Belépés
Gyógyító kövek
... erősödni.

13. Opál: Ideje a szerelemre és az érzelmekre koncentrálnod. Analizáld magad, és figyeld meg, hogy hallgatsz-e a szívedre? Vállalj felelősséget a tetteidért a közeljövőben, és oldd fel ezáltal a karmádat!

14. Moldavit: A közeljövőben eljön az ideje annak, hogy őszintén értékeld azokat a jó dolgokat, amelyek már jelen vannak az életedben.

...
2021-02-06 00:07:40
Idén is több ezer pályázat érkezett a Magyar falu programra
... támogatására, valamint közterület karbantartását célzó eszközbeszerzésre június 19-ig lehet a kérelmeket benyújtani. A két programra összesen 5 milliárd forint áll rendelkezésre.
A közeljövőben további két pályázati kiírás várható - tette hozzá.
A közlemény szerint a Magyar falu programnak köszönhetően a tavalyi évben mintegy 150 milliárd forint értékű fejlesztés valósul...
2020-06-06 11:01:42
Schanda: hatalmas volt az érdeklődés a vállalkozások épületenergetikai fejlesztéseit támogató pályázat iránt
... megújulóenergia-kapacitás jöhet létre, emellett csaknek 81 ezer tonnával csökkenhet az üvegházhatást okozó gázok kibocsátása.
Az államtitkár kiemelte, hogy a nagy érdeklődésre tekintettel a közeljövőben várhatóan egy újabb kört is indítanak ebben a pályázatban, hogy minél több magyar cégnek legyen lehetősége gazdaságos és egyben a természetet is kímélő energetikai beruházáso...
2020-01-23 12:21:24
2019. Január 19., szombati napiszöveg
... védelmezi a jogot és az igazságot a földön.
6Az ő napjaiban Júda megszabadul, és Izrael biztonságban lakik majd.
És ezen a néven szólítják: Jehova az igazságosságunk.).
A közeljövőben pedig harcba száll
a nemzetek ellen, hogy kiálljon
Isten uralma mellett, és megvédje
a népét (Jelenések 17:12-14NW A tíz szarv, amelyet láttál,
tíz kir...
2019-01-20 23:48:20
A feltámadás reménysége biztos!
... akkor Istentől kapott hatalommal bizonyára meg tudja tenni ugyanezt hatalmas szellemteremtményként is. Jézus ,,a feltámadás és az élet", és milyen vigasztaló tudni, hogy a közeljövőben ,,mindazok, a kik a koporsókban vannak, meghallják az ő szavát, és kijőnek"! (János 5:28, 29NW); (János 11:25NW).

Mások feltámadása is erősíti a reménységünket
...
2018-11-02 00:38:23
Az áfonya hatásai
... erős antioxidáns, az antocián segít a retina szabad gyökök elleni védelmében, sőt érdekes módon a napfény által okozott károsodás ellen is véd.

Fontos megjegyezni, hogy a közeljövőben a rákkutatáshoz hasonlóan a kutatók remélhetőleg az emberi szem egészsége és a többek között az áfonyában található antioxidánsok közti szoros kapcsolatot is vizsgálni fogják majd.
...
2018-05-26 14:18:50
Orbán játszmája - Feltárul a Putyinnal kiépített kapcsolat t
... csak inasok vannak, és ő az egyetlen mester. Volt, hogy kijelentette azt is, senki másnak nincs olyan távlati gondolkodása a politikában, mint neki, ezért nem is számít arra, hogy a közeljövőben le tudják győzni. Az egyik ilyen beszélgetés résztvevője szerint eközben egyértelművé tette azt is, hogy "amit izgalmasnak tart, az a Putyinnal, Angela Merkellel és az amerikai elnökkel za...
2018-03-13 22:21:12
Megkezdődött a digitális nyelvstratégia kidolgozása
... órák során használ valamilyen digitális eszközt, az egyes intézmények között pedig hatalmas eltérések mutatkoztak az eszközhasználat és a felszereltség terén is.
Mint mondta, a közeljövőben hatvanezer infokommunikációs eszköz kerül az oktatásba, emellett negyvenezer pedagógusnak kínálnak digitális kompetenciákat fejlesztő továbbképzéseket.
Brassói Sándor, az Oktatási Hi...
2017-11-24 12:42:14
A legújabb Apple-üzlet az Egyesült Arab Emírségekben
... reagálnak az Egyesült Arab Emírségek időjárási körülményeire, védik a látogatókat a napsütéstől, de este más irányba fordulva is jó szolgálatot tesznek. A megnyitón egyébként ismertették a közeljövőben várható programokat is, melyben a szórakozás és a tanulás is szerepet kap majd. A nagyszabású megnyitóról készült fotókon jól látható a hatalmas bolt, mely a Dubai Mallban kapott he...
2017-11-14 21:13:24
Szintetikus hússal etetik az észak-koreaiakat
... fogyasztják, akkor aratják ugyanis a szójababot. Az injogogit a félig illegális piacokon lehet beszerezni.
Azért kezdtem el árulni, mert remélem, hogy a két ország egyesül majd a közeljövőben, és jó, ha a déliek ismerik az észak-koreai kultúrát. Az egész családom le akart beszélni, de én hittem benne, hogy sikeres leszek az észak-koreai étellel" - magyarázta a ...
2017-11-04 13:32:19
1 2 3 ........28 29 ....42 43 ....56 57 58 
Címkék: Egyesült Arab Emírségekben, Angela Merkellel, Brassói Sándor, Oktatási Hi, Egyesült Arab Emírségek, Dubai Mallban, vállalkozások épületenergetikai, feltámadás reménysége, áfonya hatásai, digitális nyelvstratégia, legújabb Apple-üzlet, érzelmekre koncentrálnod, közeljövőben eljön, ideje annak, kérelmeket benyújtani, közeljövőben további, közlemény szerint, tavalyi évben, üvegházhatást okozó, államtitkár kiemelte, nagy érdeklődésre, közeljövőben várhatóan, újabb kört, néven szólítják, közeljövőben pedig, nemzetek ellen, közeljövőben &#8222, koporsókban vannak, antocián segít, retina szabad, napfény által, rákkutatáshoz hasonlóan, kutatók remélhetőleg, emberi szem, többek között, áfonyában található, egyetlen mester, egyik ilyen, amerikai elnökkel, egyes intézmények, felszereltség terén, közeljövőben hatvanezer, megnyitón egyébként, közeljövőben várható, nagyszabású megnyitóról, hatalmas bolt, félig illegális, déliek ismerik, észak-koreai kultúrát, egész családom, észak-koreai étellel&#8221,
© 2013 TVN.HU Kft.