Belépés
Csipkebogyóolaj jótékony hatásairól
... gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Ezért ez az olaj alkalmas a következő bőrbetegségek természetes kezelésére: pikkelysömör, ekcéma, bőrgyulladás és rosacea.

Hiperpigmentáció akkor következik be, amikor a melanin felesleg sötét foltokat képez a bőrön. Ez számos tényezőből eredhet: napsugárzás, hormonális változások, bizonyos gyógyszerek szedése esetén. Mivel a csipkeb...
2019-06-22 23:25:02
Múzeumok éjszakája - Változatos programok Fejérben
... Iskola móri szobrászműhelyében tanulók műveiből nyílik kiállítás, majd a Musica Historica barokk zenekar, az Intermezzo Latin Club, valamint Kamarás Iván és az Egy Fess Band koncertje következik.
Tácon, a Gorsium Régészeti Park látogatóépületében Mithras-éjt szerveznek előadással, legionárius bemutatóval, mesékkel, archaikus ihletésű koncerttel és performansszal.
Szabadb...
2019-06-20 21:56:25
ITM-államtitkár: az energiapolitika prioritása az ellátás biztonságának fenntartása
... között további 10 terület szerepel majd. Az államtitkár hangsúlyozta: az elmúlt 1-2 évben a hazai földgázkitermelés csökkenése megállt,é s abban bíznak, hogy a jövőben mérsékelt növekedés következik be ezen a területen.
A holland tulajdonú OGD 6 milliárd forintos beruházással Kelet-Magyarország legkorszerűbb gázüzemét építette meg Konyár határában. Az üzem napi kapacitása je...
2019-06-20 21:52:01
EU-csúcs - Megkezdődött az uniós állam- és kormányfők találkozója Brüsszelben
... az Európai Parlament elnökével egyeztetnek, majd Klaus Iohannis, az EU soros elnökségét betöltő Románia államfője számol be a korábbi döntések végrehajtásáról.
Ezután megbeszélés következik a 2021-2027 közötti EU-s költségvetési keretről, a klímaváltozás elleni küzdelemről, az álhírek és a hibrid fenyegetések jelentette kihívásokról, illetve bizonyos külpolitikai kérdésekről,...
2019-06-20 21:45:57
2. Nehéz-sorsúság keresztje, privatizáció
...
ÉS AZÓTA IS A KAPITALIZMUST OKOLJA MINDENKI. Ez enyhén szólva tragi-komikus!!!
Ezennel jelentem: 1990-ben egyetlen párt sem kampányolt a kapitalizmussal!!!Tehát, ebből logikusan következik, hogy senki nem a kapitalizmusra szavazott, amikor az MDF-re, SZDSZ-re, mint magát demokratikusnak és szabaddemokratának hazudókra adta a voksát!!!


http://xfree.hu/...
2019-06-19 22:44:51
Csökkent az infláció az EU-ban
... százalékkal emelkedtek az áprilisi 1,9 százalék után.
A legalacsonyabb inflációt (0,2 százalék) Ciprusról jelentették, majd Portugália (0,3 százalék) és Görögország (0,6 százalék) következik.
Májusban az éves szintű infláció Romániában volt a legmagasabb, 4,4 százalék. Magyarországról 4,0 százalékot, Lettországból pedig 3,5 százalékot jelentettek.
Az euróövezetben a...
2019-06-18 11:41:26
Női kézilabda NB I - Bakó Botond irányítja a Kisvárdát
... kisvárdai játékosok egyelőre egyéni program alapján végzik az edzéseket. A közös munka július 8-án kezdődik, és a fizikai felmérések, majd azok kielemzését követően nyolchetes felkészülés következik, benne nyolc edzőmérkőzéssel.
Bakó mindössze 25 és fél éves volt, amikor kinevezték az orosházi NB I B-s felnőtt csapat trénerévé. Orosházáról másfél év után távozott, később dolg...
2019-06-17 21:03:00
Európai Bizottság: javul az innovációs teljesítmény, de nem eléggé
... innovátorok, a mérsékelt innovátorok és a lemaradó innovátorok csoportjába sorolták. Svédország innovációs teljesítménye a legjobb az EU-ban, utána sorrendben Finnország, Dánia és Hollandia következik. Magyarország a mérsékelt innovátorok csoportjába tartozik, teljesítménye elmarad az uniós átlagtól.
Az eredménytáblából az is kiderül, hogy 2011 óta az EU-országok innovációs ...
2019-06-17 16:23:05
A nehezen ébredők zseniális lélekrajza Karinthytól...
... ágy, Némó kapitány, mindjárt elsüllyed... ezt be kell tömni... hú de jó!

Na. Hát ez megvan. Fent van. Hát ez kemény munka volt, ez igen. Ezután néhány percnyi pihenés következik. Hiszen a nehezén túl vagyok, most már csak a cipő jön és a ruha, erre lehet pihenni néhány percet. Pihenni szükséges, úgyis beteg vagyok. Mélyen tisztelt tanár úr, fiam ma gyöngélkedése köv...
2019-06-17 09:39:05
Pezsgő Június Nagykóstoló a világ kétszáz pezsgőjével
... champagne-ok krémjét, az elit márkákat tömörítő Les Grandes Marques csapatba.
A tizenegy top champagne kóstolása után 16 órától az ABC, azaz Anything But Champagne mesterkurzus következik, ahol Konkoly Mihály agrárközgazdász, borász mutatja be az érdeklődőknek azon szőlőfajtákat, amelyek kicsit sem szokványosak a pezsgőkészítésnél - közölték a szervezők.
A Pezsgő Június ...
2019-06-16 12:11:31
1 2 3 ...........1150 ......1725 .....2299 2300 
Címkék: Bakó Botond, Európai Bizottság, Pezsgő Június Nagykóstoló, Musica Historica, Intermezzo Latin Club, Kamarás Iván, Fess Band, Gorsium Régészeti Park, Európai Parlament, Klaus Iohannis, AZÓTA IS KAPITALIZMUST OKOLJA MINDENKI, Grandes Marques, Anything But Champagne, Konkoly Mihály, Pezsgő Június, energiapolitika prioritása, ellátás biztonságának, uniós állam-, innovációs teljesítmény, nehezen ébredők, világ kétszáz, olaj alkalmas, következő bőrbetegségek, melanin felesleg, államtitkár hangsúlyozta, hazai földgázkitermelés, jövőben mérsékelt, holland tulajdonú, üzem napi, korábbi döntések, 2021-2027 közötti, klímaváltozás elleni, hibrid fenyegetések, kapitalizmusra szavazott, legalacsonyabb inflációt, éves szintű, közös munka, fizikai felmérések, mérsékelt innovátorok, lemaradó innovátorok, uniós átlagtól, elit márkákat, érdeklődőknek azon, hiperpigmentáció, eredménytáblából, agrárközgazdász, energiapolitika, csipkebogyóolaj, edzőmérkőzéssel, kapitalizmussal, végrehajtásáról, magyarországról,
© 2013 TVN.HU Kft.