Belépés
Illegális bevándorlás - HM, BM: jelentősen megnőtt a migrációs nyomás a déli határon
...
Németh Szilárd a röszkei tranzitzónánál tartott sajtótájékoztatón azt mondta, a migránsok mozgása már a 2015-öshöz hasonló.
A kerítés és a határt őrző, munkájukat magas színvonalon végző katonák és rendőrök garantálják Magyarország függetlenségét, a magyar emberek biztonságát és szabadságát - hangsúlyozta a politikus.
A katonák a rendőrséggel közösen járőrözési fela...
2019-12-04 16:01:20
Kicsoda és milyen módon és milyen fokon valódi?
Kicsoda és milyen módon és milyen fokon valódi? És mit jelent valódinak lenni? Effektív módon létezni. A szavakat beváltani. A mindennapi kötelességet megtenni. Az óra követelményét felismerni és megtartani. Új és nagy mérték. Kicsoda milyen mértékben tudo...
2019-12-02 07:10:23
Újabb ügyészség kezdeményezett eljárást Matteo Salvinivel szemben a kikötők lezárása miatt
...
Közösségi oldalán Matteo Salvini azt írta, hogy "amikor ismét kormányon leszek, ugyanezt fogom tenni: a határok szentek, és kész".
A Liga párt vezetőjével szemben a szicíliai Agrigento ügyészsége kezdeményezett eljárást, amelyet a felsőbb szintű palermói ügyészségnek továbbított, ez pedig az ügynevezett miniszteri bíróságnak. Utóbbi a kormány mindenkori vagy volt tagjai...
2019-11-29 19:39:36
Az Európai Bizottsághoz fordul a DK a klímavédelmi konzultáció miatt
...
Barkóczi Balázs bírálta, hogy a kormány csak egy hetet adott arra, hogy a magyar emberek elmondhassák a véleményüket a 2050-ig tartó időszakra vonatkozó Nemzeti Tiszta Fejlődési Stratégiáról.
Hozzátette, a kormányzat ezúttal nem érezte szükségét, hogy óriásplakátokon és közpénzből fizetett hirdetésekben hívja fel a lakosok figyelmét az éppen aktuális konzultációra, mint...
2019-11-25 15:03:02
Spanyol választás - A spanyol lapok szerint a választás kimenetele súlyosbítja a patthelyzetet
...
Az ABC konzervatív újság Pedro Sánchezt okolta, akinek köszönhetően "Spanyolország jövője még bizonytalanabbá vált". Továbbá azt is felrótta az ügyvezető szocialista kormányfőnek, hogy a szeparatista nacionalizmus megerősödött a választásokon, mivel a katalán és baszk pártok több mandátumot nyertek, mint legutóbb. Így a baloldal most még inkább tőlük függ - mutatott rá.
...
2019-11-11 11:01:25
Önvizsgálat
..."Soha ne nyomja el az álom fáradt szemeidet, mielőtt a nap művét háromszor el nem gondoltad: mit mulasztottál, mit tettél, milyen szent kötelességet nem teljesítettél?"

- Püthagorasz -...
2019-10-27 19:00:42
A csehek jelentős része azt állítja, jobb volt az élet a rendszerváltás előtt
... rendszert, 38 százalék válaszolta azt, hogy szerinte a rendszerváltás előtt jobb volt az élet.
Az emberek elsősorban a korabeli szociális hálót, a biztonságot és a munkavégzési kötelességet emelték ki, miközben úgy vélték, az emberek közti viszonyok is tisztességesebbek voltak. Ellenkező véleményt, tehát hogy a rendszerváltás előtt rosszabb volt az élet mint ma, a megkérdeze...
2019-10-23 09:10:59
Ismét teljes a szlovák alkotmánybíróság testülete
...
A kinevezéssel egy, az év eleje óta húzódó, de hátterét tekintve ennél is régebbre visszatekintő folyamat zárult le, amelynek idején a testület egy ideig döntésképtelen is volt az alacsony létszám miatt.
A testület teljessé válását Andrej Danko, a pozsonyi parlament elnöke és Peter Pellegrini kormányfő is üdvözölte. Hasonlóképpen méltatta a fejleményt a legerősebb szlová...
2019-10-10 12:41:39
Legfőbb Ügyészség: valótlanul vádolta hivatali visszaéléssel Czeglédy Csaba az ügyészt
...
Czeglédy Csaba 2018 szeptemberében hivatali visszaélés miatt feljelentést tett a kényszerintézkedésének meghosszabbítását indítványozó ügyész ellen, mert álláspontja szerint az ügyész indítványában "szelektált" a rendelkezésre álló okirati bizonyítékok között, ezzel megszegte hivatali kötelességét, visszaélt hivatali helyzetével.
A Központi Nyomozó Főügyészség a feljelen...
2019-10-09 13:21:46
Kásler: a magyar nemzet mindig tisztelte az időseket
...
Kásler Miklós kiemelte: egy nemzet akkor marad fenn, ha a családokra támaszkodik, és akkor marad erős, ha "minden életkori réteg teljesíti a kötelességét, helytáll élete során és helytáll a családban".
Hozzátette, ahogyan a szív ellátja oxigénnel az egész szervezetet, átszövi a szöveteket, úgy szövi át a nagyszülő is a család életét, "szíve és lelke" a családnak.
A...
2019-10-02 12:21:43
1 2 3 ..........................85 86 .............127 128 .............169 170 171 
Címkék: Matteo Salvinivel, Európai Bizottsághoz, Legfőbb Ügyészség, Czeglédy Csaba, Németh Szilárd, Matteo Salvini, Barkóczi Balázs, Nemzeti Tiszta Fejlődési Stratégiáról, Pedro Sánchezt, Andrej Danko, Peter Pellegrini, Központi Nyomozó Főügyészség, Kásler Miklós, migrációs nyomás, déli határon, kikötők lezárása, klímavédelmi konzultáció, spanyol lapok, választás kimenetele, csehek jelentős, rendszerváltás előtt, szlovák alkotmánybíróság, magyar nemzet, röszkei tranzitzónánál, migránsok mozgása, 2015-öshöz hasonló, határt őrző, magyar emberek, rendőrséggel közösen, szavakat beváltani, mindennapi kötelességet, határok szentek, szicíliai Agrigento, felsőbb szintű, ügynevezett miniszteri, kormány mindenkori, kormány csak, hetet adott, 2050-ig tartó, kormányzat ezúttal, lakosok figyelmét, éppen aktuális, ügyvezető szocialista, szeparatista nacionalizmus, baloldal most, álom fáradt, emberek elsősorban, korabeli szociális, munkavégzési kötelességet, emberek közti, élet mint, ideig döntésképtelen, alacsony létszám,
© 2013 TVN.HU Kft.