Belépés
Beszakadt az út a villamosvágány alatt a Vámház körúton, egy szakaszon nem jár a 47-es és a 49-es villamos
...
Az érintett szakaszon a 9-es, a 15-ös és a 115-ös autóbusz, a 83-as trolibusz, illetve a 2-es, a 3-as és a 4-es metró igénybevételét ajánlják.
Pótlóbuszok nem járnak - írta a BKK Info....
2020-07-14 22:13:32
Új falfestmény díszíti a budapesti Károly körúton álló tűzoltóság homlokzatát
...
A Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. szerdai közleményében kiemeli, hogy a járványügyi helyzet a nagyvárosi életre volt a legnagyobb hatással, egyéni és társadalmi szinten is itt generálta a legtöbb feszültséget. A főváros városarculati cége a képpel a szolidaritás és az összetartozás üzenetét kívánta megjeleníteni.
Mint írják, A kovász is lehet híd című festménynek,...
2020-07-08 20:12:43
Újabb akciót tartottak a rendőrök az illegális gyorsulási versenyek ellen
... kiterjedt.
Az ellenőrzés alatt 62 járművezető lépte túl a megengedett sebességhatárt, volt olyan autós is, aki a megengedett 70 helyett 123 kilométer/órás sebességgel közlekedett a Hungária körúton. Egy autóst meg akartak állítani, mert figyelmen kívül hagyott egy kötelező haladási irány jelzőtáblát, de a sofőr továbbhajtott. A rendőrök a férfit utolérték és elfogták. Kiderül...
2020-07-08 07:20:57
Vihar - Kidőlt fák, leszakadt faágak Hajdú-Biharban
... között egy tízméteres fa dőlt az úttestre, a hajdúböszörményi hivatásos egység motoros láncfűrésszel avatkozott be.
Hajdúböszörményben több helyen is pusztított a vihar. A Kemény János körúton egy tizenkét méteres faág hasadt le, a hajdúnánási hivatásos tűzoltók motoros fűrésszel és kéziszerszámokkal kezdték meg eltávolítását. A Kossuth Lajos utcában egy tízméteres fa borult...
2020-06-13 19:02:45
Koronavírus - Karácsony Gergely az autósok közlekedését segítő intézkedéseket jelentett be
... reagáló finomhangolásokkal" lehet megteremteni a koronavírus-járvány alatt alternatívákat kínáló, egészségügyi szempontból biztonságos közlekedést.
A főpolgármester közölte, a Nagykörúton több helyen - a Baross utcánál, a József utcánál és a Rákóczi térnél is - módosították a lámpaprogramot az autósok érdekében. Emellett a sávok használatát is átalakították az Üllői úton a C...
2020-06-13 15:42:15
Koronavírus - BKK: ideiglenes kerékpársávokat alakítanak ki a munkába járást segítendő
... nyitja majd meg.
A BKK közölte azt is, hogy a közúti forgalom csökkenése következtében a gépjárműforgalom érdemi korlátozása nélkül is kialakítható egy "bringás főhálózat" a Hungária körúton belüli városrészeken.
Ezzel olyan utakon is biztosíthatóak a biztonságos kerékpározás körülményei, amelyeken eddig csak kevesen mertek biciklizni - írták.
A közlemény szerint az...
2020-04-03 20:12:35
Befejezték a felüljáró alá szorult kamion mentését a Hungária körúton
...
A rendőrök az útlezárást feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.
Szerda délután egy vontatott, 14 tonnás munkagép szorult be a vasúti felüljáró alá az Árpád híd felé vezető oldalon, a Kőbányai út után....
2020-04-01 23:14:00
Bomba hatástalanítása - Megkezdődött a kiürítés a Tabánnál
... várhatóan délutánig tart - írták.
Korábban azt közölték: biztonsági zárást rendeltek el az Attila úton (a Döbrentei tér és a Dózsa György tér között), a Szarvas téren, a Krisztina körúton a Dózsa György tér és a Rácz Fürdő között, továbbá a Tabán parkban (a Czakó utca - Naphegy utca - Rácz Fürdő - Krisztina körút által határolt területen).
Az Erzsébet hídról Buda felé cs...
2020-03-13 08:20:54
Világháborús robbanószerkezet hatástalanítása miatt lezárások lesznek ma a Tabánnál
... kilogrammos bombát ma reggel 8 órától hatástalanítják.
Emiatt biztonsági zárást rendeltek el az Attila úton (a Döbrentei tér és a Dózsa György tér között), a Szarvas téren, a Krisztina körúton a Dózsa György tér és a Rácz Fürdő között, továbbá a Tabán parkban (a Czakó utca - Naphegy utca - Rácz Fürdő - Krisztina körút által határolt területen).
Az Erzsébet hídról Buda fe...
2020-03-13 07:05:29
Világháborús robbanószerkezetet hatástalanítanak pénteken az I. kerületben
... péntek reggel 8 órától hatástalanítják.
Emiatt biztonsági zárást rendeltek el az Attila úton (a Döbrentei tér és a Dózsa György tér közötti szakaszon), a Szarvas téren, a Krisztina körúton a Dózsa György tér és a Rácz Fürdő közötti szakaszon, továbbá a Tabán parkban a (Czakó utca - Naphegy utca - Rácz Fürdő - Krisztina körút által határolt területen).
Az intézkedés azt j...
2020-03-12 14:11:52
1 2 3 ............................91 92 ..............136 137 ..............181 182 183 
Címkék: Karácsony Gergely, Budapesti Városarculati Nonprofit Kft, Kemény János, Kossuth Lajos, Dózsa György, Rácz Fürdő, villamosvágány alatt, 49-es villamos, budapesti Károly, illegális gyorsulási, autósok közlekedését, munkába járást, érintett szakaszon, 115-ös autóbusz, 83-as trolibusz, 4-es metró, járványügyi helyzet, nagyvárosi életre, legnagyobb hatással, legtöbb feszültséget, főváros városarculati, összetartozás üzenetét, ellenőrzés alatt, megengedett sebességhatárt, kötelező haladási, sofőr továbbhajtott, férfit utolérték, hajdúböszörményi hivatásos, tizenkét méteres, hajdúnánási hivatásos, főpolgármester közölte, autósok érdekében, sávok használatát, közúti forgalom, gépjárműforgalom érdemi, biztonságos kerékpározás, közlemény szerint, útlezárást feloldották, forgalom ismét, vasúti felüljáró, hatástalanítanak, robbanószerkezet, gépjárműforgalom, hajdúböszörményi, hatástalanítása, hatástalanítják, kerékpársávokat, alternatívákat, intézkedéseket, igénybevételét, villamosvágány, sebességhatárt,
© 2013 TVN.HU Kft.