Belépés
Több rádiónál és televíziónál is szabálytalanságokat talált a médiatanács
... hirdetéstől, és a reklámok megrendelőjét sem jelölte meg - olvasható a közleményben.
Ismertették, a grémium a Magyar Katolikus Rádiót azért szólította fel a jogszerű magatartás követelményeinek betartására, mert egy júniusi adáshéten kevesebb hírműsort, valamint több ismétlést tett közzé a megengedettnél.
A közlemény szerint a médiatanács a bírságok kiszabásakor minden e...
2019-09-05 12:42:03
A székelyföldi Atyhán felszentelték a tűzvész után újraépített római katolikus templomot
... építeni az épületet. A leégett régi templomnak ugyanis csak a külső falai és a torony egy része maradt meg.
Az újraépített templom megőrizte a régi formáját, de a 21. század követelményeinek megfelelően alakították ki a belső terét. A templomba új orgona, a toronyba új harangok kerültek, a templomkert bejáratához pedig székelykaput állítottak.
A felszentelési ünnepségen ...
2019-07-20 19:02:33
Ügynökök az Országgyűlésben 1990-1994
... új szereplők közül csak azokkal foglalkozom részletesen, akiknek érintettségét teljes bizonyossággal dokumentálni tudom, megfelelve az egyébként okkal kritizált hatályos törvény követelményeinek is.


(ÁBTL kutatóterem)

De hét év után, 2017 végén Ungváry Krisztián kollégám is szentelt egy fejezetet a témának ,,A rendszerváltás utáni első szabad or...
2019-07-09 00:44:32
Handó Tünde: az igazságra törekvés a bírói munka lényege
... közvetítsenek, a joggyakorlat egységes, kiszámítható legyen. Fontos az is, hogy a "betűbíráskodás" helyett a józan ész és a közjó alapján álló, a jó erkölcs és az ésszerű gazdálkodás követelményeinek megfelelő ítélkezés folyjék; ez erősíti a bíráskodásba vetett közbizalmat - mondta az OBH elnöke.
"Ne a paragrafusok értelmezésén civakodjunk, hanem a lényeget keressük!" - szólí...
2019-06-17 18:02:55
Mintegy négymilliárd forintból fejlesztik a szennyvízrendszert tíz dunántúli településen
... Dunaszigeten, Feketeerdőben, Lábatlanban, Nyergesújfaluban, Rajkán és Répcelakon, főként európai uniós támogatásból valósulnak meg.
A program célja, hogy magasabb színvonalú és a kor követelményeinek megfelelő legyen a szennyvízelvezetési és -tisztítási szolgáltatás - tette hozzá.

Közölte, Bezenyén és a bezenyei szennyvízelvezetési agglomerációban (Dunakiliti, Duna...
2019-06-13 11:21:28
Krónika 8. rész (közigazgatási bíróságok)
... leszögezte: a sorozatos nemzetközi támadások alaptalanok, a közigazgatási bíróság kormány által tervezett rendszere teljes mértékben megfelel az európai sztenderdeknek és a jogállamisági követelményeinek.
MSZP: a Fidesz azért kezdeményezte a javaslatot, mert a néppárt megtűrt tagja akar maradni
Harangozó Tamás (MSZP) arról beszélt, hogy a Fidesz azért nyújtotta be a közi...
2019-06-12 16:29:27
EP-választás - Gulyás: az erős felhatalmazás nagy segítséget nyújt az európai politikai vitákban
... rendszer bevezetésének határidő nélküli elhalasztását.
Indoklásul közölte: noha a kormány szerint az elfogadott jogszabály megfelel az európai sztenderdeknek és a jogállamiság követelményeinek, a közigazgatási bíráskodás bevezetése olyan nemzetközi vita kereszttüzében áll, amely - a kabinet szerint alaptalanul - megkérdőjelezi a bírói függetlenséget. Amíg ezek a viták megnyug...
2019-05-30 21:01:26
Tízből nyolc kismama tervezi a babaváró támogatás igénylését egy felmérés szerint
... CHB szakértői szerint előzetes becslések alapján a fiatal házasok körülbelül 60 százaléka felel majd meg a jogszabályi feltételeknek és a bankok kockázatkezelési és hitelbírálati követelményeinek.
Közölték, hogy a babaváró hitel igénylésének szigorú jogszabályi feltételei vannak: a feleség 18 és 40 év közötti életkorú, a házaspár mindkét tagja köztartozásmentes, magyar lakcí...
2019-05-24 11:49:05
Nagy István: a vetőmagágazat évente 180-190 milliárd forint értéket állít elő
... új rendelkezés a vetőmag-előállításban rugalmasságot biztosít az ágazati szereplőknek, de nem veszélyezteti a jogszabályokban foglalt szigorú előírások magas minőségi és szakmai követelményeinek betartását. Korábban teljes egészében a hatóság végezte a vetőmag minősítését, az előállítás folyamatát, a jogszabály módosítással megteremtődik annak a lehetősége, hogy a vetőmag előállít...
2019-04-23 16:22:13
Pintér Sándor: a nyugalom és a rend az értékteremtés alapja
... több mint 2500 négyzetméter haszno...
2019-04-23 15:51:21
1 2 3 ...............51 52 .......76 77 ........101 102 103 
Címkék: Handó Tünde, Nagy István, Pintér Sándor, Magyar Katolikus Rádiót, Ungváry Krisztián, Harangozó Tamás, székelyföldi Atyhán, tűzvész után, igazságra törekvés, bírói munka, erős felhatalmazás, európai politikai, babaváró támogatás, felmérés szerint, vetőmagágazat évente, értékteremtés alapja, reklámok megrendelőjét, jogszerű magatartás, júniusi adáshéten, közlemény szerint, bírságok kiszabásakor, leégett régi, külső falai, része maradt, újraépített templom, régi formáját, belső terét, templomkert bejáratához, felszentelési ünnepségen, egyébként okkal, témának &#8222, rendszerváltás utáni, joggyakorlat egységes, közjó alapján, ésszerű gazdálkodás, bíráskodásba vetett, paragrafusok értelmezésén, lényeget keressük, program célja, sorozatos nemzetközi, közigazgatási bíróság, európai sztenderdeknek, jogállamisági követelményeinek, néppárt megtűrt, kormány szerint, elfogadott jogszabály, jogállamiság követelményeinek, közigazgatási bíráskodás, kabinet szerint, bírói függetlenséget, viták megnyug,
© 2013 TVN.HU Kft.