Belépés
Diólevél krém házilag
... Sokféle betegségre használható!

A diófalevélből készített krémet mindenféle bőrproblémákra, továbbá reumásoknak számára is ajánljuk! A krémet masszírozzuk a beteg testrész környezetében. Tapasztalni fogjuk jótékony hatását! Semmiféle mellékhatása nincs, csak arra kell figyelni, hogy eleven sebbe ne kerüljön.

Diófalevél krém készítése - 25 dkg olvasztott zsira...
2019-09-21 20:15:01
Mai harmónia kártyám
... igazságos megosztásáról szól.

Ezt mondja neked:

Egy akvárium a teljes világot képviseli. Alakítsd ki önállóan a saját világodat.
Az aranyhal csak a saját környezetében érzi jól magát, elveszti csillogását, ha kiveszik a vízből.
Teremts bőséget magad körül.
Erre is gondolj: Gyűjts szólásokat, mondásokat a halról. (Pl.: Él, mint hal a vízben. T...
2019-09-21 06:46:51
Nevünk kezdőbetűi sorsunk jelölői!
... fizikailag is), önálló, agilis, de épp ezért sikeres.

B: érzékeny, mély érzésű, segítőkész, együttműködésre hajlamos, megvalósító (kivitelező), ,,táplálja" a környezetében élőket, harmonikus társ, akire mindig lehet számítani.

C, CS: intelligens, kommunikatív, eszmék, gondolatok közvetítője, aki szívesen áll ügyek mellé, amelyeket népszerűsíteni, t...
2019-09-20 21:00:26
Önkormányzat 2019 - Szijjártó: Európa attól lesz erős, ha az őt alkotó tagállamok is erősek lesznek
... országoknak", amelyek saját döntéseik alapján illegális bevándorlókat fogadnak be" - mondta a miniszter.
Szijjártó Péter kijelentette: új fejezetéhez érkezett a migrációs válság, Európa környezetében él 30-35 millió ember, aki az életkörülményei miatt bármikor elindulhat Európa irányába.
Egyetlen olyan ok, konfliktus sem szűnt meg vagy közelített a megoldás felé, amely...
2019-09-18 20:32:06
Magyarország első okosvárosrésze jön létre a Ligetben 2023-ra
... rendszer támogatja az akadálymentességet is, például a vakok és gyengénlátók közlekedését, eligazodását is segíti. "Ez a Városliget Zrt. számára kiemelten fontos, hiszen a Városliget környezetében számos, a látássérülteket segítő intézmény található" - mondta.
Gyorgyevics Benedek kiemelte: a hatékonyság növelése érdekében az épületeket egységes és integrált épületgépészeti-au...
2019-09-16 07:05:08
Hidegfront érkezik a jövő héten
... csapadék egyre inkább a déli, délnyugati területekre korlátozódik, főként arrafelé néhol zivatar is előfordulhat. Elsősorban az északi, északkeleti megyékben megerősödik, zivatar környezetében viharossá fokozódik a szél. A minimumhőmérséklet 11-17, a maximumhőmérséklet 17 és 25 fok között valószínű.
Szerdán a többórás napsütés mellett csupán egy-egy rövid zápor fordulhat elő....
2019-09-15 15:49:11
Harmónia......
... és igazságos megosztásáról szól.

Ezt mondja neked:
Egy akvárium a teljes világot képviseli. Alakítsd ki önállóan a saját világodat.
Az aranyhal csak a saját környezetében érzi jól magát, elveszti csillogását, ha kiveszik a vízből.
Teremts bőséget magad körül.

Erre is gondolj: Gyűjts szólásokat, mondásokat a halról. (Pl.: Él, mint hal a vízben...
2019-09-14 19:11:33
Tizenöt év fegyházat kapott a lakótársát kalapáccsal agyonverő férfi
... testszerte ütlegelni kezdte, majd a már mozgásképtelenné vált férfinak a fejére is több ütést mért. Ennek következtében a sértett az éjszaka folyamán meghalt, a vádlott pedig a bódéban és környezetében rendet rakott, majd lefeküdt aludni. A rendőrséget másnap reggel értesítette a történtekről.
A közlemény szerint a bíróság enyhítő körülményként értékelte a vádlott idős korát,...
2019-09-10 18:12:29
Változékony idő várható a jövő héten
... kezdetét, ezzel együtt a csapadék súlypontja is a keleti országrészre helyeződik át. Ott csak estefelé csökken a felhőzet, és áll el az eső. A szél időnként megerősödik, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet 13-20, a legmagasabb hőmérséklet általában 17-25 fok között valószínű, de a keleti határvidéken 26-29 fok is lehet.
Kedden...
2019-09-08 16:32:12
Átadták a MOME új campusát
... jelentős mértékben hozzájárul a nemzetgazdaság növekedéséhez is, a MOME új campusa pedig európai szinten is jelentős beruházás a művészeti képzés területén.
Az egyetem szűkebb környezetében is hétről hétre készülnek el újabb fejlesztések és Budapest-szerte számos jelentős projekt valósult meg vagy zajlik, így újult meg a XII. kerület számtalan közintézménye és a Normafa, így ...
2019-09-06 17:42:08
1 2 3 ........................294 295 ............441 442 ............587 588 589 
Címkék: Szijjártó Péter, Városliget Zrt, Gyorgyevics Benedek, jövő héten, lakótársát kalapáccsal, diófalevélből készített, krémet masszírozzuk, beteg testrész, teljes világot, saját világodat, aranyhal csak, saját környezetében, környezetében élőket, migrációs válság, életkörülményei miatt, megoldás felé, látássérülteket segítő, hatékonyság növelése, épületeket egységes, többórás napsütés, éjszaka folyamán, vádlott pedig, rendőrséget másnap, közlemény szerint, bíróság enyhítő, vádlott idős, csapadék súlypontja, keleti országrészre, szél időnként, legalacsonyabb hőmérséklet, legmagasabb hőmérséklet, keleti határvidéken, nemzetgazdaság növekedéséhez, művészeti képzés, egyetem szűkebb, mozgásképtelenné, életkörülményei, épületgépészeti, együttműködésre, látássérülteket, okosvárosrésze, népszerűsíteni, nemzetgazdaság, bőrproblémákra, legalacsonyabb, környezetében, következtében, körülményként, megosztásáról, diófalevélből, növekedéséhez, közintézménye, bevándorlókat, magyarország, előfordulhat, kijelentette,
© 2013 TVN.HU Kft.