Belépés
Megszentelt gondolkodó
... napnyugtát nézi egy nyugalmas helyen, hanem úgy érzi magát, mint az az utazó, aki eltévedt a sivatagban, és meg kell találnia az utat a biztonsághoz. Nem első...
2019-05-26 12:39:15
Feltámadás után: Az Örömút
... Sabino Palumbieri szalézi atya, aki a római Pápai Szalézi Egyetem filozófiai antropológia professzora volt, javasolta egy sor új állomás létrehozását, amelyek a feltámadás utáni eseményeket követik egészen a Szentlélek kiáradásáig.
A hagyományos keresztúti ájtatosság egy elmélkedő imádság, amelyben a hívők - egyedül, vagy közösségben - felidézik Jézus keresztútján...
2019-05-16 17:49:36
húsvét 4. hét kedd 05.14
... kapcsolatát világítja meg. Nem idegenek egymás számára. A pásztor jól ismeri nyájának minden tagját, a bárányok pedig jól tudják, hogy ki a pásztoruk, ki a vezetőjük. Ismerik a hangját és követik őt, de az idegen hangjától elfordulnak. Felismerem-e Krisztus tanításában a követendő és életemet átformáló igazságot?
A harmadik kijelentés ígéretet fogalmaz meg azok számára, akik...
2019-05-14 15:18:53
húsvét 4. hét hétfő 05.13
... ajtón megy be, az a juhok pásztora. Az őr ajtót nyit neki, a juhok pedig hallgatnak szavára. Nevükön szólítja juhait, és kivezeti őket. Miután mind kivezette, előttük halad, és a juhok követik, mert ismerik a hangját. Az idegent nem követik, sőt elfutnak tőle, mert az idegen hangját nem ismerik."
Jézus ezt a hasonlatot mondta nekik, de ők nem értették meg, hogy miről be...
2019-05-13 10:32:09
A kevélyek nem találhatják meg Istent
..."A kevélyek még akkor sem találhatják meg Istent, ha szemfüles kutatással számba veszik az égitesteket vagy akár a por fövenyét, és számba veszik a mennyei pálya útját, avagy nyomon követik a csillagok futását."

- Ágoston -...
2019-05-06 16:12:26
Angyalszó: Megyek halászni; Szeretsz-e engem?; A legnagyobb
... együtt halászott. Karja talán kissé elszokott az evezéstől és a
háló kivetésétől, de a korábban sokszor gyakorolt mozdulatokat nem felejtette el. Társai hozzá hasonlóan gondolkodnak, követik Pétert, ők is úgy gondolják, hogy az évekig tartó tanítványi élet után most vissza kell térniük ahhoz a munkához, amitől egykor Jézus elszólította őket.
Elkeseredett embereket látunk...
2019-05-05 19:38:36
Húsvét 3. vasárnapja 05.05
... korábban együtt halászott. Karja talán kissé elszokott az evezéstől és a háló kivetésétől, de a korábban sokszor gyakorolt mozdulatokat nem felejtette el. Társai hozzá hasonlóan gondolkodnak, követik Pétert, ők is úgy gondolják, hogy az évekig tartó tanítványi élet után most vissza kell térniük ahhoz a munkához, amitől egykor Jézus elszólította őket.
Az egész történetet be l...
2019-05-05 08:26:39
Gyermekek 500 fős kórusa töltötte be.....
... konferenciát jelöl, hanem ünnepet; egy héten át tartó, színes, nyitott, változatos programokat kínáló eseménysort: szabadtéri misék, koncertek, történelmi városnézés, családi programok követik majd egymást, hogy Jézus Krisztus valóságos jelenléte hozzásegítse a résztvevőket a megbékéléshez.
A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusok Pápai Tanácsának tagjai és nemzeti küldöttei...
2019-05-02 21:01:13
EP-választás - LMP: meg kell duplázni a termékek garanciaidejét
... ellentétben állnak. Míg Salvini el akarja osztani a menekülteket, Orbán Viktor nem akarja ezt. Ugyanakkor mindketten a "Putyin-franchise" képviselői - fogalmazott -, mindketten azt a receptet követik, amit Oroszországból vettek át, és arról szól, hogy le kell építeni a demokratikus intézményrendszert és kiépíteni egy oligarcha-hálózatot.
Az LMP egy friss kutatás szerint jele...
2019-05-02 12:51:18
Ismeretének illata
... 2,14

Pál itt egy hadvezér győzelmi bevonulásának képét használja, aki éppen visszatér egy hadjáratból. A tábornok vezeti a diadalmenetet, mögötte jönnek ujjongó csapatai. Őket követik a hadifoglyok, akikre fogság és rabszolgaság, vagy halál vár. A bevonulás útja mentén véges-végig tömjénezők füstölnek, amelyek a levegőt jó illattal töltik be. Csakhogy ennek a jó illatna...
2019-04-25 13:26:53
1 2 3 ..............353 354 ........530 531 .......706 707 708 
Címkék: Sabino Palumbieri, Pápai Szalézi Egyetem, Felismerem-e Krisztus, Jézus Krisztus, Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusok Pápai Tanácsának, Orbán Viktor, termékek garanciaidejét, római Pápai, feltámadás utáni, hagyományos keresztúti, elmélkedő imádság, hívők &#8211, bárányok pedig, idegen hangjától, harmadik kijelentés, juhok pedig, juhok követik, idegen hangját, hasonlatot mondta, égitesteket vagy, mennyei pálya, csillagok futását, korábban sokszor, évekig tartó, háló kivetésétől, egész történetet, receptet követik, friss kutatás, hadvezér győzelmi, tábornok vezeti, bevonulás útja, garanciaidejét, eucharisztikus, oroszországból, kongresszusok, megbékéléshez, diadalmenetet, bevonulásának, hozzásegítse, gondolkodnak, demokratikus, résztvevőket, mozdulatokat, keresztútján, elszólította, rabszolgaság, konferenciát, biztonsághoz, létrehozását, menekülteket, elkeseredett, antropológia, ismeretének, kivetésétől, programokat, professzora, megszentelt, égitesteket, találhatják, hadjáratból, kapcsolatát, hadifoglyok,
© 2013 TVN.HU Kft.