Belépés
Megkezdődött a nyugdíjreform elleni határozatlan idejű sztrájk Franciaországban
... hetven százaléka tart munkabeszüntetést, Párizsban a legjelentősebb a részvétel a sztrájkban. A több mint hatszáz párizsi általános iskolából csak háromban volt tanítás.
A szakszervezetek - amelyeknek az elmúlt két évben nem sikerült Emmanuel Macron államfőt meghátrálásra kényszeríteni a reformjaiban - azt remélik, hogy az emberek utcára hívásával a legérzékenyebb reformot i...
2019-12-05 11:21:18
A főpolgármester lemondását követelték tüntetők Rómában
... megszerezheti a főváros vezetését. Matteo Salvini, a Liga vezetője a tüntetéssel egy időben tehetetlennek nevezte Raggit és a leváltását sürgette.
Ezzel egy időben a közlekedési szakszervezetek országos sztrájkot tartottak. A vasutasok munkabeszüntetése péntek este 9 órakor ér véget, a városi tömegközlekedés csak a délutáni-esti csúcsforgalomban biztosított. A légiforgalomban...
2019-10-25 21:46:03
Az olaszországi sztrájk miatt a Wizz Air járatai is késhetnek pénteken
... utasokat SMS-ben, e-mailben értesítik, de arra kérik őket, hogy indulás előtt ellenőrizzék az aktuális járatinformációt a honlapon, vagy a mobilalkalmazásban.
A közlekedési szakszervezetek az M5S és a baloldali Demokrata Párt (PD) közt szeptember elején felállt kormány munkaügyi politikája és tervezett nyugdíjreformja ellen tiltakoznak. A munkabeszüntetés érinti a főváros rés...
2019-10-24 17:51:36
A vasutasok indítják az általános sztrájkot Olaszországban
... töröl.
A városi közlekedési dolgozók Rómában négyórás sztrájkot tartanak este nyolc órától, más nagyvárosokban napközben állnak le a buszok, villamosok, metrók.
A közlekedési szakszervezetek az M5S és a baloldali Demokrata Párt (PD) közt szeptember elején felállt kormány munkaügyi politikája és tervezett nyugdíjreformja ellen tiltakoznak.
Rómában pénteken, a város...
2019-10-24 12:41:52
Önkormányzat 2019 - DK: nem szabad hagyni, hogy elvegyék az önkormányzatok közlekedési vállalatait!
...
A Közlekedési Szakszervezetek Országos Szövetségének elnöke a Népszava csütörtöki cikkére hivatkozott, amelyik szerint a kormány azzal bízta meg az innovációs és technológiai minisztert, hogy jövő március végéig készítsen javaslatot a helyi közösségi közlekedés állami finanszírozásának modelljére.
A politikus hozzátette, a hírek szerint a kabinet az ügyben egyetlen önko...
2019-10-03 12:28:26
Bértárgyalásokat kezdeményeznek a kormánnyal a vasutas és a volános szakszervezetek
...
Halasi Zoltán, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete Szolidaritás (VDSzSz Szolidaritás) elnöke elmondta, hogy levélben fordulnak a kormányhoz a Közszolgáltató Vállalkozások Konzultációs Fórumának (KVKF) mielőbbi összehívása érdekében. Ezen felül megkeresik a munkáltatókat képviselőStratégiai és Közszolgáltató Társaságok Országos Szövetségét (Stratosz) is.
Hozzátette, ...
2019-09-20 17:42:40
Járatok tucatjait törölték közlekedési sztrájk miatt az amszterdami Schiphol repülőtéren
... lehetséges, halasszák el az utazásukat" - írta a KLM.
Madelon van der Hof, a légikikötő szóvivője arra figyelmeztetett, hogy késésekre kell készülni a nap folyamán.
A szakszervezetek által szervezett egynapos munkabeszüntetés a vasúti, illetve a metró-, a busz-, a villamos- és a hajóközlekedést is érinti.
Óránként mindössze négy vonat közlekedik a Schiphol repülőtér...
2019-05-29 06:47:23
Metrófelújítás - BKV: tartható a határidő
... északi szakaszát érintő felújításról azt írta, elmaradások vannak a munkában, így előfordulhatnak csúszások a céldátumokban.
A közlekedési társaság reagálásban leszögezte: a szakszervezetek szakmailag nem jogosultak a BKV nevében megnyilvánulni, nyilatkozatokat adni és nem kompetensek szakmai kérdésekben a nyilvánosság előtt állást foglalni. Kizárólag a BKV által közölt hírek...
2019-02-13 18:02:37
Az EP közlekedési bizottsága elutasította a fuvarozói szektor új szabályozásáról szóló javaslatot
... az kedvező a kelet- és közép-európai fuvarozók számára.
"A fuvarozás egyike azon kevés területnek, ahol régiónk vállalatai valamennyi versenyelőnnyel rendelkeznek. A nyugati szakszervezetek és politikusok azonban ezt nem nézik jó szemmel, és a szociális védelem álcája mögé bújva igyekeznek protekcionista intézkedéseket hozni. Bár azt állítják, hogy pusztán a sofőrök érdekeit ...
2019-01-10 18:32:11
Kamionsofőrök tiltakoztak a pihenőidőre vonatkozó uniós jogszabálytervezet ellen Belgiumban
...
A belga rendőrség jelentése szerint a demonstráció többtíz kilométeres közlekedési dugót okozott. A megmozdulással a teherautók sofőrjei a szakszervezetek figyelmét kívánták felhívni és ellenlépéseket követeltek tőlük a véleményük szerint elfogadhatatlan és teljesíthetetlen jogszabálytervezet megsemmisítése érdekében - írták.
A belga sajtó beszámolója szerint hasonló meg...
2019-01-07 13:32:13
1 2 3 ....19 20 ...29 30 ...38 39 40 
Címkék: Wizz Air, Emmanuel Macron, Matteo Salvini, Demokrata Párt, Közlekedési Szakszervezetek Országos Szövetségének, Halasi Zoltán, Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete Szolidaritás, VDSzSz Szolidaritás, Közszolgáltató Vállalkozások Konzultációs Fórumának, Közszolgáltató Társaságok Országos Szövetségét, nyugdíjreform elleni, főpolgármester lemondását, olaszországi sztrájk, vasutasok indítják, általános sztrájkot, önkormányzatok közlekedési, volános szakszervezetek, amszterdami Schiphol, fuvarozói szektor, pihenőidőre vonatkozó, több mint, emberek utcára, legérzékenyebb reformot, főváros vezetését, időben tehetetlennek, leváltását sürgette, közlekedési szakszervezetek, vasutasok munkabeszüntetése, városi tömegközlekedés, délutáni-esti csúcsforgalomban, aktuális járatinformációt, baloldali Demokrata, munkabeszüntetés érinti, városi közlekedési, kormány azzal, helyi közösségi, politikus hozzátette, hírek szerint, ügyben egyetlen, légikikötő szóvivője, szakszervezetek által,
© 2013 TVN.HU Kft.