Belépés
Ne ítélkezzünk!
... szentgyónás védőszentjének az ünnepe! Ma őt hívjuk, mint Isten Bajnokát, hogy segítsen megtérni, bűneinktől elsza...
2020-05-25 12:38:40
Jogi bonyodalmak késleltetik a Magyar Unitárius Egyház Vallásszabadság Háza bukaresti fiókjának létrehozását
... unitárius egyház főjegyzője az MTI-nek elmondta: 2018-ban a Viorica Dancila volt szociáldemokrata miniszterelnök vezette kormány fogadta el a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) közbenjárásával. A határozat értelmében el is kezdték a beruházást, hiszen az unitárius egyháznak több évtizedes terve, hogy Bukarestben is kialakítson egy székhelyet, amely egyben gyülekezeti ház ...
2020-05-14 18:44:16
Tokió 2020 - Éremmel akar hazajönni az olimpiáról a vitorlázó Érdi Mária
... Balaton-felvidéki kis faluban tölt. A közeli erdőben kerékpározik, fut, míg a kertben kialakított kis konditeremben tud edzeni - utóbbi kettőt edzésprogram alapján végzi -, és klubja közbenjárásával a saját hajójával vízre is tud menni úgy, hogy senkivel nem érintkezik.
A februári világbajnokságot egy tavaly novemberi sérülés nyomán kihagyta Érdi, mivel nem érezte magát százs...
2020-04-19 15:11:25
Koronavírus - Izraelben a járvány árnyékában készülnek a széder estére
... szállított Izraelbe a katonai rádió értesülése szerint.
A szerda este kezdődő pészah előtt Recep Tayyip Erdogan török elnök, valamint Ahmad Tibi parlamenti képviselő személyes közbenjárásával hazatért Izraelbe 110, Törökországban tanuló izraeli arab diák, akik visszatérésük után két hétig karanténba kerülnek.
Izrael 90 millió sékeles (több mint 8 milliárd forint) szerz...
2020-04-08 10:52:35
Ma negyven éve fogadta el II. János Pál pápa Márton Áron
... Krisztus evangéliumát ezen a helyen, ahová az Ő földi helytartója a római pápa állított. Térdenállva köszönöm Istennek a meg nem érdemelt kegyelmet, és a Boldogságos Szent Szűz anyai közbenjárásával azt a további kegyelmet kérem, pótolja ki gyöngeségemet, hogy alkalmas eszköze legyek utolsó leheletemig.
Távollétem alatt mindig éreztem, hogy Tisztelendő Testvéreim együtt érezn...
2020-04-03 13:44:16
Ave, égi király híve,
... 18.00 órától szentmisére!
Ma Erdély védőszentjét Szent László királyt hívjuk segítségül! Ő a ragálytól sújtott vitézeinek kért is, kapott is gyógyírt teremtő Istenünktől. Az Ő közbenjárásával kérjük a testi - lelki gyógyulást Teremtőnktől! Isten bajnokában bízva, Csaba t.

.............(XII. sz. vége )Áve, égi király híve,
Királyoknak gyöngye, éke,
László,...
2020-03-31 19:34:16
Ma Erdély védőszentjét Szent László királyt ......
Ma Erdély védőszentjét Szent László királyt hívjuk segítségül! Ő a ragálytól sújtott vitézeinek kért is, kapott is gyógyírt teremtő Istenünktől. Az Ő közbenjárásával kérjük a testi - lelki gyógyulást Teremtőnktől! Isten bajnokában bízva, Csaba t.

...
2020-03-31 17:36:30
Mária Magdolna Plébánia, Zalaegerszeg
... az Úr, hogy felelős viselkedésünkkel mi is hozzájáruljunk a betegség terjedésének elkerüléséhez. Kérjük a Boldogságos Szűzanyát, a Betegek Gyógyítóját, hogy anyai oltalmával és közbenjárásával segítsen a megpróbáltatás óráiban.

A következőket közöljük a testvérekkel:
1. Templomunkban a nyilvános liturgiák (szentmisék, keresztutak, litániák, ünnepélyes házasságkötés...
2020-03-22 09:19:26
Jézus bátorít, hogy kéréseinkkel forduljunk az Atyához
... húsvétvasárnapján alakította meg a Boldogasszony Imaszövetséget, melynek elsődleges célja a Pécsi Egyházmegye evangéliumi küldetésének támogatása, ,,hogy a Gyűdi Boldogságos Szűz Mária közbenjárásával megerősítve egyre többen hordozzák közös ügyeinket imádságaikban".
Az alábbiakban Udvardy György érsek üzenetét olvashatják:
Keresztény életünk nagy ajándéka, ho...
2020-03-05 09:41:02
Nagyböjti ráhangoló: 02.25
... életre hívattunk. Ezért minden nagyböjti nap hajnalán egy-egy felvétellel jelentkezünk, melyben egy lelki vezető által élhetjük át az Atya ajándékait, amelyet Jézus által, az Egyház közbenjárásával tár elénk.
Ennek a felfedezésében lesz segítségünkre Szilvágyi Zsolt, a Temesvári Egyházmegye püspöki helynöke, Istvánfi Szilárd Szamosdara plébánosa, Borbáth Éva Krisztina az Assi...
2020-02-25 09:03:09
1 2 3 ..12 13 .19 20 .24 25 26 
Címkék: Magyar Unitárius Egyház Vallásszabadság Háza, Érdi Mária, János Pál, Márton Áron, Szent László, Mária Magdolna Plébánia, Isten Bajnokát, Viorica Dancila, Romániai Magyar Demokrata Szövetség, Recep Tayyip Erdogan, Ahmad Tibi, Boldogságos Szent Szűz, Tisztelendő Testvéreim, Boldogságos Szűzanyát, Betegek Gyógyítóját, Boldogasszony Imaszövetséget, Pécsi Egyházmegye, Gyűdi Boldogságos Szűz Mária, Udvardy György, Szilvágyi Zsolt, Temesvári Egyházmegye, Istvánfi Szilárd Szamosdara, Borbáth Éva Krisztina, vitorlázó Érdi, járvány árnyékában, széder estére, határozat értelmében, unitárius egyháznak, közeli erdőben, kertben kialakított, saját hajójával, februári világbajnokságot, tavaly novemberi, katonai rádió, szerda este, római pápa, további kegyelmet, ragálytól sújtott, betegség terjedésének, megpróbáltatás óráiban, következőket közöljük, nyilvános liturgiák, alábbiakban Udvardy, lelki vezető, felfedezésében lesz, szociáldemokrata, világbajnokságot, viselkedésünkkel, közbenjárásával, vallásszabadság,
© 2013 TVN.HU Kft.