Belépés
Továbbra is kritikus a helyzet Stájerországban a rendkívüli időjárás miatt
...
A Stájerországban található Stadl-Predlitz településen hétfőre virradóra a fenyegető földcsuszamlások és a nagy mennyiségű talajvíz miatt ötven embernek kellett elhagynia otthonát. Akörzetet katasztrófaterületté nyilvánították. A község kisvasútja sem működik; a sínekben több száz méteres szakaszon jelentős kár keletkezett.
Stájerország Murau kerületében múlt szerdán vá...
2019-11-18 18:42:58
Több mint 300 ezer háztartásban szünetel az áramszolgáltatás az első havazás után Franciaországban
...
Egy 63 éves férfi életét vesztette, mert rádőlt egy fa a Lyontól délkeletre található Roche településen - közölte a helyi prefektúra. A sofőr a gépkocsijára dőlt fát próbálta meg félretolni mások segítségével, amikor a hó súlya alatt egy másik fa rájuk zuhant, és agyonütötte őt. A balesetben egy 27 éves férfi is megsérült.
A folyamatos és erős havazás következtében Lyon...
2019-11-15 13:21:52
Katalán válság - Tüntetések zajlanak a kampánycsend idején is Katalóniában
... mozgalom szervezett felvonulást Barcelona belvárosába, amelynek végpontja a spanyol rendőrség katalán főparancsnokságának közelében lesz.
Az épület védelmét megerősítették, és a környéken található két metróállomást lezárták.
A hétvégére egész Katalóniában fokozott biztonsági intézkedéseket rendelt el a spanyol belügyminisztérium, amely több ezer rendfenntartót csoporto...
2019-11-09 20:15:38
Erdogan Budapesten - Orbán Viktor: Törökország nélkül nem lehet megállítani az Európa felé irányuló migrációt
...
Orbán Viktor a Várkert Bazárban tartott közös nemzetközi sajtótájékoztatón azt mondta: a magyar külpolitikai gondolkodás abból indul ki, hogy Törökország nélkül nem lehet megállítani az Európába irányuló migrációt.
Így a budapesti megbeszélésen is áttekintették az ezzel összefüggő kérdéseket, és Magyarország elismerését fejezte ki Törökországnak, amely csak az idén eddig...
2019-11-07 17:32:27
Illegális bevándorlás - Ismét sátortáborokat számoltak fel Párizsban
... prefektúra szerint a táborozás a bűnözői csoportok kialakulásának egyik melegágya, és gyakoriak a tömegverekedések is a migránsok között, valamint veszélyt jelentenek az autósok és a környéken lakók számára is.
Christophe Castaner belügyminiszter szerdán ígéretet tett arra, hogy valamennyi eddig megtűrt tábort felszámolja a kormány az év vége előtt.
Párizsban a csütört...
2019-11-07 12:32:22
Párizs 2024 - Megkezdődött az olimpiai falu építése
...
A várhatóan három évig tartó építkezés során egy 51 hektáros területen csaknem 15 ezer sportoló és delegált elhelyezésére alkalmas falut alakítanak ki, amelyet a 2024-es olimpia után egy 3 ezer lakásos lakónegyeddé kíván átalakítani a kormány.
Edouard Philippe francia miniszterelnök már a 6,8 milliárd eurós költségvetésű (ebből másfélmilliárd euró közpénz) olimpia öröksé...
2019-11-04 18:21:45
Viharos idő miatt 140 ezer háztartásban szünetel az áramszolgáltatás Franciaországban
... dél-franciaországi Marseille-től húsz kilométerre található Marignane településen háro...
2019-11-03 14:31:14
Kgfb - MABISZ: Európában a legolcsóbbak között vannak a magyar tarifák
...
Azt írták, az Insurance Europe, a biztosítók nemzetközi szervezete a közelmúltban tette közzé statisztikáját, amely szerint a magyar kgfb-díjaknál Európában csak Romániában és Litvániában alacsonyabbak a tarifák, az európai éves átlagdíj 230 euró környékén van.
Magyarországon 2010. január 1-je óta a kgfb-szerződéseknél már nem a naptári év kezdete, hanem a gépjármű megv...
2019-10-31 10:41:44
Rendkívüli állapotot hirdetett a kaliforniai kormányzó a tűzvészek miatt
...
Az Egyesült Államok nyugati partján található tagállamban egyszerre 16 helyen pusztít tűzvész, az észak-kaliforniai San Francisco és a déli Los Angeles környékén a legrosszabb a helyzet.
A rendkívüli állapotot bejelentő közleményében a kormányzó közölte: "minden rendelkezésre álló forrást" felhasználnak a katasztrófa megfékezésére.
A lángokat a tűzoltóknak eddig nem...
2019-10-27 23:02:36
GKI: negatív irányú trendfordulóhoz érkezett a lakáspiac
...
A GKI a vállalatok, az ingatlannal foglalkozó cégek (fejlesztők, forgalmazók, tanácsadók és üzemeltetők), valamint a lakosság következő egy évre vonatkozó ingatlanpiaci terveit, szándékait és kilátásait térképezi fel negyedévente publikált ingatlanpiaci felmérésében. Az októberi vizsgálatban 110 ingatlanos cég és 1060 vállalat vett részt, a lakossági reprezentatív minta 1000 ...
2019-10-24 07:04:02
1 2 3 .........................152 153 ............228 229 ............303 304 305 
Címkék: Erdogan Budapesten, Orbán Viktor, Stájerország Murau, Várkert Bazárban, Christophe Castaner, Edouard Philippe, Insurance Europe, Egyesült Államok, helyzet Stájerországban, rendkívüli időjárás, első havazás, kampánycsend idején, olimpiai falu, áramszolgáltatás Franciaországban, legolcsóbbak között, magyar tarifák, kaliforniai kormányzó, tűzvészek miatt, fenyegető földcsuszamlások, nagy mennyiségű, község kisvasútja, sínekben több, helyi prefektúra, gépkocsijára dőlt, spanyol rendőrség, épület védelmét, környéken található, hétvégére egész, magyar külpolitikai, budapesti megbeszélésen, ezzel összefüggő, idén eddig, bűnözői csoportok, migránsok között, környéken lakók, várhatóan három, 2024-es olimpia, biztosítók nemzetközi, közelmúltban tette, magyar kgfb-díjaknál, európai éves, gépjármű megv, rendkívüli állapotot, kormányzó közölte, katasztrófa megfékezésére, tűzoltóknak eddig, ingatlannal foglalkozó, lakosság következő, évre vonatkozó, októberi vizsgálatban, lakossági reprezentatív,
© 2013 TVN.HU Kft.