, arra utalva, hogy sokan a "tenyerüket dörzsölték", mert korainak ítélt...
2020-06-28 11:40:18
Koronavírus - Texasban a kormányzó elrendelte a gazdasági újranyitás leállítását
... Floridáról.
Egyesül Texasban a szerdai napon 5551 új vírusfertőzöttet regisztráltak, és a kórházakban 4400 koronavírusos beteget kezeltek. A Johns Hopkins adatai szerint mind a fertőzöttek, mind a kórházban ápoltak száma nagyobb, mint a koronavírus-járvány kezdete óta bármikor.
Az államon belül Houston és Dallas-Forh Worth környékét sújtja legjobban a járvány, de megugr...
2020-06-25 22:02:45
Koronavírus - Romániában 460 új fertőzöttet diagnosztizáltak az elmúlt 24 órában
... elhalálozásainak átlaga 15 volt.
A román hatóságok a kórházak túlterhelésétől tartván keddtől módosították a fertőzöttekre vonatkozó előírásokat. Korábban a tünetmentes fertőzötteket is kórházban tartották mindaddig, amíg két egymás utáni teszt nem jelezte azt, hogy meggyógyultak. A keddtől alkalmazott szabály szerint a tünetmentes fertőzötteket tíz nap kórházi felügyelet ut...
2020-06-25 13:41:41
Koronavírus - Johnson: szombattól az egyedül élők otthonukban is találkozhatnak másokkal
... nagy-britanniai járvány csúcspontján, április 1-jén 3431 pácienst vettek fel egyetlen nap alatt a brit kórházak Covid-19 betegség miatt.
Johnson szerdai ismertetése szerint előző nap a kórházban kezelt koronavírus-betegek közül 492 szorult lélegeztetésre. Két hete 848, április 1-jén 3301 beteget kellett géppel lélegeztetni a kórházakban.
A kormányfő hangsúlyozta azt is, ...
2020-06-10 21:53:44
1 2 3 ...........35 .....52 53 .....69 70 
Címkék: Olaszország Banglades, Giuseppe Conte, Egész Olaszországban, Gavin Newsom, Egyesül Texasban, Johns Hopkins, Dallas-Forh Worth, olasz miniszterelnök, vészhelyzet meghosszabbítását, kötelező karantén, korlátozások enyhítése, kormányzó elrendelte, gazdasági újranyitás, egyedül élők, járványgörbe jelentősen, csütörtöki adatok, házi karanténban, kórházban kezeltek, vészhelyzet folytatásával, egészségügyi minisztérium, olaszországi repülőterekre, időben meghaladta, kórházban kezelt, olasz fővárosban, kiszűrt fertőzöttek, fertőzés szövődményeiben, halálos áldozatok, áprilisi tetőzéskor, intenzív osztályokon, koronavírus okozta, kórházban ápoltak, kormányzó közölte, állam fővárosában, egyik megrepedt, üvegfelület megvágta, jobb kezemet, jobb mutatóujjam, raktárnak látszó, járvánnyal összefüggő, szomszédos Hollandiában, legfrissebb statisztikák, járvány elterjedése, legalacsonyabb szám, országban mintegy, veszélye kiújulásnak, újonnan diagnosztizált, körházban kezelt, lélegeztetőgépre kapcsolt,
© 2013 TVN.HU Kft.