Belépés
Don Bosco és a puliszka csoda
... volna neki.

- Honnan tudja, hogy igazat mondott? - tiltakozott Brosio. - És ha csak egy tarháló volt? Nem lehet, hogy ő is azoknak a munkakerülőknek, akik könyörögnek, nagylelkű embereket csalnak meg, majd a kocsmába mennek és elverik a kapott pénzt, miközben gúnyt űznek mindenkiből, különösen a papokból?

- Nem úgy van, ne beszélj így...
2021-01-07 12:56:57
Katalin napjához számos szokás és hiedelem kötődik.
... évben. A lányok nagy...
2020-11-25 10:22:29
Mennyivel inkább!
... Édesatyátok
jókat azoknak, akik kérnek buzgón epekedve,
s adja a minden jók forrását, s összesítését:
Mennyivel inkább ád Szentlelket azoknak, akik hőn
és buzgón könyörögnek! Hallja imájukat, adja
önmaga Lelkét, önmaga lényét. Nem irigy Isten,
sőt, szíve vágya, hogy újra hasonlókká legyetek már
Szelleme által Hozzá, hisz ti is ősi örömmel
lá...
2020-09-13 22:22:40
Örök fogadalom a pálos nővéreknél Erdőkürtön
... hiszen a pálos lelkiségben a saját megszentelődés mellett erős missziós küldetésük is van a magyar haza számára. A pálosok imáikkal, áldozataikkal a magyar nép lelki felemelkedéséért könyörögnek Istenhez, kérve a Boldogságos Szűz Mária, a Magyarok Nagyasszonya közbenjárását.
A szertartást Puskás Antal pálos tartományfőnök vezette.
.................
2020-09-04 15:14:34
Keresztények és pogányok
Keresztények és pogányok

Az emberek szükségükben felkeresik az Istent.
Segítségért könyörögnek, boldogságot és kenyeret kérnek, gyógyulást a betegségből, mentséget bűntói, haláltól, így tesz minden ember, akár keresztény, akár pogány.
Emberek mennek Istenhez, amikor Ő szükséget szenved, megtalálják szegényen, megszégyenítve, menedék és kenyér nélkül, látják, ho...
2020-08-10 22:20:10
Sarlós Boldogasszony - az aratás kezdete 07.02
... egyike volt, amelyre még a gépesített munkatechnika korszakában is bizonyos áhítattal és komolysággal készült. Az élet, vagyis a mindennapi kenyér Isten ajándéka. A Miatyánkban is ezért könyörögnek a hívek.
Mindenható örök Isten, a te sugallatodra indult útnak a Boldogságos Szűz Mária, hogy szent Fiadat méhében hordozva Erzsébetet meglátogassa. Add, hogy a Szentlélek indí...
2020-07-02 10:00:04
Krónika 13. rész (víziközmű-szolgáltatások)
...
A víziközmű-szolgáltatásról szóló törvény módosítása
A nem állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő, vízellátásba bekapcsolódó létesítmények helyzetét rendezné a víziközmű-szolgáltatásokról szóló törvényt módosító javaslat - mondta ismertetőjében Kósa Lajos (Fidesz) előterjesztő.

Közlése szerint a víziközműveknek az ellátás biztonsága érdekében csak azok a...
2020-06-09 21:49:21
Mózes harmadik könyvének 26. fejezetét és teremjük alázattal
... megszegték az irántam köteles hűséget és ellenemre jártak, 41s amelyekért én is ellenükre járok, s ellenséges földre viszem őket, míg meg nem szégyenül körülmetéletlen szívük. Akkor majd könyörögnek istentelenségükért, 42s én megemlékezem szövetségemről, amelyet Jákobbal, Izsákkal és Ábrahámmal kötöttem, s megemlékezem földjükről is. 43A föld pedig, ha majd ők elhagyják, kedvére m...
2020-04-09 17:06:13
Gyakori kézmosás után hasznos lehet
... naponta minimum 20-30-szor mosunk kezet, minimum 20 másodpercig, és két kézmosás között kézfertőtlenítőzünk is, a kézfejünk bőre katasztófális állapotban van. Mindnyájunké. Edzett férfiak könyörögnek hatékony bőrregeneráló szerért a gyógyszertárakban, drogériákban, mert a sok lúg véresre marta a kezeiket, és csupán attól, hogy a melegvíz rácsorog, fogcsikorogva szenvednek.
...
2020-03-31 14:18:57
Az emberrel képes párbeszédet kezdeni,
Az emberrel képes párbeszédet kezdeni, folytatni a Teremtő! Jézus Krisztus szeretettel meghív mindannyiunkat a mennyei Atyánk asztalához, a nagy mennyei lakomára, hol nincs első és utolsó vendég. Minden egyes ember Isten gyermeke, és ez őt olyan ranggal, méltósággal ruházza fel, melyet nekünk minden helyzetben tisztelnünk kell!!
Ezt a méltóságot törik össze, gyalázzák meg mind...
2020-02-08 19:57:29
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 .....68 69 70 
Címkék: Sarlós Boldogasszony, Boldogságos Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya, Puskás Antal, Kósa Lajos, Jézus Krisztus, puliszka csoda, pálos nővéreknél, aratás kezdete, emberrel képes, tarháló volt, kocsmába mennek, kapott pénzt, lányok nagy, pálos lelkiségben, saját megszentelődés, magyar haza, pálosok imáikkal, szertartást Puskás, emberek szükségükben, gépesített munkatechnika, mindennapi kenyér, ellátás biztonsága, irántam köteles, kézfejünk bőre, melegvíz rácsorog, mennyei Atyánk, nagy mennyei, méltóságot törik, felemelkedéséért, munkakerülőknek, szolgáltatásról, víziközműveknek, körülmetéletlen, mindannyiunkat, tartományfőnök, szolgáltatások, megszégyenítve, megszentelődés, szövetségemről, ismertetőjében, létesítmények, munkatechnika, bőrregeneráló, katasztófális, közbenjárását, boldogasszony, áldozataikkal, önkormányzati, fogcsikorogva, mindnyájunké, nagyasszonya, megemlékezem, bekapcsolódó, összesítését, vízellátásba, drogériákban, sugallatodra, szükségükben, keresztények, komolysággal, meglátogassa, előterjesztő,
© 2013 TVN.HU Kft.