Belépés
Koronavírus - A román korrupcióellenes ügyészség 33 aktát nyitott gyanús közbeszerzések miatt
... forgalmazó állami Unifarm vállalat is a célpontok között van.
Korábban a román sajtóban olyan hírek jelentek meg, hogy a romániai kórházak inkább saját hatáskörben bonyolították le a közbeszerzéseket, mert az állami forgalmazónál nagyon magasak voltak az árak, ezért a kórházak vezetői korrupcióra gyanakodtak.
A korrupcióellenes főügyész nem kívánt részleteket közölni a v...
2020-05-21 16:42:25
Koronavírus - Megszavazta a román szenátus a veszélyhelyzetről szóló törvénytervezetet
... Cazanciuc, a szenátus szociáldemokrata ideiglenes elnöke szerint a kormányt csak az érdekelte, hogy a válsághelyzetet kihasználva folytathassa az átláthatatlan, versenytárgyalások nélküli közbeszerzéseket, politikai tisztogatást végezzen, saját embereit pedig versenyvizsga nélkül ültethesse a hivatalokba.
A szenátusi baloldali többsége azért is a kormányt tette felelőssé azér...
2020-05-12 21:42:57
Közbeszerzéseket nyert mintegy 30 milliárd forint értékben az Opus Global leányvállalata
...
A tájékoztatás szerint az R-KORD Kft. a Strabag Rail Kft.-vel közös konzorciumban elnyerte a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. ajánlatkérő "Vállalkozási szerződés keretében Püspökladány - Biharkeresztes szűk keresztmetszet kiváltása és villamosítása" elnevezésű projektjét. A projekt teljes nettó ajánlati ára 47,237 milliárd forint, ebből az R-KORD Kft. 25,820 milliárd...
2020-04-23 18:02:48
Folytatódó balatoni strandfejlesztés: csúszdákra is jut pályázati pénz
... szerint haladna...
2020-04-22 22:18:20
Kovács László a Közbeszerzési Hatóság új elnöke
... mellett kiemelte a digitális technológiában rejlő lehetőségek, valamint a fenntarthatóság jelentőségét is, és támogatná a magyar kis- és középvállalkozások minél magasabb részvételét a közbeszerzésekben.
A KH közölte azt is, hogy a veszélyhelyzetre tekintettel kiemelt figyelmet fordítanak a járvánnyal összefüggésben indított eljárásokra. A munkavégzés folyamatos, az elektron...
2020-04-17 18:35:20
Új cég lép a BÉT Xtend piacára
... rendelkeznek az IP hálózati területen megfelelő szaktudással. Emellett fizikai kábelezési szolgáltatásokat is kínál partnerei számára. Állami ügyfeleket is kiszolgálnak a központosított közbeszerzéseken keresztül, e megrendelések aránya a teljes árbevétel kevesebb, mint 20 százaléka.
A társaság értékesítésének nettó árbevétele 2019-ben 1,822 milliárd forint volt, 11 százalék...
2020-04-16 16:52:47
Krónika 9. rész (felsőoktatási alapítványok)
... formával kezelhetők
Brenner Koloman, a Jobbik vezérszónoka arról beszélt, hogy a felmerülő problémák nem biztos, hogy az alapítványi formával kezelhetők a legjobban. Példaként a közbeszerzéseket hozta, szerinte az egyetemeket ki kellene venni a közbeszerzési törvény hatálya alól, és az időről-időre jelentkező problémák már meg is vannak oldva. Ugyanez vonatkozik a bérezésre i...
2020-04-08 19:33:18
Nem állt le a kormány strandfejlesztő programja
... számítani" - fogalmazott....
2020-04-02 16:21:56
Koronavírus - Uniós biztos: az EU a közbeszerzések rugalmasabbá tételével segíti az orvosieszköz-beszerzéseket
...
Breton azt mondta, a járvány jelentette egészségügyi válság következtében rendkívüli mértékben megnövekedett egyes áruk és szolgáltatások iránti kereslet, miközben bizonyos ellátási láncok működésében zavarok léptek fel. Mindezek kezelése gyors és intelligens megoldásokat, valamint hatékonyságot igényel.
Az uniós bizottsági iránymutatás szerint az uniós közbeszerzési ker...
2020-04-01 16:32:28
Koronavírus - Michel: az EU 15 napot biztosít a gazdasági krízis megelőzését célzó uniós szintű válasz kidolgoz
... helyzet javítása érdekében. A bizottságnak folytatnia kell és fel kell gyorsítania az egyéni védőeszközök, a lélegeztetőgépek és a tesztelési eszközök rendelkezésre állására irányuló közbeszerzéseket. Szükség szerint növelheti az orvostechnikai eszközök, valamint az oltások és a gyógyszerek stratégiai készleteire szánt költségvetését - írták.
A tagországi vezetők támogatásukr...
2020-03-27 07:04:15
1 2 3 ..................61 62 ..........92 93 ..........122 123 124 
Címkék: Opus Global, Kovács László, Közbeszerzési Hatóság, R-KORD Kft, Strabag Rail Kft, Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt, Brenner Koloman, román korrupcióellenes, román szenátus, veszélyhelyzetről szóló, kormány strandfejlesztő, közbeszerzések rugalmasabbá, gazdasági krízis, célpontok között, román sajtóban, romániai kórházak, állami forgalmazónál, kórházak vezetői, korrupcióellenes főügyész, szenátus szociáldemokrata, kormányt csak, válsághelyzetet kihasználva, szenátusi baloldali, kormányt tette, tájékoztatás szerint, projekt teljes, digitális technológiában, fenntarthatóság jelentőségét, magyar kis-, veszélyhelyzetre tekintettel, járvánnyal összefüggésben, munkavégzés folyamatos, központosított közbeszerzéseken, teljes árbevétel, társaság értékesítésének, felmerülő problémák, alapítványi formával, közbeszerzéseket hozta, közbeszerzési törvény, időről-időre jelentkező, járvány jelentette, uniós bizottsági, uniós közbeszerzési, bizottságnak folytatnia, egyéni védőeszközök,
© 2013 TVN.HU Kft.