Belépés
Szilágy Péter: a kisebbségi jogvédelem pótolhatatlan garanciákat jelent az összmagyarság számára
... 2010-ben a kormányzati szakpolitikák között kiemelt helyre került a nemzetpolitika, és a kormány minden tőle telhetőt megtesz bilaterális és multilaterális szinten is, hogy a környező országokban élő magyarság élhessen minden jogával.
A kisebbségi jogok tekintetében komoly visszalépés tapasztalható "néhány ország viszonylatában" - hívta fel a figyelmet a miniszteri biztos....
2020-08-03 11:41:44
Koronavírus - Kormányszóvivő: az iskolakezdést is veszélyeztethette volna az enyhítés
... Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón közölte, hogy érvényben maradnak a járvány elleni védekezést szolgáló intézkedések.
Szentkirályi Alexandra kiemelte: míg a környező országokban emelkedik a megbetegedések száma, addig Magyarországon az intézkedéseknek köszönhetően még mindig jók az adatok, "kontrollálni tudjuk a járvány terjedését".
Ugyanakk...
2020-07-30 20:42:32
Koronavírus - Elmaradnak az augusztus 20-ai nyilvános ünnepségek
... besorolást.
Magyarországon az aktív fertőzöttek száma folyamatosan csökken, a térségben is a legbiztonságosabb, legvédettebb országok egyike vagyunk - hangsúlyozta. Azokban a környező országokban, ahol korábban nőtt a fertőzések száma - Szerbia és Ukrajna kivételével - az elmúlt napokban kedvező folyamatok láthatók, ezért további szigorításokra jelenleg nincs szükség - mondta...
2020-07-16 14:12:39
Kovács Péter: simogatja a lelkemet az elismerés
... lépni és a legjobbat kell akarni".
Edzői karrierje kapcsán megjegyezte, sajnálja, hogy sohasem tevékenykedhetett a magyar válogatott szövetségi kapitányaként.
"A környező országokban azok az emblematikus játékosok, akik sokat tettek az országukért, legalább egyszer mindig megkapták a lehetőséget, hogy hazájuk válogatottját irányítsák" - magyarázta.
Felidézte, nagyon...
2020-07-15 17:57:16
Újranézve - A Magyar Fotográfiai Múzeum gyűjteményéből válogat a Mai Manó Ház új kiállítása
... nézőt.
Haller F.G. (1898-1954) neve a magyaros stílus képviselőjeként és a fotóamatőr-mozgalom szervezőjeként maradt fenn az utókor számára. A válogatás az 1930-as években a környező országokban készített könnyed stílusú portré- és zsánerképeire fókuszál. Fotográfiáival mindig a valóság művészi hatású megragadására törekedett, s bár nem dolgozott nemeseljárásokkal, témái és k...
2020-07-14 13:51:52
Koronavírus - Szijjártó: Ausztria és keleti szomszédai sikeresen működtek együtt a védekezésben
... időszakban világossá vált, hogy mennyire nélkülözhetetlen a párbeszéd - fűzte hozzá.
Ivan Korcok is felhívta a figyelmet arra, hogy a fertőzöttek száma folyamatos emelkedik bizonyos országokban. Amíg nincsen vakcina, addig a felelősségteljes viselkedés a legjobb védőoltás - fogalmazott a szlovák tárcavezető.
Anze Logar szlovén külügyminiszter arról beszélt, hogy a világj...
2020-07-14 13:32:14
Koronavírus - Tizeneggyel emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon
... továbbra is kedvezőek. A sikeres védekezésnek köszönhetően eddig el tudtuk kerülni a tömeges megbetegedéseket és a több ezres haláleseteket. A járvány azonban nem ért véget, a környező országokban a megbetegedések számának növekedése tapasztalható, ezért fennáll a behurcolás veszélye. Csak akkor van esély arra, hogy az életet korlátozó intézkedések újbóli bevezetését elkerüljük, h...
2020-07-14 09:41:18
13 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
... továbbra is kedvezőek. A sikeres védekezésnek köszönhetően eddig el tudtuk kerülni a tömeges megbetegedéseket és a több ezres haláleseteket. A járvány azonban nem ért véget, a környező országokban a megbetegedések számának növekedése tapasztalható, ezért fennáll a behurcolás veszélye. A kormány ezért döntött bizonyos országok esetében a beutazási szabályok szigorításáról.
[li...
2020-07-13 20:16:03
Krónika 6. rész (azonnali kérdések, napirend után)
... kockázata a migrációnak és a járványnak?
Simon Miklós (Fidesz) azt kérdezte, milyen kockázatokat hordoz a migráció erősödése és a koronavírus-járvány. Hangsúlyozta, hogy a környező országokban emelkedik a megbetegedések száma. Több esetben olyan országokban kezd kritikussá válni a helyzet, amelyekben migrációs nyomás tapasztalható Magyarország irányába - fogalmazott.
Pog...
2020-07-13 17:52:39
Koronavírus - Tizenhárommal emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon
... is kedvezőek. A sikeres védekezésnek köszönhetően eddig el tudtuk kerülni a tömeges megbetegedéseket és a több ezres haláleseteket.
A járvány azonban nem ért véget, a környező országokban a megbetegedések számának növekedése tapasztalható, ezért fennáll a behurcolás veszélye. A kormány ezért döntött bizonyos országok esetében a beutazási szabályok szigorításáról - tették hozz...
2020-07-13 09:11:28
1 2 3 ...........39 40 ......59 60 ......78 79 80 
Címkék: Szilágy Péter, Kovács Péter, Magyar Fotográfiai Múzeum, Manó Ház, Szentkirályi Alexandra, Haller, Ivan Korcok, Anze Logar, Simon Miklós, kisebbségi jogvédelem, összmagyarság számára, augusztus 20-ai, fertőzöttek száma, beazonosított fertőzöttek, kormányzati szakpolitikák, kormány minden, környező országokban, kisebbségi jogok, miniszteri biztos, csütörtöki kormányinfón, járvány elleni, megbetegedések száma, intézkedéseknek köszönhetően, járvány terjedését, aktív fertőzöttek, fertőzések száma, elmúlt napokban, legjobbat kell, magyar válogatott, emblematikus játékosok, magyaros stílus, utókor számára, 1930-as években, valóság művészi, figyelmet arra, felelősségteljes viselkedés, legjobb védőoltás, szlovák tárcavezető, sikeres védekezésnek, tömeges megbetegedéseket, több ezres, járvány azonban, megbetegedések számának, behurcolás veszélye, életet korlátozó, kormány ezért, beutazási szabályok, migráció erősödése, megbetegedéseket, felelősségteljes, nélkülözhetetlen, képviselőjeként, intézkedéseknek,
© 2013 TVN.HU Kft.