Belépés
Kaszás Attila-díj - Augusztus 23-ig még lehet szavazni a jelöltekre
... a Raiffeisen Bank hagyományos támogatása pedig nettó 500-ról 650 ezer forintra nőtt.
Mintegy 23 társulat tagjai választották ki szavazataikkal a három idei jelöltet, akik közül a közönség voksai alapján kerül ki a győztes. A Kaszás Attila-díjat az idén is az országos színházi évadnyitón adják át.
A közleményben kiemelték, hogy az elismerés átadása összefogás eredménye; a...
2020-08-12 07:17:21
Orosz Ákos kapta a Kaszás Attila-díjat
... Harsányi Attila, a Miskolci Nemzeti Színház és az Aradi Kamaraszínház művésze és Király Attila, a tatabányai Jászai Mari Színház és a Szkéné Színház művésze jutott. A jelöltek közül a közönség voksai döntöttek a díjazott személyéről.
Fekete Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára a 2019/2020-as színházi évadot megnyitva köszöntőjében a cs...
2019-08-30 20:32:41
Három-három jelölt maradt az Év atlétája címre
... férfiaknál a katari magasugró Mutaz Essza Barsim pályafutása során először idén megnyerte a szabadtéri világbajnokságot Londonban, a brit Mo Farah pályafutása utolsó pályaversenyén hazai közönsége előtt előbb győzött 10 000 méteren, majd ezüstérmes lett 5000 méteren, míg a dél-afrikai Wayde van Niekerk 400 méteren világbajnok, 200-on vb-ezüstérmes lett.
A nőknél versenyben ma...
2017-11-06 13:43:40
Csaknem háromezerrel emelkedett a Veszprémi Petőfi Színház bérleteseinek száma
... Hangvillában.
A 254 előadáson több mint 83 ezer néző vett részt, a színház bérleteseinek száma a tavalyi évadhoz képest 2983-mal nőtt, és 19 ezer fölé emelkedett.
Az évadzárón a közönség szavazatai alapján Petőfi-díjat vehetett át Kőrösi Csaba színművész, a színészek voksai alapján Latinovits-díjat kapott Máté P. Gábor színművész, Medgyaszay-díjjal ismerték el Simonné S...
2017-06-19 17:49:50
Virtuózok - A közönség dönt az abszolút győztesről péntek este
... tiniknél Kis Radu, míg a nagyok között Kristóf Réka jutott a Virtuózok fináléjába. A 19 óra 30 perckor a Duna televízióban és a Duna Wolrd csatornán kezdődő élő adásban születik meg a közönség voksai alapján a tehetségkutató idei abszolút nyertese, aki egy éven át havi egymillió forintot és külföldi fellépési lehetőségeket kap. A nézők sms-ben vagy a produkció oldaláról (virtuozok...
2017-06-02 13:43:02
Virtuózok - Abouzahra Amira, Kis Radu és Kristóf Réka nyertek a döntőben
... Aleksander és Remenyik Balázs, a tiniknél Nagy Zoltán Ferenc és Nyilas Gyöngyvér, míg a nagyok közül Lukács Gergely és Beeri Benjámin lépett színpadra.
A pénteki döntő ideje alatt a közönség is szavazhatott kedvencére a középdöntőbe jutott 27 tehetség közül. A Nézői Különdíj győztesét a Virtuózok végső fináléjában, június 2-án hirdetik ki. A közönség voksai alapján a következ...
2017-05-26 22:26:14
Virtuózok - Az élő döntővel folytatódik a tehetségkutató
... szériája olyan színesre és érdekesre sikerült, mint amilyennek az életre hívásakor eredetileg elképzelték a műsort, a versenyzők idén is nagyon színvonalas produkciókkal mutatkoztak be a közönség és a zsűri előtt - mondta el Medvegy Anikó, a Duna televízió csatornaigazgatója hétfőn az MTI-nek.
Hozzátette, hogy rengeteg új és különleges hangszert sikerült megmutatniuk a nézőkn...
2017-05-22 15:52:16
Virtuózok - Kristóf Réka, Lukács Gergely és Beéri Benjámin jutott a döntőbe
... majd a nagyok elődöntőiből is három-három versenyző mehet tovább a május 26-i élő döntőbe, ahol a korcsoportok győzteseit hirdetik ki és a nézőknek lehetőségük lesz megszavazni a műsor közönségdíjasát is. A június 2-i élő fináléban pedig a közönség voksai alapján születik meg a Virtuózok abszolút nyertese.
Az MTVA komolyzenei műsorának célja, hogy minél szélesebb körben isme...
2017-05-19 21:24:40
Virtuózok - A nagyok elődöntője következik péntek este
... tinik, kicsik, majd a nagyok elődöntőiből három-három versenyző jut a május 26-i élő döntőbe, ahol a korcsoportok győzteseit hirdetik ki, és a nézőknek lehetőségük lesz megszavazni a műsor közönségdíjasát is. A június 2-i élő fináléban pedig a közönség voksai alapján születik meg a Virtuózok abszolút nyertese.
Az MTVA komolyzenei műsorának célja, hogy minél szélesebb körben i...
2017-05-19 14:02:43
Virtuózok - Simic Aleksander, Abouzahra Amira és Remenyik Balázs jutott a döntőbe
... majd a nagyok elődöntőiből is három-három versenyző mehet tovább a május 26-i élő döntőbe, ahol a korcsoportok győzteseit hirdetik ki és a nézőknek lehetőségük lesz megszavazni a műsor közönségdíjasát is. A június 2-i élő fináléban pedig a közönség voksai alapján születik meg a Virtuózok abszolút nyertese.
Az MTVA komolyzenei műsorának célja, hogy minél szélesebb körben isme...
2017-05-12 21:14:26
1 2 3 
Címkék: Kaszás Attila-díj, Orosz Ákos, Kaszás Attila-díjat, Veszprémi Petőfi Színház, Abouzahra Amira, Kristóf Réka, Lukács Gergely, Beéri Benjámin, Simic Aleksander, Remenyik Balázs, Raiffeisen Bank, Harsányi Attila, Miskolci Nemzeti Színház, Aradi Kamaraszínház, Király Attila, Jászai Mari Színház, Szkéné Színház, Fekete Péter, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Mutaz Essza Barsim, Kőrösi Csaba, Máté, Simonné, Duna Wolrd, Nagy Zoltán Ferenc, Nyilas Gyöngyvér, Beeri Benjámin, Nézői Különdíj, Medvegy Anikó, közönség dönt, abszolút győztesről, nagyok elődöntője, három idei, közönség voksai, országos színházi, közleményben kiemelték, elismerés átadása, tatabányai Jászai, jelöltek közül, díjazott személyéről, katari magasugró, szabadtéri világbajnokságot, dél-afrikai Wayde, nőknél versenyben, színház bérleteseinek, tavalyi évadhoz, közönség szavazatai, színészek voksai, nagyok között, tehetségkutató idei, nézők sms-ben, produkció oldaláról, tiniknél Nagy, nagyok közül, pénteki döntő, középdöntőbe jutott,
© 2013 TVN.HU Kft.