Belépés
Egy hizlaló baktérium !
Egy hizlaló baktérium, ami miatt könnyebben jönnek fel a kilók: hogyan befolyásolja a súlyt a firmicutes?

A firmicutes baktériumok az anyagcserét és a túlsúly leadását is befolyásolják. Szerencsére lehet változtatni a helyzeten.

Az emberi emésztőrendszer több ezer baktériumfajtát tartalmaz, ezek alkotják az emésztőrendszerben élő mikroorganizmusok összességét,...
2021-01-24 22:58:31
Víg Éva versei
... fagyassza
szívedet.

Engedd el a ború lovát,
hadd fusson sok hat...
2021-01-24 21:00:37
Az elhízás formái és megoldásuk
... hízol, és hogyan fogyhatsz le? Íme a válasz!

Tudományos bizonyított tény, hogy a 6 leggyakoribb típusú elhízás különböző tényezők által következik be. Ha ismerjük az okot, könnyebben le tudjuk faragni magunkról a plusz kilókat.

1. Étkezés okozta elhízás

Az ilyen típusú elhízás a legelterjedtebb a világon, és a túlzott mértékű zsíros ételek és a cuk...
2021-01-20 00:19:56
Immunrendszer erősítés bíbor kasvirággal, C-vitaminnal, cink
... megelőzésként.

Ez a gyógynövény a nyálkahártyát is megerősíti és ellenállóbbá teszi. A dohányosok azért is betegszenek meg gyakrabban, mivel sérül a nyálkahártyájuk, így a kórokozók könnyebben behatolhatnak a szervezetükbe.

A bíbor kasvirág rengeteg C-vitamint tartalmaz, bebizonyosodott, hogy csökkenti a megfázás és a felső légúti fertőzések tüneteinek súlyo...
2021-01-18 20:15:19
Miért fogyasszunk rendszeresen gyömbért?
... csillapíthatja.

Szervezetünkben felhalmozódhatnak olyan méreganyagok, amelyek negatívan hatnak az egészségünkre. Azonban a gyömbér kiváló izzasztó hatással rendelkezik, így fogyasztásának köszönhetően könnyebben távozhatnak szervezetünkből a méreganyagok. A gyömbér ezért is nagyon hasznos influenza és megfázás esetén, hiszen a betegség ideje alatt minél jobban izzadunk,...
2021-01-18 17:30:50
Az immunrendszer támogatása egészséges kiegészítőkkel
... téli időszakban, amikor sokan küzdenek influenzával és megfázással.

Szervezetünknek D-vitaminra is szüksége van, hiszen ez erős támasza az immunrendszerünknek, segítségével könnyebben le tudjuk küzdeni a fertőzéseket és a különféle betegségeket.

Az emésztőrendszerünk állapota nagyban meghatározza, hogy milyen az immunrendszerünk, hiszen jelentős százaléka a b...
2021-01-18 17:04:35
A fehér tea egészségre gyakorolt jótékony hatása
... memóriavesztést és a demencia kialakulását, ezért jó hatással van az idős emberekre. A teában található aminosavak, koffein és l-tiamin serkentik az agy alfa hullámait, így az ember könnyebben el tud lazulni. Ezenkívül a tea megakadályozza a Parkinson-kór kialakulását is.

17. Serkenti a bélmozgásokat
Ha székrekedése van, igyon meg naponta legalább két csésze fehér...
2021-01-16 00:14:55
A bojtorján gyógyhatásairól
... nedves, tápdús, mélyen művelt talajt és a teljes napfényt, de megél más talajon is. Több kertész a talaj lazítására faforgácsot és fűrészport kever a bojtorján ágyásaiba. A laza talajból könnyebben szedhetők a mélyre nyúló gyökerek. Konyhakertben nem javasoljuk. Gyökerek az első év őszén vagy a második év tavaszán szedhetők.

A bojtorján gyökeréből főzött tea majdhogyne...
2021-01-15 23:58:02
Dr Hamer - a rák okairól
... előtt, valamilyen súlyos traumán esett át. Egyértelmű volt az elme és a betegség kapcsolata. Már sok tanulmány foglalkozott addig azzal, hogy egyes betegségek súlyos stressz hatására könnyebben kialakulnak.

Minden szerv kivetülése megtalálható az agyban, éppen ezért úgy döntött, hogy megvizsgálja betegei tomográfiáit összehasonlítva a betegség kórelőzményével.
...
2021-01-15 22:04:30
Kefíres lángos
... használunk, futtassuk fel a langyos tejben, után adjuk hozzá a liszthez.
A tésztát meleg helyen duplájára kelesztjük, majd kis gombócokat formázunk, pár percig pihentetjük, úgy könnyebben lehet majd nyújtani.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk, majd olajos kézzel kinyújtjuk a gombócokat. Az így kapott lángosokat mérsékelt tűzön kisütjük. Egy célszerszámmal, pl. húsfogóv...
2021-01-12 13:06:13
1 2 3 ..................880 881 .........1320 1321 .........1759 1760 1761 
Címkék: Szervezetünknek D-vitaminra, hizlaló baktérium, elhízás formái, immunrendszer támogatása, bojtorján gyógyhatásairól, firmicutes baktériumok, túlsúly leadását, emberi emésztőrendszer, ború lovát, plusz kilókat, ilyen típusú, túlzott mértékű, dohányosok azért, kórokozók könnyebben, bíbor kasvirág, felső légúti, gyömbér kiváló, gyömbér ezért, betegség ideje, különféle betegségeket, demencia kialakulását, idős emberekre, teában található, ember könnyebben, teljes napfényt, talaj lazítására, bojtorján ágyásaiba, laza talajból, mélyre nyúló, bojtorján gyökeréből, betegség kapcsolata, betegség kórelőzményével, langyos tejben, tésztát meleg, serpenyőben olajat, immunrendszerünk, bebizonyosodott, összehasonlítva, szervezetünkben, memóriavesztést, emésztőrendszer, szervezetünkből, baktériumfajtát, kórelőzményével, gyógyhatásairól, legelterjedtebb, nyálkahártyájuk, szervezetünknek, kiegészítőkkel, célszerszámmal, csillapíthatja, fogyasztásának, megakadályozza, bélmozgásokat, konyhakertben, immunrendszer,
© 2013 TVN.HU Kft.