Belépés
POSZT - MTT: egyelőre nincs megállapodás a tulajdonosok között a találkozó jövőjéről
...
Mindezt arra reagálva közölte az MTT, hogy a pécsi önkormányzat szerdai közleményében az szerepelt: a helyhatóság kötelezettséget vállal arra, hogy a korábbi 30 felett további 20 millió forintot biztosít az idei és az önkormányzati ciklus teljes ideje alatti években a Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) megrendezésére.
Az MTT pénteki közleménye emlékeztet arra, ho...
2020-01-24 15:01:42
Holokauszt Világfórum - Erőteljes fellépést követeltek az antiszemitizmus ellen a felszólaló államférfiak
...
A háromórás rendezvényen több tucat ország állam- és kormányfői álltak ki a rasszizmus és az antiszemitizmus ellen az auschwitzi haláltábor felszabadulásának 75. évfordulója alkalmából rendezett "Emlékezés a holokausztra, harc az antiszemitizmussal szemben" címú fórumon.
"Emlékezni, és nem felejteni" - hangsúlyozta a találkozót megnyitó beszédében Reuven Rivlin izraeli ...
2020-01-23 16:53:03
Líbia - Merkel: a résztvevők megállapodtak a fegyverembargó betartásában
...
"Megállapodtunk egy átfogó tervben a továbbiakról" - mondta Merkel a kancellári hivatalban körülbelül négy órán keresztül zajló tárgyalásokat követően.
"Azt mondhatom, hogy minden résztvevő nagyon konstruktívan működött együtt" - tette hozzá. "Mindnyájan egyetértünk abban, hogy be kell tartanunk a fegyverembargót, és minden eddiginél jobban kell ellenőrizni" - fogalmazo...
2020-01-19 22:12:11
Meghan apja szerint Harryék a monarchiát rombolják
...
A Mexikóban élő, 75 éves Thomas Markle - aki jó ideje nem tart kapcsolatot leányával - a Channel 5 brit kereskedelmi televíziónak adott interjút.
A tévétársaság a műsor sugárzásának időpontját még nem közölte, de néhány részletet vasárnap közzétett, tekintettel arra, hogy előző nap véglegessé vált: Harry és Meghan gyakorlatilag kivonul a királyi családból, legalábbis a ...
2020-01-19 14:41:29
Gyöngyöspatai iskolaügy - Horváth: a diákok hosszú távú előnyeit szolgáló megoldásra van szükség
...
Horváth László közölte: az ügy "vihart kavart az elmúlt két hétben, amelyet számos pontatlanság, ferdítés, félre- és belemagyarázás, sőt néha hazugság kísért".
Emlékeztetett: a perben 2019 szeptemberében a Debreceni Ítélőtábla jogerős ítéletet hozott, és közel 100 millió forint kártérítés megfizetésére kötelezte az iskola volt és jelenlegi fenntartóját.
Ennek nagyo...
2020-01-16 17:32:15
Putyin alkotmányba foglaltatná a nyugdíjindexálás kötelezettségét
...
Putyin szerint Oroszország alkotmányának az általa szerdán kezdeményezett módosítást követően szavatolnia kell, hogy a minimálbér nem lehet alacsonyabb a megélhetési minimumnál, valamint garantálnia kell a tisztességes nyugdíjellátást és a nyugdíjak rendszeres indexálását (inflációhoz igazítását). Hangsúlyozta, hogy szándéka szerint ezen rendelkezéseknek a kormány általi megs...
2020-01-16 17:12:36
EBRD: rekordot döntött a működési térségnek nyújtott tavalyi finanszírozás
...
A közép- és kelet-európai gazdaságok, valamint az egykori szovjet térség átalakulásának támogatására 1991-ben életre hívott londoni pénzintézet csütörtöki kimutatásában közölte azt is, hogy 2019-ben 46 százalék volt a zöld beruházási programok támogatási részaránya a teljes finanszírozási összegen belül.
Az EBRD még a párizsi klímaegyezmény előtt kötelezettséget vállalt...
2020-01-16 14:21:33
Letette az esküt az Európai Bizottság új testülete az Európai Unió Bírósága előtt
...
A ceremónián jelen volt Henrik luxemburgi nagyherceg, valamint Fernand Etgen, a nagyhercegség képviselőházának elnöke és Xavier Bettel luxemburgi miniszterelnök is.
Az esküt minden uniós biztos az anyanyelvén mondta el. A szöveg szerint a brüsszeli bizottság elnöke és a biztosok kötelezettséget vállaltak arra, hogy hivatali kötelezettségeik teljesítése során tiszteletben...
2020-01-13 17:11:53
Több mint 200 millió euróért vásárol teherautókat a román hadsereg
...
A román védelmi tárca közleménye szerint a szerződés négy évre szól, és a beszállítónak Romániában kell a járműveket előállítania. Az ellentételezési (offset) feltételek szerint a gyártás, összeszerelés és karbantartás romániai honosítása révén az Ivecónak a szerződés értéke legalább 80 százalékát kell majd visszaforgatnia a román védelmi ipar fejlesztésébe.
A mostani sz...
2020-01-08 19:42:40
Sürgősségi rendelettel léptette hatályba a román kormány az adótörvénykönyv módosításait
... üzleti forgalom 2 százalékának megfelelő adót, a "kapzsisági illetéknek" nevezett 0,4 százalékos bankadót és a kötelező magánnyugdíj-járulékokat kezelő alapok törzstőke-emelési kötelezettségét.
A hétfőn elfogadott sürgősségi rendelet előírja továbbá a közméltóságok járandóságának és a közlekedési kihágások büntetőpont értékének a befagyasztását (ezek értéke nem nő a minimálbé...
2020-01-07 11:11:18
1 2 3 ...................232 233 .........349 350 .........464 465 466 
Címkék: Holokauszt Világfórum, Európai Bizottság, Európai Unió Bírósága, Pécsi Országos Színházi Találkozó, Reuven Rivlin, Thomas Markle, Horváth László, Debreceni Ítélőtábla, Fernand Etgen, Xavier Bettel, tulajdonosok között, találkozó jövőjéről, antiszemitizmus ellen, felszólaló államférfiak, résztvevők megállapodtak, fegyverembargó betartásában, monarchiát rombolják, diákok hosszú, nyugdíjindexálás kötelezettségét, működési térségnek, román hadsereg, román kormány, adótörvénykönyv módosításait, pécsi önkormányzat, helyhatóság kötelezettséget, önkormányzati ciklus, háromórás rendezvényen, auschwitzi haláltábor, találkozót megnyitó, átfogó tervben, kancellári hivatalban, műsor sugárzásának, királyi családból, perben 2019, iskola volt, általa szerdán, megélhetési minimumnál, tisztességes nyugdíjellátást, nyugdíjak rendszeres, kormány általi, egykori szovjet, zöld beruházási, teljes finanszírozási, párizsi klímaegyezmény, ceremónián jelen, nagyhercegség képviselőházának, esküt minden,
© 2013 TVN.HU Kft.