Belépés
Veszélyesen lecsökkentheti az éghajlatváltozás
... szerint komoly intézkedésekre lenne szükség, amelyek a növények környezeti változásokkal szembeni ellenálló képesség növelésére törekednek. Ha nem lesz változás, akkor nem csak a közegészségügyre, de az élelmiszer-biztonságra és a lakosság egészségére is káros hatással lehet a zöldségkínálat csökkenése.A hüvelyesek és a zöldségek az egészséges, kiegyensúlyozott étrend létfo...
2018-07-03 19:35:26
Szél Bernadett: a közegészségügy működtetése az állam feladata
... a legtöbbet a pénzükből a közép-európai régióban. Úgy vélte ugyanakkor: a magánegészségügy nem fogja kiváltani a közegészségügyet, és nem is szabad, hogy kiváltsa, "jól működő közegészségügyre van szükség".
Az LMP miniszterelnök-jelöltje azt is mondta: az egészségügy átalakításához két dolog kell, bátorság és pénz.
Pártjának ehhez a bátorsága "meg van" javaslataikat foly...
2017-10-13 21:13:11
Kötelező külső határellenőrzés bevezetéséről egyeztek meg Brüsszelben
... tagállamok esetlegesen könnyített repülőtéri ellenőrzésének bizonyítania kell, hogy az nem jelent kockázatot a belső biztonságra, a közrendre, a nemzetközi kapcsolatokra, valamin a közegészségügyre.
A törvényjavaslat végső elfogadását követően a nemzeti hatóságoknak hat hónap áll majd rendelkezésükre a repülőterek ellenőrző rendszerének kiépítésére. A határidő különleges eset...
2016-12-05 22:53:45
Fűrészelik a magyart mindenütt!
... érbetegek ellátásában."
-Miért van az az érzésünk egyfolytában már 27 éve, hogy a politika mintha kizárólag a csonkol...
2016-10-21 08:22:18
Az amerikai kormány rendkívüli állapotot hirdetett Puerto Ricóban a zikavírus gyors terjedése miatt
...
A szövetségi egészségügyi minisztérium helyi idő szerint pénteken kiadott közleményében leszögezi: a zikavírus rendkívül gyors terjedése "jelentős fenyegetés" a közegészségügyre. A washingtoni minisztérium Alejandro García Padilla, Puerto Rico kormányzója kérésére hozta meg az intézkedést.
A tigrisszúnyog által terjesztett Zika-láz terhes asszonyoknál a magzat kóros kisf...
2016-08-13 07:04:55
Inkább szántsunk!
... volna az egészet beszántani, és újrakezdeni..."
-DE MINÉL ELŐBB! Van ebben az országban épp elég baj! Hát ha még tömeges agyvérzés is rázuhan a SIRALMAS ÁLLAPOTÚ KÖZEGÉSZSÉGÜGYRE...!
(Tényleg! Mi lenne ebben az országban, ha arányaiban annyi pénzt kapna a közegészségügy mint a foci? És úgy is működne, mint a foci? Még a kórházak hűlt helyét is sóval szórná ...
2016-07-24 20:48:43
Gyűlnek a viharfelhők a magyar gazdaság felett
... Mivelhogy betervezett léről van szó. Márpedig ők a tervet hozni fogják, hiszen saját zsebről van szó!
A buli miatt a mi fejünk kell hogy fájjon! Hiszen még kevesebb fog jutni közegészségügyre, szociális kiadásokra, meg egy sor olyan dologra, ami jobban kéne mint mondjuk futballstadionokra meg fociakadémiákra!
De azon se lepődjünk meg, ha a magyarországi összeszereldék ki...
2016-03-29 19:21:15
Bél- és vérszívó paraziták terjedésével jártak együtt a rómaiak hódításai Európában
...
A római birodalom híres számos higiéniai újításáról, köztük a mosakodási lehetőségekkel is ellátott nyilvános többüléses latrinákról, a csatornarendszerről, a vezetékes ivóvizet biztosító akvaduktokról és a forró vizes közfürdőiről. Emellett törvényeket is hoztak azért, hogy városaikat tisztán tartsák a hulladéktól és ürüléktől.
A legújabb régészeti kutatások feltárták, ...
2016-01-08 17:13:33
"Halálprogram indult el a magyar egészségügyben"?
... erősítette meg ismét Gilly Gyula. 2014-ben, a WHO adatai szerint Magyarországnál csak Lettország (8,9 százalék) és Ciprus (6,9 százalék) költött kevesebbet költségvetés arányosan közegészségügyre. Csehország, vagy Szlovákia az állami büdzsé csaknem 15 százalékát fordítja polgárai egészségére" - erről számol be a napi.hu hírportál.


A magyar ember túlhajszolt, a fél...
2015-11-02 11:09:49
Vészjelzés a magyar kórházakból - Sarlatánok kezébe jutunk
... erősítette meg ismét Gilly Gyula. 2014-ben, a WHO adatai szerint Magyarországnál csak Lettország (8,9 százalék) és Ciprus (6,9 százalék) költött kevesebbet költségvetés arányosan közegészségügyre. Csehország, vagy Szlovákia az állami büdzsé csaknem 15 százalékát fordítja polgárai egészségére.
Az egészségügy háttérbe szorulása az állam prioritási listáján azért is különös, miv...
2015-10-05 19:55:40
1 2 3 
Címkék: Szél Bernadett, Puerto Ricóban, Alejandro García Padilla, Puerto Rico, MINÉL ELŐBB, SIRALMAS ÁLLAPOTÚ KÖZEGÉSZSÉGÜGYRE&#8230, Gilly Gyula, közegészségügy működtetése, állam feladata, magyart mindenütt, amerikai kormány, zikavírus gyors, magyar gazdaság, rómaiak hódításai, magyar egészségügyben, magyar kórházakból, növények környezeti, lakosság egészségére, zöldségkínálat csökkenése, közép-európai régióban, egészségügy átalakításához, belső biztonságra, nemzetközi kapcsolatokra, törvényjavaslat végső, nemzeti hatóságoknak, repülőterek ellenőrző, határidő különleges, politika mintha, szövetségi egészségügyi, zikavírus rendkívül, washingtoni minisztérium, tigrisszúnyog által, magzat kóros, egészet beszántani, közegészségügy mint, kórházak hűlt, tervet hozni, buli miatt, magyarországi összeszereldék, római birodalom, mosakodási lehetőségekkel, vezetékes ivóvizet, forró vizes, legújabb régészeti, állami büdzsé, magyar ember, egészségügy háttérbe, állam prioritási, közegészségügyre,
© 2013 TVN.HU Kft.