Belépés
Beszéd
..."A szónoknak kötelessége tanítani, gyönyörködtetni és megindítani."

- Ágoston -...
2019-12-11 16:19:27
Női kézilabda-vb - A Szombathely edzője tanulmányúton volt Japánban
...
"Szeretek napról-napra fejlődni, fogékony vagyok az újdonságokra. Fiatal szakemberként kötelességem követni a sportág fejlődését. Igyekszem a modern kézilabdát képviselni a játékban és a csapatvezetésben is, ennek pedig a velejárója egy olimpia előtti világverseny, amelyen megjelennek új dolgok, és megmutatkozik, merre tart a sportág" - nyilatkozott az MTI-nek a 29 éves szakv...
2019-12-05 10:51:34
Illegális bevándorlás - HM, BM: jelentősen megnőtt a migrációs nyomás a déli határon
...
Németh Szilárd a röszkei tranzitzónánál tartott sajtótájékoztatón azt mondta, a migránsok mozgása már a 2015-öshöz hasonló.
A kerítés és a határt őrző, munkájukat magas színvonalon végző katonák és rendőrök garantálják Magyarország függetlenségét, a magyar emberek biztonságát és szabadságát - hangsúlyozta a politikus.
A katonák a rendőrséggel közösen járőrözési fela...
2019-12-04 16:01:20
Nőszervezetek: sehol ne játsszanak Gothár-rendezést
... Katona József Színház igazgatója elismerte, hogy ...
2019-12-04 13:51:46
Várhelyi Olivér: hiteles csatlakozási perspektívát kell biztosítania a Nyugat-Balkán országainak
... kerekasztal beszélgetésen hangsúlyozta, minél hamarabb meg kell nyitni a csatlakozási tárgyalásokat Albániával és Észak-Macedóniával.
Ezek az országok már teljesítettek, ezért az uniónak kötelessége megkezdeni velük a tárgyalásokat. Ugyanakkor egyeztetésre van szükség azokkal az uniós tagállamokkal, amelyeknek még vannak fenntartásaik a bővítést illetően. Kijelentette, a nyug...
2019-12-03 21:32:08
Benkő Tibor: erős honvédségre van szükség
... tartott előadást. A miniszter hangsúlyozta: a Zrínyi 2026 honvédelmi és haderőfejlesztési program arról szólt, hogy "van mit óvjunk, védenünk, és a honvédség ezt megteszi, ez a dolga, a kötelessége".
Ez azonban nemcsak a honvédség kötelessége, hanem valamennyiünké, a haza védelme össztársadalmi ügy - jelentette ki.
A hazát közösen kell óvni és védeni, annak ellenére, ho...
2019-12-02 13:11:44
Kicsoda és milyen módon és milyen fokon valódi?
Kicsoda és milyen módon és milyen fokon valódi? És mit jelent valódinak lenni? Effektív módon létezni. A szavakat beváltani. A mindennapi kötelességet megtenni. Az óra követelményét felismerni és megtartani. Új és nagy mérték. Kicsoda milyen mértékben tudo...
2019-12-02 07:10:23
Nincs Cím
... hogy CÖF-CÖKA tízéves múltra tekint vissza. Közösségük az összetartozást, a kölcsönös bizalmat testesíti meg.

A keresztényi szabadság megőrzése az európai civilizáció szent kötelessége. A határokat meg kell védeni a migránsoktól, ugyanakkor szolidaritást kell vállalni a rászorulókkal - jelentette ki Csizmadia László.

Fricz Tamás politológus, a CÖKA kuratórium...
2019-11-30 20:00:13
Szellemi Honvédő díjakat adott át a CÖF-CÖKA
... elmondta, hogy CÖF-CÖKA tízéves múltra tekint vissza. Közösségük az összetartozást, a kölcsönös bizalmat testesíti meg.
A keresztényi szabadság megőrzése az európai civilizáció szent kötelessége. A határokat meg kell védeni a migránsoktól, ugyanakkor szolidaritást kell vállalni a rászorulókkal - jelentette ki Csizmadia László.
Fricz Tamás politológus, a CÖKA kuratóriumi ...
2019-11-29 22:29:22
Újabb ügyészség kezdeményezett eljárást Matteo Salvinivel szemben a kikötők lezárása miatt
...
Közösségi oldalán Matteo Salvini azt írta, hogy "amikor ismét kormányon leszek, ugyanezt fogom tenni: a határok szentek, és kész".
A Liga párt vezetőjével szemben a szicíliai Agrigento ügyészsége kezdeményezett eljárást, amelyet a felsőbb szintű palermói ügyészségnek továbbított, ez pedig az ügynevezett miniszteri bíróságnak. Utóbbi a kormány mindenkori vagy volt tagjai...
2019-11-29 19:39:36
1 2 3 ....................488 ..........732 ..........975 976 
Címkék: Várhelyi Olivér, Benkő Tibor, Nincs Cím, Szellemi Honvédő, Matteo Salvinivel, Németh Szilárd, Katona József Színház, Csizmadia László, Fricz Tamás, Matteo Salvini, migrációs nyomás, déli határon, kikötők lezárása, szónoknak kötelessége, sportág fejlődését, modern kézilabdát, olimpia előtti, röszkei tranzitzónánál, migránsok mozgása, 2015-öshöz hasonló, határt őrző, magyar emberek, rendőrséggel közösen, csatlakozási tárgyalásokat, uniónak kötelessége, uniós tagállamokkal, bővítést illetően, miniszter hangsúlyozta, honvédség kötelessége, haza védelme, hazát közösen, szavakat beváltani, mindennapi kötelességet, kölcsönös bizalmat, keresztényi szabadság, európai civilizáció, határok szentek, szicíliai Agrigento, felsőbb szintű, ügynevezett miniszteri, kormány mindenkori, csapatvezetésben, gyönyörködtetni, függetlenségét, valamennyiünké, össztársadalmi, összetartozást, kezdeményezett, tranzitzónánál, teljesítettek, tanulmányúton, rászorulókkal, szolidaritást, tárgyalásokat, nőszervezetek, beszélgetésen,
© 2013 TVN.HU Kft.