Belépés
Kormányszóvivő: folytatódik az egészségügyi szakdolgozók béremelése
... és a folyamatos emeléseknek köszönhetően "2022 januárjáig egy ápoló átlagosan két és félszeresét fogja keresni a béremelés előtti fizetésének".
Emellett a kormány a lakhatási körülményeken is javít. Csaknem 60 milliárd forintból épülnek vagy újulnak meg nővérszállók - tette hozzá.
Kiemelte: nem ez az egyetlen egészségügyet érintő intézkedés. A kormány az elmúlt években o...
2020-01-16 17:02:03
Horváth Ildikó: januártól 14 százalékkal emelkednek az egészségügyi szakdolgozói alapbérek
... fedezete 82 milliárd forint.
Horváth Ildikó kitért arra, hogy a béremelés az ágazatban dolgozók megbecsülésének az egyik legfontosabb eleme, de a kormány ezen kívül a lakhatási körülményeken is javítani kíván.
Ennek részeként az ország tizenhét helyszínén uniós forrásból 9 milliárd forintot fordítanak nővérszállók építésére, valamint a fővárosi kórházak vonzáskörzetében ...
2020-01-07 13:11:36
Lelki szegények
... prófétai jelen időben szólítja meg az embereket. ,,Boldogok vagytok." Amiben közösségét ajánlja fel az embereknek. A ,,menet közben" átélhetőt, mely nem bizonyos körülményeken múlik, nem valaminek a birtoklása, hanem a BENNE VALÓ ÉLET. Ez maga a boldogság.
Mondják, hogy csak azok lesznek keresztyének, akik gyengék, tudatlanok, akik képtelenek önállóan bo...
2019-12-02 07:31:19
Október 23. - Palkovics: '56-ban a magyar fiatalok világraszólót alkottak
... volt.
A magyar egyetemisták megfogalmazták a magyar társadalmat érintő égető kérdéseket. Túl tudtak lépni saját érdekeik hangsúlyozásán, az egyetemi zsúfoltságon, az elégtelen oktatási körülményeken, az ösztöndíjak késésén, a kollégiumok silány állapotán vagy a pocsék menzán - sorolta.
Meglátták, mitől szenved az ország, felismerték az igazságtalanságot, és a hallgatók ...
2019-10-22 20:13:13
Német miniszter: szélsőjobboldali terrorcselekmény volt a hallei zsinagóga elleni támadás
...
A miniszter sajtónyilatkozatában kiemelte: a még szerdán elfogott gyanúsított szélsőjobboldali, antiszemita indíttatásból hajtotta végre a támadást, és csak a szerencsés körülményeken múlott, hogy nem tudott bejutni a zsinagógába.
Peter Frank szövetségi legfőbb ügyész hozzátette: "amit tegnap átéltünk, az terror volt", a támadó "mészárlást" akart rendezni a zsinagógában....
2019-10-10 16:42:36
Tokió 2020 - Kopasz Bálint a tesztversenyen is megállíthatatlan volt
... engem nem könnyű megverni" - mondta a magyar kajakos, akivel csak a Maty-éren mögötte harmadik portugál Fernando Pimenta tudta tartani a lépést, de ő is csak 900 méterig.
"A körülményeken azért még lesz mit javítaniuk a szervezőknek is Tokióban. Hullámos a pálya, főleg a felevező sávon, ahol hatalmas a motorcsónak-forgalom is, megfeszített testtel kell bemelegíteni, hogy ne ...
2019-09-13 09:21:54
Enneagram - Egyes Archetípus Szintjei
...(Don Richard Riso / Russ Hudson - Személyiségtípusok)

Egyes - Reformer
Bűnök:
Mentális: Neheztelés
Asztrális: Düh
Lényegi Minőségek - Erények:
* Tökéletesség
* Nyugalom

Az Egyes archetípus rövid személyiségrajza

Egészséges:

Lelkiismeretes, erős személyes meggyőződései vannak: mélyen érzi, mi helyes és mi hely...
2019-01-29 11:47:16
Seregély István: Útravaló – 2019. január 27.,
... megosztottságban élünk, s ez veszélyezteti az evangelizáció hitelét.
A hitükben szilárd krisztusiak ezért hozták létre az egységre törekvő ökumenikus mozgalmat. Igaz, a kialakult körülményeken aligha lehet mozgalommal változtatni. Ám jó, ha a Jézus Krisztus művét teljessé tevő Szentlélekhez száll közös imánk, különösen ezekben a napokban, az egység hetében.
Jézus Kriszt...
2019-01-27 12:41:44
A Nyúl (Macska) jegy jellemzése
... kritikát. Elsőként áll tovább mindenhonnan, ha érzi, valami baj várható.

Csendben, hatékonyan dolgozik, memóriája egészen kivételes. Pénzügyekben okosnak bizonyul, de sikere a körülményeken is múlik. Ki nem állhatja a feszült helyzeteket, illetve a kiélezett döntéskényszert. Amikor csak lehet, a Nyúl nagy gonddal, óvatosan előre eltervez mindent. Visszariad a kockázattó...
2019-01-12 00:27:13
Továbbra is küzdenek az erdőtűz megfékezéséért a spanyolországi Valenciában
... a településeket továbbra sem fenyegeti.
Ximo Puig, a valenciai autonóm közösség elnöke a helyszínen újságíróknak nyilatkozva arról beszélt, hogy az oltás sikere az időjárási körülményeken múlik. Kedden a délután feltámadt erős szél sokat rontott a helyzeten - jegyezte meg.
Az erdőtűz megfékezésében mintegy 700-an, tűzoltók, katonák, erdészek vesznek részt, a levegőből pe...
2018-08-08 16:49:53
1 2 3 .9 10 .14 15 .18 19 20 
Címkék: Horváth Ildikó, Kopasz Bálint, Egyes Archetípus Szintjei, Seregély István, BENNE VALÓ ÉLET, Peter Frank, Fernando Pimenta, Richard Riso, Russ Hudson, Lényegi Minőségek, Jézus Krisztus, Jézus Kriszt, Ximo Puig, egészségügyi szakdolgozók, egészségügyi szakdolgozói, magyar fiatalok, hallei zsinagóga, erdőtűz megfékezéséért, spanyolországi Valenciában, folyamatos emeléseknek, ápoló átlagosan, béremelés előtti, lakhatási körülményeken, egyetlen egészségügyet, elmúlt években, ágazatban dolgozók, egyik legfontosabb, kormány ezen, ország tizenhét, fővárosi kórházak, magyar egyetemisták, magyar társadalmat, egyetemi zsúfoltságon, elégtelen oktatási, ösztöndíjak késésén, kollégiumok silány, pocsék menzán, szerencsés körülményeken, terror volt, magyar kajakos, körülményeken azért, felevező sávon, evangelizáció hitelét, hitükben szilárd, egységre törekvő, kialakult körülményeken, egység hetében, feszült helyzeteket, kiélezett döntéskényszert, településeket továbbra, valenciai autonóm, helyszínen újságíróknak,
© 2013 TVN.HU Kft.