Belépés
Névnapi köszöntő Katalin Elérkezett egy nap
Névnapi köszöntő
Katalin

Elérkezett egy nap, amit nagyon vártál,
a napon sok boldogságot kapjál.
Boldogságot, mert neveden felköszönthetnek,
hogy köszönetet mondjanak a Katalin nevednek.
A nevedre légy méltó, mert "Tiszta" a jelentése,
és egyiptom-görög-német az eredete.

Kívánom! Örömmel használd a Katalin nevet,
a névnapodra...
2021-11-25 08:25:59
1. hónap Szia anya, itt vagyok, a szívem elkezdett dobogni
... nagy, több, mint amit érzek.
9. hónap
Szia anya, itt vagyok, nagyon közel vagyok, izgatott vagyok! Anya, tudod, hogy alig várom, hogy lássalak, alig várom, hogy átöleljelek és köszönetet mondhassak, köszönöm ezt a kilenc együtt töltött hónapot, szív a szívben, vérben.. köszönöm anya.
Anya, ott vagy? Hallasz engem? Bújok és remélem, hogy nem bántalak, érzem a fájdal...
2021-11-18 07:20:31
Hans Christian Andersen – A rátarti teáskanna
... virágot bontott, s én hordoztam, én voltam a bölcsője.
Néztem, nem tudtam betelni a szépségével - boldog voltam, mert boldog, aki másnak tudja áldozni az életét! A virág nem mondott köszönetet nekem, nem is gondolt velem. Mindenki megcsodálta, mindenki megdicsérte. Én meg örültem - bizony, megérdemli a dicséretet a szépséges virág!
Egy nap aztán azt mondta valaki: "Jobb ...
2021-11-04 16:31:55
Szia Anya
...
érzek.

9. hónap

Szia anya, itt vagyok, nagyon közel vagyok, izgatott vagyok! Anya, tudod, hogy alig várom,
hogy lássalak, alig várom, hogy átöleljelek és köszönetet mondhassak, köszönöm ezt a
kilenc együtt töltött hónapot, szív a szívben, vérben. köszönöm anya.

Anya, ott vagy? Hallasz engem? Bújok és remélem, hogy nem bántalak, é...
2021-09-30 06:46:24
Isten kezéből elfogadni
... övéi jólétben éljenek - különösen erőteljesen hangsúlyozzák. A 119. zsoltár imádkozója is nyomorúságban, támadások közepette élt. De nem annak a hívőnek van különösen oka rá, hogy köszönetet mondjon azért, hogy addig megőriztetett - és minden adományért, amely megmaradt a szorongattatás idejéig -, aki bajba jutott? Hiszen ,,jobb a kevés az igaznak, mint a ga...
2021-09-26 21:40:53
Ferenc pápa Magyarországon
... hogy Isten végtelenül gyöngéden szeret minden embert"."A mai szeretetre éhes világban ez az a táplálék, amelyre minden magyar ember vágyik" - mondta.

Ferenc pápa beszédében köszönetet mondott a "nagy magyar keresztény családnak", amelyet - mint mondta - szeretne magához ölelni "különböző rítusaival, történelmével, a katolikus és a más felekezetekhez tartozó testvérekkel...
2021-09-12 20:30:44
Két csikóért
... nászajándékot hoztam. Magukat igen szerette az édesapám, mindig azt mondta, ha ilyen emberek tennék ki az országot, az ördög is meghalna, mer nem volna dolga.Így apám emlékére szeretnék köszönetet mondani a magam módján.
Hol van hát az ifjú pár?
Ekkor Sárika és Pista is előjöttek, s nem igazán értették mér hoz nékik a nagyságos úr ajándékot.
- Isten hozta nagyságos ...
2021-08-22 15:41:49
Ma is egyetlen feladatod van, élni. Túlélni, akkor is
Ma is egyetlen feladatod van, élni. Túlélni, akkor is, ha képen vág az élet, megélni, ha csalódás ér.
Élni, túl a siker kapuján át az alázatig érve, lehajtott fejjel halkan köszönetet mondani. Túlélni, ha bántanak, ha a hátad mögött rólad beszélnek. Átélni, ha nem értik a lelked, ha nem érzik a szíved, és élni, ha szeretnek.
Élni, ha elveszik a házad, és túlélni, ha ken...
2021-07-30 09:30:27
XXXII. Nyári olimpia Tokió - Megnyitó
... földgömböt, miközben felcsendült John Lennon slágere, az Imagine.

A hivatalos beszédek során - érdekesség, hogy először tartotta két olimpia érmes -Thomas Bach NOB-elnök köszönetet mondott a japánoknak, amiért a jelenlegi helyzetben is megrendezik a játékokat, amelyet a remény szimbólumának nevezett. Ezt követően Naruhito császár hivatalosan is megnyitotta a...
2021-07-24 20:15:22
94.5 tonna az aranytartalék - sosem volt még ennyi
... idők jönnek, nem tudja folytatni a világ az életét ott, ahol a járvány előtt abbahagyta, és ilyenkor tartalékra, fedezetre és biztonságra van szükség" - fogalmazott a kormányfő, aki köszönetet mondott Matolcsy György jegybankelnöknek, amiért az MNB ezt a tartalékot, fedezetet és biztonságot nyújtja az országnak.

Felidézte: néhány évvel ezelőtt arra lettek figyelmese...
2021-07-07 20:45:44
1 2 3 ...............367 368 .......551 552 ........733 734 735 
Címkék: Hans Christian Andersen, Szia Anya, Ekkor Sárika, John Lennon, Thomas Bach NOB-elnök, Matolcsy György, szívem elkezdett, rátarti teáskanna, nevedre légy, kilenc együtt, szépséges virág, szorongattatás idejéig, magam módján, siker kapuján, alázatig érve, hátad mögött, hivatalos beszédek, jelenlegi helyzetben, remény szimbólumának, járvány előtt, felköszönthetnek, jegybankelnöknek, magyarországon, szorongattatás, felekezetekhez, megőriztetett, szimbólumának, aranytartalék, nászajándékot, történelmével, nyomorúságban, hangsúlyozzák, testvérekkel, biztonságra, fogalmazott, erőteljesen, hivatalosan, megnyitotta, megrendezik, boldogságot, felcsendült, megdicsérte, átöleljelek, szépségével, biztonságot, megcsodálta, köszönetet, helyzetben, elérkezett, rítusaival, keresztény, beszédében, mondhassak, dicséretet, megérdemli, végtelenül, imádkozója, földgömböt, szeretetre, adományért, névnapodra, japánoknak, érdekesség, abbahagyta, tartalékra, figyelmese, tartalékot, előjöttek, gyöngéden, elfogadni, lehajtott,
© 2013 TVN.HU Kft.