Belépés
Mosonmagyaróvár '56-os sajtója 2017. január-június
... Zsuzsannának egyébként nem ez volt az egyetlen kiállítása a Kult Utcán. Öt éven keresztül bemutatta minden egyéb más gyűjteményét is (fotó, érem, szalvéta, helytörténet,iskolatörténet, környezetvédelem, Trianon, stb ...) a nagyszámú érdeklődőnek. '56-ost többet is rendezett. Mindenesetre ez a 2017. június 16-ai volt az utolsó. Többet nem hívták.

06.16. HÍR14 M...
2019-07-23 05:58:45
A német liberálisok vezetője nem hisz a világvége elméletekben
...
A német Szabad Demokrata Párt (FDP) elnöke óva intett mindenkit attól, hogy tiltások révén próbálja meg érvényre juttatni a környezetvédelem céljait.
"Az égvilágon senki nem fog minket követni azon az úton, ha elkezdünk lemondani a jólétünkről, és előírjuk az embereknek, hogy meg kell változtatniuk az életmódjukat" - hangoztatta Lindner. Az FDP vezetője szerint a klímav...
2019-07-21 19:02:21
Campus Fesztivál - 114 ezren buliztak a debreceni Nagyerdőben
... családoknak szóló Campus KID, valamint a művészeti ágakat támogató Campus ART is.
Idén 18 programhelyszínnel készültek a szervezők, a sokszínűség, a biztonság, a komfortosság és a környezetvédelem jegyében. A legkomolyabb változás a környezetvédelmi programokat érintette.
A Nagyerdő megóvása érdekében a szervezők folyamatosan gyűjtötték és szelektálták a hulladékot. Kö...
2019-07-21 16:21:53
Bemutatták a fiatal filmesek európai versenyének nyertes alkotásait Budapesten
... alkotó is van a nyertesek között, Galambos Levente, aki Simon Gergővel, a film társrendezőjével meg is valósította ötletét.
Galambos Levente ötperces alkotásának témája a környezetvédelem, a fenntarthatóság és a tárgyak megújíthatósága. A rendező arról beszélt, hogy a film a tárgyak mellett az emberi kapcsolatok megújíthatóságáról is szól. Elmondta: a film két 15 órás forgatá...
2019-07-18 18:41:56
Gulyás: külföldről nem lehet majd szennyvíziszapot behozni
...
A miniszter azt mondta, a magyar kormány a környezetvédelem oldalán áll és "más szennyeséből" sem kér, ezért úgy döntött, a magyar szennyvíziszap bőven elegendő a magyar termőföldnek, ezért nincs szükség külföldről szennyvíziszap behozatalára.
Hozzátette: az ezzel kapcsolatos engedélyek felülvizsgálatát megkezdik.
A miniszter közlése szerint a tilalomra az áruk szab...
2019-07-18 15:51:35
Klímatüntető diákokat bírságoltak meg Németországban
... legutóbb már arról beszélt, hogy a nyári szünet után elkezdik büntetni az iskolából péntekenként kimaradókat. Szerinte a tiltakozók azzal már elérték céljukat, hogy a klíma- és a környezetvédelem a politikai közbeszéd központi témájává vált, s így már nincs többé ok arra, hogy a diákok péntekenként ne az iskolában legyenek.
Most pénteken 26 német városban lesznek klímatünteté...
2019-07-18 15:41:43
Campus Fesztivál - Megnyílt az Egyetem tér a nulladik napon
... programkínálat után a teljes fesztiválterületet csütörtöktől vehetik birtokba a látogatók. Idén 18 programhelyszínnel készültek a szervezők a sokszínűség, a biztonság, a komfortosság és a környezetvédelem jegyében. A zenei programkínálatban tíz kiemelt külföldi fellépő érkezik a Campusra, többek között a Dog Eat Dog és a Limp Bizkit, a mediterrán világ egyik legfelkapottabb dj-je,...
2019-07-17 17:42:50
Lemondott a luxuskiadásokkal vádolt francia környezetvédelmi miniszter
... Rugyt - "tiszteletben tartja a minisztere személyes döntését azért, hogy szabadon tudjon védekezni" - jelezte a francia elnöki hivatal a francia hírügynökségnek.
Miután a környezetvédelem prioritást képez a francia kormány politikájában Francois de Rugy államminiszterként a miniszterelnök után a végrehajtó hatalom második legfontosabb tagja volt. Kedden délután kellett volna...
2019-07-16 17:42:54
Tusványos - Németh Zsolt: egyedülálló műfajt teremtett a szabadegyetem
... négy külső helyszínen lesznek előadások. Összesen több mint 400 programmal készülnek, a szervezésben pedig 270 ember vesz részt.
Az idei táborban külön hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre: tartós sörös-, boros-, pálinkáspoharakkal és különféle promóciós anyagokkal is készülnek - mondta.
A rendezvény nagyszínpadán fellép mások mellett a Magashegyi Underground, a Quim...
2019-07-15 14:11:33
Önkormányzat 2019 - A környezetvédelem és a közlekedés áll az V. kerületi liberális polgármester-jelölt program
...
Szabadai Viktor, a Magyar Liberális Párt budapesti ügyvivője és V. kerületi polgármester-jelöltje csütörtökön az Erzsébet téren ismertette vállalásait.
Azt mondta, a tér a sok fával, zöld területtel jó példa arra, hogyan nézhet ki Belváros-Lipótváros, ellentétben a szomszédos József nádor térrel, ahol jelenleg is zajlik a térkövezés. Hozzátette: polgármesterré választása...
2019-07-11 11:41:28
1 2 3 .............................93 94 ...............140 141 ...............186 187 188 
Címkék: Campus Fesztivál, Németh Zsolt, Kult Utcán, HÍR14, Szabad Demokrata Párt, Campus KID, Campus ART, Galambos Levente, Simon Gergővel, Limp Bizkit, Magashegyi Underground, Szabadai Viktor, Magyar Liberális Párt, német liberálisok, világvége elméletekben, debreceni Nagyerdőben, fiatal filmesek, nulladik napon, luxuskiadásokkal vádolt, egyetlen kiállítása, nagyszámú érdeklődőnek, német Szabad, környezetvédelem céljait, égvilágon senki, művészeti ágakat, környezetvédelem jegyében, legkomolyabb változás, környezetvédelmi programokat, szervezők folyamatosan, nyertesek között, film társrendezőjével, tárgyak megújíthatósága, rendező arról, tárgyak mellett, emberi kapcsolatok, magyar kormány, környezetvédelem oldalán, magyar szennyvíziszap, magyar termőföldnek, ezzel kapcsolatos, miniszter közlése, áruk szab, nyári szünet, iskolából péntekenként, tiltakozók azzal, politikai közbeszéd, diákok péntekenként, iskolában legyenek, zenei programkínálatban, mediterrán világ, minisztere személyes, francia elnöki,
© 2013 TVN.HU Kft.