Belépés
A NÚSZ Zrt. korszerűsíti az útdíjfizetési rendszert Ecuadorban
... egységesítését. A megbízás részeként megvalósíthatósági tanulmány készül, és kidolgozzák a díjpolitika megújítását célzó koncepciót is.
Ecuador 8100 kilométernyi aszfaltozott közúthálózatának mintegy 20 százaléka útdíjköteles, a közlekedők 75 százaléka pedig még hagyományos módon, készpénzben fizet. Az ország kulcsszerepet játszik az észak-déli áruszállításban, hiszen terület...
2020-03-12 13:41:47
FKF: készültségben a várható havazás miatt
... tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy "az elöregedett gépparkállományból eredő negatív következményeket mérsékeljék" és egy esetleges nagyobb havazás esetén Budapest közúthálózatának járhatóságát biztosítsák.
Az FKF először a hidakat, felüljárókat, a repülőtérre vezető utat, valamint az autópályák és a fő közlekedési utak fővárosi bevezető szakaszait tisztítja. Eze...
2020-02-27 23:13:02
Erdogan Budapesten - Rendőrség: a vonulásos rendezvények szervezői eltértek az előzetes útvonaltól
... ebből az is következik, hogy az ezekkel a gyűlésekkel érintett terület kiterjedt, a főváros közlekedésére gyakorolt hatásuk megnövekedett.
Mint mondta, a török elnök Budapest közúthálózatának mintegy 94 ezred százalékán közlekedett, és 15 kerületet nem is érintett.
Megjegyezte: a labdarúgó Európa-liga csoportküzdelmeinek negyedik fordulójában csütörtökön Budapesten ját...
2019-11-08 14:41:50
Együttműködési megállapodást kötött Budapest az autóklubbal
... Mór tervében és a Budapest 2030 hosszútávú városfejlesztési koncepciójában kitűzött forgalmi részaránycélok megvalósítása, valamint Budapest egyre élhetőbbé, közterületeinek és közúthálózatának pedig kerékpárosbaráttá tétele.
Ma a kerékpárosok részaránya a fővárosi közlekedésben 3-5 százalék körüli, 2030-ra ezt 10 százalék körülire akarják növelni - jegyezte meg.
Tarlós ...
2018-06-20 12:41:53
Vizes vb - ORFK: öt kilométernyi utat zárnak le a pénteki megnyitó miatt
...
Tájékoztatása szerint ez Budapest teljes közúthálózatának mindössze 1 ezrelékét érinti, és azokon is időszakosan, illetve szakaszosan lesznek érvényben a korlátozó intézkedések.
A többi esemény miatt elrendelt zárásokat is számolva összesen 15 kilométernyi utat érintenek az intézkedések - tette hozzá.
A rendőrség 63 közlekedésrendészeti munkatársa lesz az utakon, a...
2017-07-13 21:45:07
Krónika 5. rész (költségvetés)
... Értékelése szerint csak egy szűk kormányközeli érdekkör termékeinek reklámozására költ a kormány.
Azt is javasolta, hogy épüljön ki szövetkezeti rendsz...
2017-05-17 15:33:16
Naponta mintegy félezer kátyú keletkezik Budapest útjain
... hidegaszfaltozással és kis mennyiségű főzött aszfalttal tudják a hibákat korrigálni.
A BKK kitért arra, hogy a folyamatos útfelújítások miatt 2005 óta folyamatosan javul Budapest közúthálózatának minősége, a kátyúk mennyisége időjárásfüggő, de nagyjából az előző évivel azonos szinten van. A feladatra a BKK-Közútnak egy évben 400-500 millió forint áll a rendelkezésére, ebből 2...
2013-01-22 07:04:41
És eljő az ismert világ vége
... jelenlegi definíciója nem felel meg az európai irányelveknek, ezért feltétlenül szükséges a törvény módosítása.

55. Törvényjavaslat a Magyar Köztársaság gyorsforgalmi közúthálózatának közérdekűségéről és fejlesztéséről

Változott a gazdasági helyzet, új céljai vannak a kormánynak, ezért felül kell vizsgálni és időben ki kell terjeszteni az úthálózat fejlesztés...
2011-08-16 08:58:12
1 
Címkék: NÚSZ Zrt, Erdogan Budapesten, Magyar Köztársaság, útdíjfizetési rendszert, várható havazás, vonulásos rendezvények, előzetes útvonaltól, pénteki megnyitó, ismert világ, megbízás részeként, díjpolitika megújítását, ország kulcsszerepet, észak-déli áruszállításban, esetleges nagyobb, repülőtérre vezető, gyűlésekkel érintett, főváros közlekedésére, török elnök, labdarúgó Európa-liga, kerékpárosok részaránya, fővárosi közlekedésben, korlátozó intézkedések, többi esemény, szűk kormányközeli, hibákat korrigálni, folyamatos útfelújítások, kátyúk mennyisége, előző évivel, évben 400-500, európai irányelveknek, törvény módosítása, gazdasági helyzet, úthálózat fejlesztés, közúthálózatának, közérdekűségéről, következményeket, városfejlesztési, törvényjavaslat, áruszállításban, közterületeinek, egységesítését, együttműködési, rendelkezésére, részaránycélok, fejlesztéséről, koncepciójában, kormányközeli, reklámozására, útfelújítások, kulcsszerepet, készültségben, időjárásfüggő, útdíjfizetési, tájékoztatása,
© 2013 TVN.HU Kft.