Belépés
Női kézilabda Eb - Először kaptak szabadnapot a magyar játékosok
... kontinenstorna győztese kijut a 2020-as tokiói olimpiára, és a további két dobogóshoz hasonlóan kvalifikál a jövő decemberi, kumamotói világbajnokságra.
Háfra Noémi, aki a vasárnapi találkozón a vége előtt nyolc másodperccel győztes gólt szerzett, elmondta, a norvégok elleni meccs jelentette a holtpontot a csapat számára.
"Az tényleg nagy pofon volt nekünk, onnan felálln...
2018-12-10 14:51:57
Női kézilabda Eb - Laurencz László büszke a magyar válogatottra
... csütörtökön a világbajnoki ezüst- és olimpiai bronzérmes tréner.
A magyarok a szünetben öt, a 46. percben pedig már 11 góllal vezettek, és egyetlen alkalommal sem voltak hátrányban a találkozón, amelyet végül 32-26-ra nyertek meg.
"Nem kritikának szánom, hanem észrevételnek: az utolsó tíz perc, amikor csökkent a gólkülönbség, másképp is megoldható lett volna" - vélekedet...
2018-12-06 10:31:13
Női kézilabda Eb - Orbán Adrienn szerint a horvátok és a spanyolok is verhetők
... Viktória hét lövésből csak három gólt szerzett, Orbán egyáltalán nem kapott lehetőséget szombaton. Mint elmondta, soha nem beszélik meg előre, ki mennyi idő tölt majd a pályán a következő találkozón.
Hozzátette, sajnos benne van a hiba a fiatal magyar csapat játékában, hiszen a játékosok közül többen még nem szerepeltek felnőtt világversenyen korábban, és tapasztalatot kell s...
2018-12-02 16:31:45
MLSZ - Szektorbezárás és pénzbüntetés az Újpestnek
... az MLSZ.
A határozat értelmében a fővárosiak soron következő hazai bajnoki mérkőzésén (december 8-án, éppen a Vidi ellen) nem tartózkodhatnak drukkerek a D1-es sz...
2018-11-29 23:13:47
Erdő Péter bíboros a NEK római találkozójáról
... szomjazik
2018. november 25. vasárnap 19:59
A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusok (NEK) Pápai Bizottságának tagjai és nemzeti küldöttei november 8. és 10. között Rómában tanácskoztak. A találkozón Erdő Péter bíboros, prímás is részt vett. A pápai bizottság római üléséről kérdeztük a főpásztort.
.............
2018-11-25 20:03:53
Áder: magyar fejlesztésű bio-szennyvíztisztító kezdte meg működését Hollandiában
... tört be, ahol külföldről nehéz megjelenni, Hollandia ugyanis több évszázados vízkezelési gyakorlattal rendelkezik.
Áder János felidézte, hogy a cég először a Budapesti Víz Világtalálkozón mutatkozott be, és az, hogy jelen vannak, ennek a találkozónak az eredménye, hisz ott léptek ki a nagyvilág elé.
A köztársasági elnök kitért arra is, hogy a magyar fejlesztésű szennyvíz...
2018-11-23 18:12:34
Szijjártó: újra fejlődnek a magyar-orosz kapcsolatok
... kölcsönös elismeréséről is megállapodás született - tette hozzá.
Az ülésen a bizottság véglegesítette a szociális biztonsági megállapodás szövegét is, így azt a következő magas szintű találkozón a felek aláírhatják - közölte a miniszter.
Hozzátette, hogy a bizottság tárgyalt a nukleáris együttműködésről is, orosz-magyar mérnöki fejlesztésnek köszönhetően újabb 80 ezer ...
2018-11-22 14:49:18
Európa-liga - Marko Nikolic: nem elég jól játszani, most már pontokat kell szerezni
... kiváló játék, csak egy kis szerencse kellett volna a jobb eredményhez. Ezúttal azonban már eredményesnek kell lenni - tette hozzá.
"Ha a PAOK ellen, vagyis a soron következő két találkozón nem szerzünk pontokat, akkor elúszhat a továbbjutás esélye, viszont, ha sikerül jó eredményeket elérnünk, akár a második, továbbjutást érő helyet is elcsíphetjük" - fogalmazott.
Marko ...
2018-10-24 19:45:33
Szijjártó: Magyarország egy kisebbségvédelmi egyezmény megkötését javasolta Ukrajnának
... közigazgatási intézkedések esetében.
Az ukrán fél a javaslat tanulmányozására tett ígéretet - mondta el Szijjártó Péter. Reményét fejezte ki, hogy a következő, december 7-i milánói találkozón a magyar és az ukrán fél a tervezetet már érdemben, részleteiben is megvitathatja.
Világos, hogy "a bizalom újjáépítéséhez kis lépéseken keresztül vezet az út" - húzta alá a minisz...
2018-10-24 14:56:35
Kelemen Hunor: az RMDSZ Manfred Weber csúcsjelöltségét támogatja az Európai Néppárt kongresszusán
... Európában még mindig rendezetlen az őshonos kisebbségek helyzete, de bíznak abban, hogy a kisebbségvédelem a következő hónapokban témává válik az Európai Unióban.
Manfred Weber a találkozón kifejtette: a polgárok felvetéseire őszinte választ és jó megoldásokat kell találni. Ebből a szempontból fontosnak nevezte a kisebbségi közösségeket foglalkoztató kérdéseket, amelyre a nép...
2018-10-24 11:36:56
1 2 3 .............45 .......67 68 .......89 90 
Címkék: Laurencz László, Orbán Adrienn, Erdő Péter, Marko Nikolic, Kelemen Hunor, RMDSZ Manfred Weber, Európai Néppárt, Háfra Noémi, Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusok, Pápai Bizottságának, Áder János, Budapesti Víz Világtalálkozón, Szijjártó Péter, Európai Unióban, Manfred Weber, magyar játékosok, magyar válogatottra, magyar-orosz kapcsolatok, kisebbségvédelmi egyezmény, 2020-as tokiói, jövő decemberi, vasárnapi találkozón, vége előtt, norvégok elleni, csapat számára, tényleg nagy, világbajnoki ezüst-, következő találkozón, fiatal magyar, játékosok közül, határozat értelmében, fővárosiak soron, találkozón Erdő, pápai bizottság, köztársasági elnök, magyar fejlesztésű, bizottság véglegesítette, szociális biztonsági, következő magas, felek aláírhatják, bizottság tárgyalt, nukleáris együttműködésről, jobb eredményhez, soron következő, továbbjutás esélye, javaslat tanulmányozására, bizalom újjáépítéséhez, őshonos kisebbségek, következő hónapokban, találkozón kifejtette, polgárok felvetéseire,
© 2013 TVN.HU Kft.