Belépés
Koronavírus - Moszkvában jövő héten az összes ipari üzemet újraindítják
... engedélyezését javasolta. A harmadik lépés szerinte a terek és parkok, a területük nagyságától függetlenül az összes üzlet és szolgáltatás, a közoktatási intézmények, a szállodák és a közétkeztetési intézmények megnyitása lenne.
Popova elmondta, hogy a 85 orosz régióból 68-ban kötelező maszkviselést rendeltek el.
Putyin kijelentette, hogy az ország régióiban a járványhel...
2020-05-06 18:22:59
Koronavírus - Oroszország felfüggeszti a légi járatokat külföldre, Ukrajnában nőtt a fertőzések és halálesetek
... bevezetett biztonsági intézkedéseken felül Moszkvában szombattól április 5-ig az élelmiszerboltok és a gyógyszertárak kivételével az összes üzlet bezár. A közparkok nem látogathatók, a közétkeztetési intézményekből pedig csak ételszállítást lehet majd rendelni. Az egyházi intézmények látogatása nem javallott.
Meghalt a nyugat-ukrajnai Ivano-Frankivszk megyében egy nő, így vel...
2020-03-26 10:21:22
Február 4-6. között rendezik a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari szakkiállítást
... kiemelte, az idén is a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban rendezett Sirha Budapest ad otthont olyan rangos eseményeknek, mint például a Bocuse d'Or magyar döntője, a Közétkeztetési Szakács verseny, valamint a Jeunes Chefs Rotisseurs fiatal szakácsok versenyének magyarországi döntője, utóbbi érdekessége, hogy ez most először lesz majd a februári szakkiállításon...
2020-01-28 14:11:39
Rétvári Bence: cél, hogy évről évre egészségesebb ételeket tálaljanak a közétkeztetésben
... egészségesebb étkezést szolgálta az iskolagyümölcs, illetve az iskolatej program is, amelynek megkilencszereződött a támogatása - mondta.
Az államtitkár szerint ebbe a sorba illik a közétkeztetési szakácsverseny is, amely abban segít minden közétkeztetőnek, hogy adott költségvetési forrásból és nyersanyagkeretből minél egészségesebb és finomabb ételeket készítsen.
Rétvá...
2019-11-18 12:32:14
Hétvégén megkezdődnek a közétkeztetési szakácsverseny elődöntői
...
A versenyzőknek a témához illő 3 fogásos felnőtt ebédet kell nettó 550 forintos keretből kigazdálkodniuk, és 3 óra alatt elkészíteniük. Az ételek kötelező eleme a hazai friss alapanyagokból készült lecsó és a méz.
Az immár hetedik alkalommal kiírt verseny szervezői - a Nébih mellett - a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) valamint a Magyar Ne...
2019-10-11 07:04:38
Zöldségarc
... lenyomni a gyerekek torkán az egészséges étkezést. Egyesek szerint ebben nagy szerepet játszott az önkormányzati választások közelsége, az Emmi azonban egyszerre fogta a csúszást a közétkeztetési szolgáltatókra, a közintézményekre és a szülők elvárásaira.

2015. január elsején harmadjára sem sikerült bevezetni a Balog Update csomagot, az újfent szeptemberre halasztott re...
2018-12-16 10:48:29
Három céggel bővült a Hazai alapanyagok a magyar menzán program
... célkitűzését, hogy a közétkeztetést jó minőségű, biztonságos hazai alapanyagokkal kell ellátni. A Nébih elnöke kiemelte, naponta 1,5-2 millió magyar ember életminőségét befolyásolja a közétkeztetési szolgáltatás színvonala.
Enyedi Csaba, a Hungast-csoport kommunikációs igazgatója szerint a társaság naponta 200 ezer fogyasztónak ad el ételt, valamennyi megyében és a fővárosban...
2018-11-27 17:19:49
Nagy Anikó: a magyar kormány az egészségügyben is figyel az esélyegyenlőségre
... egyformán hozzáférhessen az egészségügyi szolgáltatásokhoz és mindenki egészséges életkörülmények között élhessen.
Ezt a célt szolgálják az elmúlt időszak olyan intézkedései, mint a közétkeztetési rendelet, amelynek alapján közpénzből biztosítják, hogy a gyerekek egészséges élelmiszert kapjanak. Szintén jó gyakorlat a mindennapos testnevelés, valamint a népegészségügyi termék...
2018-09-18 20:14:46
Helyettes államtitkár: a kormány számos feltételt biztosít a jó közétkeztetéshez
...
Sölch Gellért felidézte, az egységes közétkeztetési rendelet 2015-ös bevezetése előtt szigetszerű kísérletek voltak az iskolai (óvodai) közétkeztetés megreformálására, a rendelet azonban kimondja azokat a minimumokat, amelyeket minden főzőkonyhának be kell tartania.
A rendelettel a cél az volt - emlékeztetett -, hogy a közétkeztetésre szánt ételek kevesebb só, cukor és z...
2018-09-13 13:21:54
Új főzőkonyhát adtak át Miskolcon
... képes kiszolg...
2018-08-29 20:33:56
1 2 3 7 8 10 11 13 14 15 
Címkék: Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari, Rétvári Bence, Nagy Anikó, Hungexpo Budapest Kongresszusi, Kiállítási Központban, Sirha Budapest, Közétkeztetési Szakács, Jeunes Chefs Rotisseurs, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége, Magyar Ne, Balog Update, Enyedi Csaba, Sölch Gellért, összes ipari, légi járatokat, közétkeztetési szakácsverseny, magyar menzán, magyar kormány, kormány számos, harmadik lépés, területük nagyságától, összes üzlet, közoktatási intézmények, közétkeztetési intézmények, ország régióiban, gyógyszertárak kivételével, közétkeztetési intézményekből, egyházi intézmények, nyugat-ukrajnai Ivano-Frankivszk, februári szakkiállításon, iskolatej program, államtitkár szerint, sorba illik, témához illő, ételek kötelező, hazai friss, immár hetedik, gyerekek torkán, egészséges étkezést, önkormányzati választások, közétkeztetési szolgáltatókra, szülők elvárásaira, újfent szeptemberre, közétkeztetési szolgáltatás, társaság naponta, egészségügyi szolgáltatásokhoz, célt szolgálják,
© 2013 TVN.HU Kft.