Belépés
A migrénről
... már előre jelezheti, hogy hamarosan erős fejfájással kell megküzdenünk. Ha tudjuk, hogy milyen tényezők okozhatnak esetünkben migrént és milyen figyelmeztető jelekre figyeljünk, akkor könnyebb dolgunk van, mert ezzel jelentősen csökkenhetjük a megjelenésének gyakoriságát, illetve nagyon sokat tehetünk mi magunk is a tünetek csökkentése érdekében.

A migrénnek voltaképpen...
2021-10-25 20:16:21
A jó bélműködésért
... és aszalt gyümölcsök, a dió, a magas rosttartalmú táplálékok.

Fogyasszunk rendszeresen zabpelyhet, mivel nagy mennyiségben tartalmaz rostokat, ami lágyítja a székletet és így könnyebben halad át a vastagbélen.

Aszalt gyümölcsök közül az aszalt szilvának is kiemelt a szerepe a székrekedés megszüntetésében, mivel nagyon sok rostot tartalmaz és olyan erjesztett ...
2021-10-21 20:35:02
Az élet alkonyán
... emberek nem is olyan rosszak!
Sütkérezz még kissé az őszi napsütésbe,
Lapogass csendesen az emlékek könyvébe!
S ha majd s Sor...
2021-10-20 16:15:34
Apám síremlékére
... mindent megteremtett,
értem szántott, vetett és aratott,
ezzel törlesztett kölcsönt, kamatot,
nékem szerzett vidám gyerekkort, könyvet,
,,Legyen a dolgod apádénál könnyebb!"
Csak az ekét, a kaszát, kapát fogta,
de előttem a jövőt megnyitotta.
Kész volt értem akármi áldozatra,
pedig nem volt belőlem semmi haszna,
csak, hogy bü...
2021-10-19 22:36:02
Fűben fában
... egészében, bármilyen része eltávolítása nélkül használják fel. Ezzel szemben az őrölt vagy finomított alapanyagokból készült termékeket, mint a fehér liszt, a fehér rizs, vagy a fehér tészta, könnyebb és puhább állaguk érdekében nem teljes kiőrlésű gabonákból készítik.

Napi 2-3 adagnak megfelelő mennyiségű teljes kiőrlésű termék fogyasztásával csökkentheti a keringési r...
2021-10-17 05:01:23
Torokfájásra - természetes kezelések
... :

A torokfájás még nyáron is megkeserítheti az életünket, hiszen a nagy kánikulában hideg fagylaltot eszünk és hűs italokkal csillapítjuk a szomjunkat. Az őszi hónapokban talán még könnyebben megfázhatunk és fájhat a torkunk, ezért nagyon lényeges, hogy legyen a konyhánkban legalább egy olyan természetes anyag, amely nagyszerűen csillapítja a torok fájdalmát. A cikkben ...
2021-10-15 19:29:38
Vitaminbombaként emlegetik az erdei makkot
... merítsük vízbe a makkokat. Forraljuk tíz percig, majd cseréljük ki a vizet és forraljuk újabb tíz percig. Ha harminc percig forraljuk, vagy megvárjuk, míg a víz teljesen elfő róla, sokkal könnyebben tudjuk meghéjazni.
Öblítsük - Helyezzük a makkokat gézbe, majd rakjuk hideg csapvízbe órákra. Amikor a víz kitisztul, a makk ehető.
Áztassuk - Adjunk literenként ...
2021-10-14 11:33:13
Közkedvelt ételek jótékony egészségügyi hatásai
... egészében, bármilyen része eltávolítása nélkül használják fel. Ezzel szemben az őrölt vagy finomított alapanyagokból készült termékeket, mint a fehér liszt, a fehér rizs, vagy a fehér tészta, könnyebb és puhább állaguk érdekében nem teljes kiőrlésű gabonákból készítik.

Napi 2-3 adagnak megfelelő mennyiségű teljes kiőrlésű termék fogyasztásával csökkentheti a keringési ...
2021-10-14 10:23:47
Ravatal
... elképzelheti,
mit hirdetett a szent Názáreti:
hogy vérontást nem koronáz siker,
s ,,ki fegyvert fog, fegyvertől vész is el".

Egész népeket kipusztítani
könnyebb ma már, mint férget irtani.
Ha fegyvert fog a világ két fele:
mindakettő megsemmisül bele,

s vonszolhatja a Nap az Űrön át
az Emberiség nagy ravatalát!...
2021-10-13 22:48:48
Megdöbbentő gyógymódok, és népi megfigyelések!
... van az emésztőrendszerrel, érthető okból. Ha étkezés előtt 2 percig masszírozzuk, melegítjük az orrunkat, akkor aktivizálódik a hasnyálmirigyünk, a májunk, az egész emésztőrendszerünk és könnyebben megbirkózunk az étellel. (N.B. A bevitt energia 30%-át az emésztés veszi fel, mégpedig ezt meg kell előlegezni.)
Sót szórtak a fejükre, nem pedig hamut
Hajhullás esetén mossát...
2021-10-11 06:35:37
1 2 3 ...........2245 2246 .....3368 3369 ......4490 4491 4492 
Címkék: élet alkonyán, erdei makkot, megjelenésének gyakoriságát, tünetek csökkentése, migrénnek voltaképpen, magas rosttartalmú, aszalt szilvának, székrekedés megszüntetésében, őszi napsütésbe, emlékek könyvébe, dolgod apádénál, jövőt megnyitotta, őrölt vagy, fehér liszt, fehér rizs, fehér tészta, nagy kánikulában, őszi hónapokban, konyhánkban legalább, olyan természetes, torok fájdalmát, makkokat gézbe, makk ehető, szent Názáreti, bevitt energia, emésztés veszi, vitaminbombaként, hasnyálmirigyünk, megszüntetésében, megjelenésének, alapanyagokból, fogyasztásával, megkeserítheti, bélműködésért, csökkenhetjük, megfigyelések, figyelmeztető, aktivizálódik, csökkentheti, torokfájásra, megfázhatunk, mennyiségben, rosttartalmú, gyakoriságát, rendszeresen, megteremtett, megküzdenünk, eltávolítása, csillapítjuk, egészségügyi, kipusztítani, vonszolhatja, megbirkózunk, masszírozzuk, elképzelheti, csillapítja, fogyasszunk, megdöbbentő, nagyszerűen, konyhánkban, csökkentése, voltaképpen, megsemmisül, vastagbélen, törlesztett, természetes,
© 2013 TVN.HU Kft.