Belépés
Több mint tízezer fiatal tüntetett a klímaváltozás elleni küzdelem fokozásáért Brüsszelben
...
A Youth for Climate nevű mozgalom által kezdeményezett demonstráció résztvevői olyan, ambiciózus klímapolitika elfogadását követelték a belga kormánytól, melynek célja, hogy 1,5 Celsius-fok alatt maradjon a Föld légkörének felmelegedése az iparosodás előtti mértékhez képest.
Az eső és a hideg ellenére a rendőrség szerint mintegy 12 500-an vonultak utcára a városközpontba...
2019-01-17 15:52:05
Kettős mérce ismét és ismét...
... elszállították őket ismeretlen helyre.
A hozzátartozók, zömében lányok, asszonyok, édesanyák, menyasszonyok, feleségek...szerveztek egy tüntetés a pártház elé fekete ruhában és úgy követelték halottaik kiadatását.
Amikor ezt jelentették MAROSÁN GYÖRGYNEK, azt ordította, hogy:
- "Kergesse már szét valaki ezeket a gyászruhás kurvákat!"
Nagymama soha nem tudt...
2019-01-16 23:14:47
Lavrov: Moszkva kész tovább dolgozni az INF-szerződés megmentéséért
...
Az orosz külügyminiszter szerint ugyanakkor az INF-szerződésről az Egyesült Államokkal folytatott tárgyalások megerősítették, hogy Washington irányvonalának célja a hadászati stabilitás rendszerének lerombolása. Kifejezte reményét, hogy a Washington felelősségteljes hozzáállást tanúsít majd a hadászati fegyverzetcsökkentési szerződések ügyében.
Lavrov azt hangoztatta, ho...
2019-01-16 14:31:39
Hatodik hete tüntetnek a szerb elnök ellen Belgrádban
... és nem "a jelenlegi és a korábbi tolvajok", hanem a nép oldalán állnak.
A Belgrádi Egyetem bölcsészkara előtti téren egybegyűltek előtt felszólalva a tüntetés szervezői azt is követelték, hogy a hatóságok derítsenek fényt arra, kik gyilkolták meg Oliver Ivanovic koszovói szerb politikust, Vucic egyik legádázabb bírálóját. Felszólították a polgárokat, hogy vegyenek részt szer...
2019-01-12 20:42:11
A venezuelai parlament nemzetközi támogatását kérik Spanyolországba menekült ellenzéki politikusok
... egyensúlyra és az egész kontinens gazdaságára, ezért nyomatékosan el kell utasítani" - olvasta fel a hat politikus közös nyilatkozatát Antonio Ledezma, Caracas volt polgármestere.
Követelték, hogy a nemzetközi közösség gyakoroljon nagyobb nyomást és fokozza a Maduro-kormány ellen irányuló szankciókat, hozzátéve, hogy az elítélő nyilatkozatoktól a pénzügyi korlátozások felé ke...
2019-01-11 18:01:59
Ismét utcára vonultak a madridi taxisok az alternatív közösségi személyszállítás korlátozásáért
...
Három nagy taxisszervezet felhívására a belvárosi megmozduláson több százan követelték a törvényi szabályozás azonnali végrehajtását, amely 30 taxisonként egy úgynevezett VTC-engedély kiadását teszi lehetővé.
Ez az a hatósági dokumentum, amelyet a közösségi személyszállítást végző sofőröknek be kell szerezniük a munkavégzéshez Spanyolországban.
A törvényi előírássa...
2019-01-09 14:53:23
Kamionsofőrök tiltakoztak a pihenőidőre vonatkozó uniós jogszabálytervezet ellen Belgiumban
...
A belga rendőrség jelentése szerint a demonstráció többtíz kilométeres közlekedési dugót okozott. A megmozdulással a teherautók sofőrjei a szakszervezetek figyelmét kívánták felhívni és ellenlépéseket követeltek tőlük a véleményük szerint elfogadhatatlan és teljesíthetetlen jogszabálytervezet megsemmisítése érdekében - írták.
A belga sajtó beszámolója szerint hasonló meg...
2019-01-07 13:32:13
A munka törvénykönyvének módosítása ellen tüntettek Pécsen és Szombathelyen
... a Széchenyi térre vonultak. A menetben nemzeti színű, árpádsávos, európai uniós lobogókat, valamint LMP-s, jobbikos és momentumos pártzászlókat lengettek, közben a kormány távozását követelték.
A Széchenyi téren Nemes Balázs, a Momentum pécsi elnöke mintegy ötszáz ember előtt megismételte az ellenzéki pártok öt pontos követelését, majd kijelentette: "ez a mi otthonunk és nem ...
2019-01-05 12:03:46
Közös ellenállás mellett tettek fogadalmat az ellenzéki képviselők
...
A fogadalmat tevők vállalták, hogy közösen lépnek fel a tavaly év végi tüntetéseken megfogalmazott ötpontos követeléscsomag megvalósításáért. Ennek megfelelően követelték a "rabszolgatörvény" azonnali visszavonását, a kevesebb rendőri túlórát, a független bíróságokat, az európai ügyészséghez történő csatlakozást és a független közmédiát.
Tóth Bertalan, az MSZP frakcióve...
2019-01-03 14:54:00
Határozatképtelen volt a rendkívüli ülés
... követelésének öt pontjához hű lesz, annak megvalósítása érdekében minden demokratikus ellenzéki erővel együtt dolgozik, minden fórumon képviselni, terjeszteni fogja a követeléseket. Követelték, hogy a közmédia ne párt-, hanem közszolgálatot lásson el, tiltsák be a fizetett kormánypropagandát, vonják vissza a rabszolgatörvényként emlegetett jogszabályt. Emellett a kevesebb rendőri ...
2019-01-03 14:53:13
1 2 3 .............................179 180 ...............268 269 ...............357 358 359 
Címkék: MAROSÁN GYÖRGYNEK, Egyesült Államokkal, Belgrádi Egyetem, Oliver Ivanovic, Antonio Ledezma, Nemes Balázs, Tóth Bertalan, klímaváltozás elleni, szerb elnök, venezuelai parlament, madridi taxisok, alternatív közösségi, pihenőidőre vonatkozó, munka törvénykönyvének, ellenzéki képviselők, rendkívüli ülés, belga kormánytól, iparosodás előtti, hideg ellenére, rendőrség szerint, gyászruhás kurvákat, orosz külügyminiszter, hadászati stabilitás, korábbi tolvajok, tüntetés szervezői, hatóságok derítsenek, egész kontinens, nemzetközi közösség, elítélő nyilatkozatoktól, pénzügyi korlátozások, belvárosi megmozduláson, törvényi szabályozás, úgynevezett VTC-engedély, közösségi személyszállítást, munkavégzéshez Spanyolországban, törvényi előírássa, belga rendőrség, demonstráció többtíz, teherautók sofőrjei, szakszervezetek figyelmét, véleményük szerint, belga sajtó, menetben nemzeti, kormány távozását, ellenzéki pártok, fogadalmat tevők, kevesebb rendőri, független bíróságokat, európai ügyészséghez,
© 2013 TVN.HU Kft.