Belépés
Fidesz: a "kamuvideós" Korózs személyesen irányította a nyugdíjasokat célzó baloldali megszorításokat
... személyesen is felelős a nyugdíjasokat célzó megszorításokért: elvettek egyhavi nyugdíjat az idősektől, hagyták elértéktelenedni a nyugdíjakat, havi 16 ezer forintos nyugdíjadót, vizitdíjat és kórházi napidíjat akartak velük fizettetni, háromszorosára emelték a gáz árát, duplájára emelték az áram árát és az élelmiszerek áfáját - írták.
"A Fidesz-KDNP-kormány megbecsüli a nyug...
2020-07-15 14:17:01
Krónika 6. rész (interpellációk)
...
MSZP: mit tesz a kormány a kórházi fertőzések ellen?
Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) arról beszélt, hogy tavaly több, mint 15 ezer kórházi fertőzés történt és azok miatt 541-en meg is haltak. Hangsúlyozta, hogy 2017-hez képest 23 százalékkal nőtt a kórházi fertőzésben elhunytak száma.
A kormány lépései haszontalanok, hiszen míg a fertőzöttek száma nem csökkent, a fert...
2019-11-18 17:42:37
Krónika 6. rész (zárszámadás)
... Ildikó egészségügyi államtitkár az ágazatot érintő ellenzéki megjegyzésekre úgy reagált: az MSZP-kormány 600 milliárd forintot vont ki az egészségügyből, kórházakat zárt be, vizitdíjat, kórházi napidíjat vezetett be, "sebeket ütött az egészségügy testén".
A mostani kormány ezzel szemben nem elvett, hanem 9 év alatt 647 milliárd forint plusz forrást adott az egészségügynek, bé...
2019-10-24 17:52:10
Krónika 2. rész (napirend előtt: Fidesz, EPP)
... szocialisták ellenzékben ígértek, majd kormányon tettek. Az MSZP ígérgetésben verhetetlenen, de utána megszorításban is - jegyezte meg az államtitkár, felsorolva, hogy a szocialisták vizitdíjat, kórházi napidíjat és tandíjat vezettek be, elvették a gyes harmadik évét és a családi adókedvezményt és megszüntették a támogatott lakáshitelek rendszerét.
Önök mindig a multik és nem...
2019-03-25 13:12:05
Fidesz: a szocialisták elvettek egy havi nyugdíjat
... balliberálisok kormányzásuk idején elértéktelenítették a nyugdíjakat és megdrágították az életet, háromszorosára emelték a gáz árát, kétszeresére az alapvető élelmiszerek áfáját, és mindezeken felül kórházi napidíjat és vizitdíjat is akartak fizettetni az emberekkel - sorolta.
Hozzátette: az ellenzéki pártokra a nyugdíjasok továbbra sem számíthatnak, hiszen nem támogatják azo...
2019-01-05 11:44:23
Szép estét kívánok mindenkinek!
... 2007-es évértékelő alapvetően a 2006 őszén nyilvánosságra került őszödi beszéd és a hazugság témája köré épült.

A 2008-as évértékelő a márciusra kiírt, a tandíj, a vizitdíj és a kórházi napidíj eltörléséről szóló népszavazás kampánybeszéde volt, "a jövő igennel kezdődik" szlogennel.

2009-ben az európai parlamenti választás volt a fő téma, ekkor még a beszédei...
2018-10-30 17:42:32
Krónika - 1. rész (napirend előtt: béregyenlőtlenségek, egészségügy, CEU, nehéz helyzetű emberek)
... Bence államtitkár arról beszélt: a kormányzat évről évre többet fordít az emberek egészségére, és ezt a feladatot meg tudja oldani költségvetési forrásokból, nem próbálkozik - mint elődje - kórházi napidíj vagy vizitdíj bevezetésével.
Megjegyezte: amikor a szocialista kormányzat bevezette az állampolgárok "megsarcolását", a most felszólaló képviselő nem az ellátás lehetőségei...
2018-10-30 11:20:47
Krónika 5. rész (interpellációk)
... hozzátéve: a szocialisták ezzel szemben 16 ezer aktív ágyat szüntettek meg, 6 ezer egészségügyi dolgozót bocsátottak el. Emlékeztetett arra is, hogy az előző szocialista kormányok vizitdíjat, kórházi napidíjat akartak bevezetni.
Azt nem mondja komolyan, hogy a saját gyermekét inkább küldené egy bukaresti kórházba, mint egy magyarba? - tette fel a kérdést Rétvári Bence az ell...
2018-10-29 17:42:42
Fidesz: ha a szocialistákon múlna, már betegellátás sem lenne Magyarországon
... egészségügyből, kórházakat zárt be és hagyta őket leépülni, mert az egészségügyi ellátást is privatizálni akarták. Üzletet akartak csinálni a betegekből, bevezették volna a vizitdíjat és a kórházi napidíjat is - olvasható a Fidesz közleményében.
Közölték továbbá, hogy a Fidesz akadályozta meg a közegészségügy fizetőssé tételét és 2010 óta pótolja az egészségügytől elvett pénz...
2018-10-11 15:55:52
Fidesz: a szocialisták kormányzásuk alatt a mostani dupláját költötték az állami vezetők egészségügyi ellátásár
... a mostani dupláját költötték az állami vezetők egészségügyi ellátására" - tették hozzá.
Megjegyezték: "most azok a szocialisták beszélnek, akik kormányzásuk alatt a vizitdíj és a kórházi napidíj bevezetéséről, valamint a kórházak bezárásáról bezzeg nem kérdezték meg az embereket".
Hozzátették: miközben a szocialisták "a saját zsebüket tömték, az egészségügytől és az egé...
2018-10-10 15:01:59
1 2 3 .......27 28 ....41 42 ....54 55 56 
Címkék: Bangóné Borbély Ildikó, Rétvári Bence, nyugdíjasokat célzó, szocialisták elvettek, havi nyugdíjat, szocialistákon múlna, szocialisták kormányzásuk, mostani dupláját, állami vezetők, áram árát, élelmiszerek áfáját, kórházi fertőzések, kórházi fertőzésben, kormány lépései, fertőzöttek száma, ágazatot érintő, egészségügy testén, mostani kormány, szocialisták vizitdíjat, gyes harmadik, családi adókedvezményt, támogatott lakáshitelek, alapvető élelmiszerek, ellenzéki pártokra, nyugdíjasok továbbra, 2006 őszén, hazugság témája, 2008-as évértékelő, márciusra kiírt, kórházi napidíj, jövő igennel, európai parlamenti, kormányzat évről, emberek egészségére, szocialista kormányzat, most felszólaló, ellátás lehetőségei, szocialisták ezzel, előző szocialista, saját gyermekét, bukaresti kórházba, kérdést Rétvári, egészségügyi ellátást, kórházi napidíjat, közegészségügy fizetőssé, egészségügytől elvett, szocialisták beszélnek, kórházak bezárásáról, saját zsebüket, elértéktelenedni, megszorításokért,
© 2013 TVN.HU Kft.