Belépés
...akiket az igazságért üldöznek
... mert, tudott tiszta maradni. Eddig eljutni azonban sokszor csak az illető halála után lehet...
Lényeges, hogy nem általában a szenvedés a kívánatos, hiszen a szenvedés a bűn következménye. Aki a maga hibái, bűnei miatt szenved, aki csak mártírkodik, s ezzel akarja a többieket sakkban tartani - az nem lehet kedves Jézus Krisztus előtt. Nem az önigazukért szenvedők a bold...
2019-12-09 07:56:52
Cselekedet
Minden cselekedetnek vizsgáld meg az előzményeit és következményeit, és csak azután kezdj hozzá.

Epiktétosz...
2019-12-08 17:10:41
Felkapcsolták a vatikáni Szent Péter téri karácsonyfa fényeit, felavatták a betlehemet
... állatok és növények is. A betlehem egészét Scurelle kézművesei készítették önkéntes munkával. A betlehem részét képzi néhány fatörzsroncs is, amelyek szintén a 2018-as pusztító vihar következményei. Trentinóból érkezett a vatikáni audienciateremben épített betlehem is.
A betlehem és a karácsonyfa január 12-ig marad a Szent Péter téren.
A betlehemállítás az olaszországi ...
2019-12-05 17:52:42
Rövidpályás úszó-Eb - Jakabos visszalépett 100 méter vegyesen, Holló és Gyurta előrébb került
... háromszoros olimpiai bajnok a második idővel várja a futamot.
Hasonlóképpen döntött a brit Duncan Scott, aki a ...
2019-12-05 17:32:35
Nőszervezetek: sehol ne játsszanak Gothár-rendezést
... rendezéseit. A figyelemfelkeltő akcióra azért van szükség, hogy minél több emberhez eljusson ennek az esetnek a híre - fűzte hozzá.
Király Nóra hangsúlyozta: szeretnék, hogy ne maradjon következmények nélkül ez az ügy és ezzel talán másokat is megmenthetnek a zaklatástól.
Mint emlékeztetett, Máté Gábor, a Katona József Színház igazgatója elismerte, hogy már egy éve tud a...
2019-12-04 13:51:46
Szijjártó: a brit külpolitika egyik sarokköve a vallásszabadság garantálása
... szorgalmazza, hogy "a politikai korrektség és a képmutatás elhagyásával a nemzetközi közösség végre világosan beszéljen" a keresztény közösségeket érő támadásokról, ne hagyja őket következmények nélkül, és álljon ki az üldözött keresztények mellett. Magyarország eddig negyvenmillió dollárt költött a közel-keleti és az afrikai keresztény közösségek támogatására, ami miatt egyértelm...
2019-12-04 07:10:52
Az elmúlt tíz év lehet a Föld eddigi legmelegebb évtizede a rendszeres mérések kezdete óta
... rekordhőmérsékleteket egyértelműen összekapcsolja az üvegházhatású gázok kibocsátásával, mely az emberi tevékenység, többek között az autóvezetés, a fakitermelés és a széntüzelés következménye.
A szén-dioxid, a metán és a dinitrogén-oxid koncentrációja 2018-ban rekordokat döntött.
A WMO közlése szerint a felmelegedés próbára teszi a természetet. Mindkét sarkvidéken olvad...
2019-12-03 15:11:41
Építs zenével is
... énekeljetek és mondjatok dicséretet szívetekben az Úrnak." Efézus 5,19

Az éneklés itt szoros kapcsolatban áll a Szentlélekkel való megtöltekezéssel, mintha ennek természetes következménye lenne, hogy az ember énekel. Talán ezért is van az, hogy a történelemben szinte minden nagy ébredést éneklés kísért.

Nincs embercsoport, amelynek oly sok énekelnivalója lenn...
2019-12-02 07:38:38
Az ENSZ-főtitkár szerint a klímaváltozás már nem hosszú távú probléma
... kétségbeesés, hanem a remény üzenetét hordozzák azért, hogy az emberiség nézzen szembe és hagyjon fel a természet pusztításával, ahogy azt a tudományos világ is sürgeti. A katasztrofális következmények elkerüléséhez szükséges, hogy a globális felmelegedés növekedése ne haladja meg az 1,5 Celsius-fokot ebben az évszázadban - tette hozzá.
Az ENSZ-főtitkár szorgalmazta a cselekv...
2019-12-01 19:01:48
Szepes Mária: Gondolatok gyógyító ereje.
... sem tartozik rá, hogy mi lesz, ha kudarcot vall. Ezt fel sem tételezi. A dolgok jó kimenetelében való derűs bizakodással tekint az események elé. Erre készül. Ha valami nem sikerül, következményeit ráér majd feldolgozni, amikor szembekerül vele. A befejezett tények erőt adnak elviselésükhöz. Sem hozzá nem tehet, sem el nem vehet egy jövőben lejátszódó, ismeretlen kimenetelű esemén...
2019-11-30 19:25:33
1 2 3 ...........1202 1203 ......1803 1804 ......2403 2404 2405 
Címkék: Szent Péter, Szepes Mária, Jézus Krisztus, Duncan Scott, Király Nóra, Máté Gábor, Katona József Színház, igazságért üldöznek, vatikáni Szent, brit külpolitika, vallásszabadság garantálása, rendszeres mérések, illető halála, maga hibái, többieket sakkban, önigazukért szenvedők, betlehem egészét, betlehem részét, 2018-as pusztító, vatikáni audienciateremben, karácsonyfa január, második idővel, brit Duncan, figyelemfelkeltő akcióra, politikai korrektség, képmutatás elhagyásával, nemzetközi közösség, keresztény közösségeket, üldözött keresztények, afrikai keresztény, üvegházhatású gázok, emberi tevékenység, széntüzelés következménye, dinitrogén-oxid koncentrációja, felmelegedés próbára, ember énekel, történelemben szinte, remény üzenetét, emberiség nézzen, természet pusztításával, tudományos világ, katasztrofális következmények, globális felmelegedés, befejezett tények, jövőben lejátszódó, megtöltekezéssel, figyelemfelkeltő, vallásszabadság, következményeit, betlehemállítás, koncentrációja,
© 2013 TVN.HU Kft.