Belépés
Alázat.
... optimizmus, rugalmasság.
Aztán majd összeszedjük magunkat, felállunk, helyrebil...
2021-03-07 11:38:18
Sok technikai hibák a kézilabda V.B. szervezésében
... véleményét....
2021-01-14 20:09:07
December 24-én hangoskodó férfi, aki késével többször .....
... járőröknek, valamint a szolgálat teljesítése közben hősi halált halt rendőrök és honvédek családjainak.
Szerencsére a most megsérült rendőrt már felébresztették a mély altatásból és a körülményekhez képest jól van, de munkába állásához még időre van szükség.
Ezt az időt szeretné könnyebbé tenni a Pro Caritate-díjjal is kitüntetett -
Mága Zoltán hegedűművész, aki ...
2020-12-27 20:02:11
Kovács Gergely: Az embereknek kell megjavulniuk, .......
... nyáj" - zárta prédikációját az érsek.
A szentmise végén Reszler Mihály főesperes-plébános házigazdaként köszöntötte a gyulafehérvári érseket, megköszönve neki azt, hogy a körülményekhez képest is vállalta nem kevés fáradsággal járó útját és a szónoklatot. Egy virágkompozicióval emlékeztette őt arra, hogy egyházmegyéje is egy virágos kert, amelynek ápolásához és go...
2020-11-08 08:35:19
Vigyázzunk egymásra......
... mindenkiből.
Habitusától, akaraterejétől, lelkierejétől függően.
Talán egyfajta mini evolúció volt mindez.
Aki képes volt könnyen alkalmazkodni a megváltozott
körülményekhez, jól vészelte át, aki nehezebben az
megszenvedte, és van aki elbukott.
A világ, a világunk, és mi magunk sem leszünk már
ugyanolyanok mint korábban voltunk.
...
2020-10-13 13:24:15
Szűkebb programmal, de megtartják a Székesfehérvári Királyi Napokat
... nyújt a közönségnek.
Cser-Palkovics András megjegyezte, hogy a szigorú előírások betartása miatt bizonyos programok elmaradnak, és lesznek olyanok is, amelyeket a megváltozott körülményekhez igazítanak. Ilyen lesz a szertartásjáték, amelyet ezúttal nem a Nemzeti Emlékhelyen, és kisebb közönség előtt mutatnak be.
Szikora János, a Vörösmarty Színház igazgatója elmondta, ho...
2020-08-12 07:08:45
Pénteken kezdődik a Szegedi Szabadtéri Játékok évada
...
A járványhelyzet miatt a fesztivál előadásainak többségét idén Újszegeden láthatja a közönség, a Dóm téren - igaz nem a megszokott színpadon és nézőszámmal, hanem a körülményekhez igazodva - két produkció szerepel a műsoron.
Pénteken és szombaton Händel barokk operáját adják elő a fesztivál kisebbik játszóhelyén, az Újszegedi Szabadtéri Színpadon. A művet Pányik Tamás ál...
2020-07-15 07:04:51
Koronavírus - Az EP állásfoglalást fogadott el a járvány utáni uniós közegészségügyi stratégiájáról
... A Fidesz-KDNP képviselői támogatták az állásfoglalási indítványt, véleményük szerint ugyanis az egészségügyi stratégiának állandóan meg kell újulnia, alkalmazkodva a megváltozott körülményekhez.
Tóth Edina megjegyezte, hogy az unió a kezdeti időszakban nem tudott eléggé hatékonyan fellépni és segíteni a koronavírus elleni védekezésben. Ehelyett az állami szerepvállalás, a nem...
2020-07-10 20:42:58
Fotópályázatot hirdettek a gyepes élőhelyek értékeinek bemutatására
... MTI-hez hétfőn eljuttatott közlemény.
Mint a kiírók hangsúlyozzák, a mérsékelt övi füves élőhelyeknek is megvannak a tipikus növényfajai, amelyek kifejezetten a gyepekre jellemző körülményekhez alkalmazkodtak, más élőhelyeken nem találják meg az életfeltételeiket. Ilyen fajok Magyarországon például a réti kardvirág, az árvalányhaj-fajok, a tátorján vagy a bókoló zsálya.
...
2020-06-29 19:03:03
Amerikai külügy: változatlan a terrorista fenyegetés, nő a fehér felsőbbrendűséget hirdetők támadásainak száma
... álláspont szerint e csoportokat Irán segíti.
A tárca szakértői szerint az Iszlám Állam vezetője, Abu Bakr al-Bagdadi tavalyi szíriai likvidálása után a szervezet "alkalmazkodott a körülményekhez, és több csoportot létrehozva hajt végre támadásokat világszerte, terrorakciókra ösztökélve a szervezethez vagy terrorcsoportokhoz nem tartozókat is".
"Az iráni rezsim és támogat...
2020-06-24 23:33:22
1 2 3 ....................66 67 ..........100 101 ..........132 133 134 
Címkék: Kovács Gergely, Székesfehérvári Királyi Napokat, Szegedi Szabadtéri Játékok, Mága Zoltán, Reszler Mihály, Cser-Palkovics András, Nemzeti Emlékhelyen, Szikora János, Vörösmarty Színház, Újszegedi Szabadtéri Színpadon, Pányik Tamás, Tóth Edina, Iszlám Állam, embereknek kell, járvány utáni, gyepes élőhelyek, terrorista fenyegetés, fehér felsőbbrendűséget, szolgálat teljesítése, most megsérült, mély altatásból, körülményekhez képest, időt szeretné, szentmise végén, gyulafehérvári érseket, virágos kert, szigorú előírások, megváltozott körülményekhez, járványhelyzet miatt, fesztivál előadásainak, megszokott színpadon, körülményekhez igazodva, fesztivál kisebbik, művet Pányik, állásfoglalási indítványt, egészségügyi stratégiának, kezdeti időszakban, koronavírus elleni, állami szerepvállalás, kiírók hangsúlyozzák, tipikus növényfajai, gyepekre jellemző, réti kardvirág, tátorján vagy, bókoló zsálya, tárca szakértői, szervezethez vagy, iráni rezsim, felébresztették, székesfehérvári, közegészségügyi,
© 2013 TVN.HU Kft.