Belépés
Nyolc hiányszakma oktatása indulhat el a filmalap támogatásával
...
A pályázatokat most először díszletrajzoló, kellékes és világosító szakma képzési programjával is bele lehet nyújtani, de felvételvezető/location manager, naplóvezető, produkciós asszisztens, rendezőasszisztens és vágóasszisztens szakterületeken is várják az oktatási intézmények jelentkezését - olvasható a filmalap pénteki közleményében.
A Filmipari Képzési Program keret...
2019-01-18 13:01:40
Kitört a vihar a római városvezetés és az egyház között a Trevi-kút aprópénzei miatt
... szombati kiadásában éles hangú cikk jelent meg "A legszegényebbektől veszik el a pénzt" címmel. Az Avvenire szerint a Trevi-kútból kihalászott a pénz az egyházi jótékonysági szervezet költségvetésének 15 százalékát biztosította.
A római városvezetés már elfogadta a változtatást, és az áprilisban hatályba lép. Az ANSA olasz hírügynökség jelentése szerint azonban sok olasz a k...
2019-01-14 09:10:59
Új pénzalap jön létre tévéfilmek támogatására
... jelöli ki, a tagjait delegáló miniszterek körét a kormány rendeletben határozza meg.
A mecenatúra költségvetését az Országgyűlés hagyja jóvá az NMHH, valamint a médiatanács költségvetésének mellékleteként. Jövő évi büdzséjükről a Ház külön törvényben határoz majd.
A program pályázatokon keresztül támogathat filmalkotásokat. A támogatott filmek nem mutathatók be mozikban...
2018-12-12 11:22:04
Kreml: Putyinnak lehetett Stasi-igazolványa
... szóvivő kifejezte egyet nem értését ezzel a minősítéssel és úgy vélekedett, hogy nem egészen helyénvaló ilyen kijelentéseket hangoztatni egy olyan ország részéről, "amely katonai költségvetésének feléből is jól lehetne lakatni egész Afrikát".
Kimondatlanul Pompeo elődje, Rex Tillerson leváltására célozva Peszkov megjegyezte, hogy az amerikai elnök idővel "kiállítja a külügymi...
2018-12-11 13:56:44
MTA: biztosítsa a kormány az akadémiai kutatóhálózat első negyedévi teljes finanszírozását
... semmit".
Ez a lépés méltatlan az akadémiához és a kormányhoz is - fogalmazott az MTA elnöke. Felidézte: az Országgyűlés által elfogadott 2019. évi költségvetési törvény az MTA korábbi költségvetésének mintegy kétharmadát, közte a kutatóhálózat fenntartásával kapcsolatos forrásokat az ITM-hez irányította át.
Lovász László hangsúlyozta azt is: a közgyűlés elvárja, hogy az ...
2018-12-06 14:41:52
Nullszaldós költségvetést hagyott jóvá a szlovák parlament 2019-re
... 2019-ben, ez némileg alacsonyabb összeg, mint amit az idei évre terveztek.
A jövő évi büdzsét Peter Kazimír szlovák pénzügyminiszter reálisnak és "az elmúlt hét év legjobb költségvetésének" nevezte. Hangsúlyozta: meggyőződése, hogy a költségvetés olyan számokon és trendeken alapszik, amelyek lehetővé teszik, hogy 2020-ban ismét kiegyensúlyozott költségvetést fogadjanak el. P...
2018-12-05 16:11:56
Kásler: Európa számára példa lehet a kiépülő új magyar gyermekgyógyászati ellátórendszer
... megvalósult gyermeksürgősségi részlegen tágas várótermet, három vizsgálót és egy három-négy gyermek számára 24 órás megfigyelést biztosító kórtermet építettek ki, valamint a kórház saját költségvetésének terhére 120 millió forintból egy műtőt is felszereltek - tette hozzá a főigazgató.
Borkai Zsolt (Fidesz-KDNP), Győr polgármestere az egészségügyi dolgozók magas szintű munkáj...
2018-12-04 13:32:17
Fidesz: Brüsszel újabb 520 millió eurót akar migránsok betelepítésére fordítani
... milliárd forintot akar átcsoportosítani a migráció menedzselésére és akár az áttelepítések finanszírozására is.
Ez az összeg egy Szolnok vagy Szombathely méretű város éves költségvetésének hétszerese - mutatott rá Böröcz László, elképesztőnek nevezve, hogy a brüsszeli bizottság ennyi pénzt, ennyi energiát fektet abba, hogy támogassa a migrációt.
"Mi, a magyar emberek és ...
2018-11-30 13:26:34
V4-ek agrárkamarái: garantálni kell az uniós finanszírozás folytonosságát
... lengyelországi Czerwienne-ben; a szervezetek képviselői kiemelték, hogy a fentieken túl a Közös Agrárpolitika (KAP) nagyobb környezeti és éghajlati ambíciói legalább e politika jelenlegi költségvetésének megtartását kívánják meg.
Az agrárkamarák képviselői az afrikai sertéspestis ügyben hangsúlyozták, hogy a harmadik országok által a jelentős gazdasági veszteségeket okozó beh...
2018-11-24 12:11:20
Az idei második költségvetés-kiigazítást fogadta el a román kormány
... költségvetése 1,016 milliárd lejjel (218 millió euró) csökkent, de az oktatási, kutatási és egészségügyi tárcáknak is kevesebb pénzből kell gazdálkodniuk. Teodorovici az utóbbi három tárca költségvetésének csökkentését azzal magyarázta, hogy eredetileg túl magas kiadásokkal számoltak, amire végül nem volt szükségük.
A miniszter azt is bejelentette, hogy a kormány korábbi terv...
2018-11-23 17:12:26
1 2 3 ..............48 49 .......73 74 .......96 97 98 
Címkék: Filmipari Képzési Program, Kimondatlanul Pompeo, Lovász László, Peter Kazimír, Borkai Zsolt, Böröcz László, Közös Agrárpolitika, filmalap támogatásával, római városvezetés, egyház között, akadémiai kutatóhálózat, szlovák parlament, uniós finanszírozás, idei második, román kormány, pályázatokat most, oktatási intézmények, filmalap pénteki, egyházi jótékonysági, áprilisban hatályba, tagjait delegáló, kormány rendeletben, mecenatúra költségvetését, médiatanács költségvetésének, program pályázatokon, támogatott filmek, olyan ország, amerikai elnök, lépés méltatlan, kutatóhálózat fenntartásával, közgyűlés elvárja, idei évre, költségvetés olyan, három-négy gyermek, kórház saját, egészségügyi dolgozók, migráció menedzselésére, áttelepítések finanszírozására, brüsszeli bizottság, magyar emberek, szervezetek képviselői, agrárkamarák képviselői, afrikai sertéspestis, harmadik országok, jelentős gazdasági, utóbbi három, kormány korábbi, költségvetésének, átcsoportosítani, finanszírozására, pénzügyminiszter,
© 2013 TVN.HU Kft.