Belépés
A kurkuma áldásos hatásai
... hatásokkal is rendelkezik, éppen ezért jól tesszük, hogy rendszeresen fogyasztjuk, azonban bizonyos gyógyszereket, például véralvadásgátlót szedők egyáltalán nem, vagy csak nagy körültekintéssel fogyaszthatják.

A kurkuma a fogyásunkhoz is hozzájárulhat. Mivel az elhízás mögött gyakran valamilyen gyulladás áll, ez a gyógynövény ebben is segíthet, hiszen ahogy mérséklődik...
2021-04-27 22:30:25
Bízzunk a gyógynövények erejében!
... vészhelyzetről, azaz az életet veszélyeztető betegségekről van szó, akkor először érdemes valami olyan gyógymódot kipróbálni, amely nem okoz komoly mellékhatásokat, hiszen a gyógynövények körültekintéssel és odafigyeléssel használva nagyon hatékonyak lehetnek, és nem kell súlyos mellékhatásokkal számolnunk. Most két olyan gyógynövényről lesz szó, amely hazánkban is fellelhető: a s...
2020-09-27 16:53:09
A természet csodái, a gyógynövények
Természetesen a gyógynövényeket is csak körültekintéssel és hozzáértéssel szabad használni, hiszen nem megfelelően alkalmazva kiszámíthatatlan és kellemetlen hatásaik lehetnek. Most három olyan gyógynövényt mutatunk be, melyek nagyon hasznosak lehetnek, így jó, ha mindig megtalálhatók a konyhánkban, hogy azonnal segítségünkre legyenek.

Lenmag, lenmagolaj
A lenmag na...
2020-09-02 12:55:59
Trükkös csalók
... állapotáról és minden olyan körülményről, melyek ismeretében egy bűncselekmény a későbbiek során könnyebben kivitelezhető.

A módszerek tehát roppant változatosak, ám kellő körültekintéssel az áldozattá válás elkerülhető. A rendőrség arra kér mindenkit, hogy ne higgyen a megtévesztő ígéreteknek, ne engedjen illetéktelent az ingatlanába!
Forrás : https://femina...
2020-08-30 00:27:32
A kurkuma csodálatos hatásai
... nemcsak gyulladást csökkent, hanem az ízületi merevséget és a fájdalmat, illetve a duzzanatot is. Ezek a kellemetlen tünetek az ízületi gyulladásra jellemzőek. A kurkumint nagy körültekintéssel fogyaszthatják mindazok, akiknek bármilyen gyógyszert kell szedniük, és tudni kell azt is, hogy ez a fűszer megakadályozhatja a vas felszívódását.

Jobb hangulat kurkumával
A...
2020-08-03 23:08:00
Metrófelújítás - BKK: hétfőtől a pótlóbuszok is használhatják az Üllői úti kerékpársávot
... Üllői útnak a Nagyvárad tér és a Kálvin térhez közeli Névtelen utca közötti szakaszán a szélső forgalmi sávot a kerékpárral közlekedők mellett a BKK járatai is használhatják "kellő körültekintéssel". Autóval, motorral, taxival azonban továbbra is csak a kanyarodáshoz felkészüléskor szabad ráhajtani erre a sávra - hívta fel a figyelmet a BKK.
Hozzátették: a metrópótló buszok v...
2020-07-10 17:52:25
Hogyan kezdjük a napunkat Istennel?
... a csendességet, vagy gyakran kihagyták, mától tekintsenek úgy rá, mint legfontosabb napi teendőre, és legelragadóbb napi vigasztalásra. Ennek megfelelően ezt állandó gonddal és körültekintéssel tegyék.

Nincs egy ember sem, aki jó értelemmel rendelkezik, felmentve ez alól a kötelezettség alól: ami egyeseknek mondva van, az érvényes mindenkire. Imádkozzatok, imádkozzatok,...
2020-05-31 22:47:26
Koronavírus - Közegészségügyi vezető: nem erősödik a járvány Németországban
...
Lars Schaade a becsléssel előállított mutató emelkedése körüli nyugtalanság miatt tartott tájékoztatón kiemelte, hogy az R értékét befolyásolja egy sor tényező, köztük a regisztrált új fertőzések számának csökkenése. Minél alacsonyabb az új esetek száma, annál nagyobb kilengéseket okoz a változása a reprodukciós rátában.
Befolyásolják az R értékét a helyi járványkitörése...
2020-05-12 13:31:45
Koronavírus - Meghalt nyolc beteg, 3284-re nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon
... továbbra is fontos a 1,5 méteres védőtávolság tartása, és az arc eltakarása a boltokban és tömegközlekedési eszközökön.
Az időseket továbbra is arra kérik, hogy csak kellő körültekintéssel hagyják el otthonukat, és az élelmiszerboltokat, patikákat, drogériákat a nekik kijelölt idősávban, 9 és 12 óra látogassák - tették hozzá.
Az oldal térképe alapján továbbra is Budapest...
2020-05-11 07:10:51
Gyógyító növények-fűszerek
... komoly mellékhatások miatt. Természetesen a gyógynövényeket sem szabad felelőtlenül használni, hiszen rosszul alkalmazva a gyógyító füvek és fűszerek is okozhatnak problémákat, de körültekintéssel használva sok esetben tehetnek csodákat.

A fahéjról már bebizonyosodott, hogy remek segítség lehet a vércukorszint-szabályozásában. A fahéj olyan természetes vegyületeket tart...
2020-04-15 20:35:02
1 2 3 ............43 44 .......65 66 .......86 87 88 
Címkék: Lars Schaade, kurkuma áldásos, gyógynövények erejében, természet csodái, kurkuma csodálatos, napunkat Istennel, járvány Németországban, fertőzöttek száma, elhízás mögött, gyógynövény ebben, életet veszélyeztető, gyógynövények körültekintéssel, későbbiek során, módszerek tehát, áldozattá válás, rendőrség arra, megtévesztő ígéreteknek, ízületi merevséget, kellemetlen tünetek, ízületi gyulladásra, kurkumint nagy, fűszer megakadályozhatja, szélső forgalmi, kerékpárral közlekedők, kanyarodáshoz felkészüléskor, metrópótló buszok, kötelezettség alól, érvényes mindenkire, becsléssel előállított, reprodukciós rátában, helyi járványkitörése, időseket továbbra, nekik kijelölt, oldal térképe, gyógyító füvek, fahéj olyan, körültekintéssel, tömegközlekedési, mellékhatásokkal, kiszámíthatatlan, véralvadásgátlót, bebizonyosodott, gyógynövényeket, szabályozásában, mellékhatásokat, járványkitörése, közegészségügyi, odafigyeléssel, magyarországon, németországban, gyógynövényről, felkészüléskor, metrófelújítás,
© 2013 TVN.HU Kft.