Belépés
Megújult a Beethoven utcai háziorvosi rendelő a XII. kerületben
... megújul, döntés született arról, hogy a kerületben található Szent János Kórház is súlyponti kórház lesz - közölte.
Gulyás Gergely elmondta, reményeik szerint a következő években a közbeszerzések lefolytatása után megindulhat a tervezés, majd a kivitelezés, és így a kerületnek, illetve Budának a kórházi ellátása is olyan színvonalú lesz, mint a felújított rendelőké.
A Be...
2019-10-11 15:21:54
EU-tisztújítás - Ártatlanságát hangoztatta a francia biztosjelölt a fiktív asszisztensi állások ügyében
... mindössze tisztességesebb magatartást kell megkövetelni a versenytársak részéről, mások mellett szigorítani kell a külföldi befektetések átvilágítását és kölcsönösséget kell teremteni a közbeszerzések piacán - közölte.
A négy nyelven folyékonyan beszélő, tapasztalt politikust kérdezték arról is, hogy miként kívánja ellátni a feladatait egy ennyire sok területet összefogó tárc...
2019-10-02 20:22:08
EU-tisztújítás - Phil Hogan: fontos cél a transzatlanti kereskedelmi kapcsolat javítása
... kiszámítható és szabályalapú kereskedelmi rendszer az érdeke.
Hangsúlyozta, hogy Kínával szemben határozottabban kell fellépni, kölcsönösségre van szükség, a piacok megnyitása, a közbeszerzések, a beruházásvédelem területén is, valamint meg kell erősíteni a külföldi befektetések átvilágítására szolgáló európai uniós keretet is.
A szakbizottsági koordinátorok 24 órán belü...
2019-09-30 23:22:22
Közgazdász-vándorgyűlés - ÁSZ-elnök: a gazdaság fehérítése a zöldítését is támogatja
... növekedéséhez vezet.
Az ÁSZ elnöke rámutatott: az állami szervek kereslete döntő részben közbeszerzési ajánlatkérések formájában jelenik meg a gazdaságban. Ezért kulcskérdés, hogy a közbeszerzések esetében kellő prioritást kap-e a klímavédelem.
Megjegyezte azt is, a közszférában az állam és az önkormányzatok mint tulajdonosi joggyakorlók kötelezővé tudják tenni minden kö...
2019-09-05 19:22:27
Brexit - Tanoncokat toboroz a brit kormány a Brexit utáni kereskedelmi tárgyalásokra
... ki.
Az EU tavaly szabadkereskedelmi megállapodást kötött Japánnal is. A megállapodás felszámolja a kétoldalú árukereskedelemre kivetett vámokat, megnyitja a szolgáltatások és a közbeszerzések piacát, emellett közös szabályrendszert és szabványokat hoz létre.
Az Európai Unió és Japán együtt a világgazdasági szintű hazai össztermék (GDP) csaknem 30 százalékát állítja elő, ...
2019-07-15 18:52:06
Költségvetés - Párbeszéd: a Fidesz cserbenhagyta a budapestieket
... területek arányának növelésére. Szorgalmazta, a főpolgármester tegyen lépéseket annak érdekében, hogy az önkormányzati választás előtt száz nappal már ne lehessen nagyobb értékű közbeszerzéseket kötni és ne lehessen "elherdálni" Budapest vagyonát.
A sajtótájékoztatón részt vett Mellár Tamás képviselő is, aki bejelentette, miután Áder János köztársasági elnök aláírta a Magyar ...
2019-07-12 13:12:07
EU: javul az általános szegénységi helyzet Magyarországon
... is, Magyarországnak folytatnia kell az adórendszer egyszerűsítését, és meg kell erősítenie azt az agresszív adótervezés kockázatával szemben, valamint javítania kell a versenyt a közbeszerzések terén.
A pénzügyminiszteri tanács az unió egészére vonatkozóan megállapította, hogy a globális bizonytalanságok és a kedvezőtlenebb körülmények ellenére az előrejelzések szerint 2020-b...
2019-07-09 16:52:15
Tuzson Bence: 2030-ra megvalósulhat az adatalapú közigazgatás
... hozzá.
Tuzson Bence a rendezvényen kitért a közbeszerzési szabályok átalakítására is. Az átalakításoknak a közpénzek védelmén túl a versenyképességet is figyelembe kell venniük, hiszen a közbeszerzések globális versenyében Európa lemaradhat, amennyiben továbbra is bonyolult, bürokratikus eljárásokat tart érvényben - tette hozzá.
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium...
2019-06-06 13:33:42
Európai Bizottság: Magyarország költségvetési pályája jelentősen eltért az előírttól
... és közlekedést, a hulladékgazdálkodási infrastruktúrát, valamint az energia- és erőforrás-hatékonyságot, figyelembe véve a regionális különbségeket is.
Javítsa a versenyt a közbeszerzések terén. Erősítse meg a korrupcióellenes keretet, többek között az ügyészségi munka és a közérdekű információkhoz való hozzáférés javítása révén, valamint erősítse meg az igazságszolgáltatás ...
2019-06-05 15:42:15
Közbeszerzési Hatóság: nő a zöld közbeszerzések száma és értéke
...
A Környezetvédelmi Világnap alkalmából rendezett, Kihívások a fenntartható közbeszerzésekben című, kétnapos nemzetközi konferencia szünetében tartott sajtótájékoztatón az elnök hangsúlyozta, a jövőre is gondolnak a közbeszerzés rséztvevői, ha nem csak az árat, a beszerzési értéket tartják döntőnek, de figyelembe veszik a fenntarthatóság és a zöld szempontok is.
A Közbes...
2019-06-05 12:22:08
1 2 3 ..................60 61 .........90 91 .........119 120 121 
Címkék: Phil Hogan, Tuzson Bence, Európai Bizottság, Közbeszerzési Hatóság, Szent János Kórház, Gulyás Gergely, Európai Unió, Mellár Tamás, Áder János, Technológiai Minisztérium, Környezetvédelmi Világnap, francia biztosjelölt, fiktív asszisztensi, transzatlanti kereskedelmi, gazdaság fehérítése, brit kormány, általános szegénységi, adatalapú közigazgatás, zöld közbeszerzések, kerületben található, következő években, közbeszerzések lefolytatása, kórházi ellátása, felújított rendelőké, versenytársak részéről, külföldi befektetések, közbeszerzések piacán, négy nyelven, piacok megnyitása, beruházásvédelem területén, szakbizottsági koordinátorok, állami szervek, közbeszerzések esetében, önkormányzatok mint, megállapodás felszámolja, kétoldalú árukereskedelemre, közbeszerzések piacát, világgazdasági szintű, főpolgármester tegyen, önkormányzati választás, sajtótájékoztatón részt, adórendszer egyszerűsítését, agresszív adótervezés, közbeszerzések terén, pénzügyminiszteri tanács, unió egészére,
© 2013 TVN.HU Kft.