Belépés
A Magyar Közút kilenc új ütközéscsillapító utánfutót vásárolt
... szenvedő járműben utazók sérüléseit is csökkentik - írták.
Felidézték: a Magyar Közút 2018-ban indította el "Biztonságunk az Ön kezében van!" című kampányát, amelyben arra hívják fel a közlekedők figyelmét, hogy vegyék komolyan az úton zajló munkálatok környezetében kihelyezett forgalmi jelzéseket, előzzék meg a baleseteket.
Tavaly tizenháromszor ütköztek járművek ilyen...
2020-08-04 11:31:26
MÁV: nagy kapacitású kerékpárszállító kocsikkal bővültek egyes balatoni és velencei-tavi vonatok
...
Ezen felül hétvégéken az egyes Budapest és Székesfehérvár között közlekedő G30-as gyorsított vonatokat is felszerelik ilyen típusú kocsikkal.
További változás, hogy augusztus 3-ától a társaság eltörli a kerékpárhelyjegy-váltási kötelezettséget az összes Déli >- Parti vonaton.
A balatoni vonatok közül példaként említették, hogy a Déli pályaudvarról naponta 8.05-kor B...
2020-07-31 15:42:48
Csütörtökön próbaterhelést végeznek az M0-s hárosi Duna-hídján
... Ferenc-híd acélszerkezete azonban igen merev, amelynek nem jelent problémát a légmozgás.
A NIF Zrt. arra törek...
2020-07-29 18:33:19
Szerdától a Volánbusz egyes járatain is érvényesek a vasúti balatoni napijegyek
...
A közlemény szerint ezekkel a napijegyekkel a Budapest-Balatonalmádi-Balatonfüred- Tihany vonalon közlekedő autóbuszjáratokat Balatonfüred és Tihany között kiegészítő jegy váltása nélkül lehet igénybe venni. A helyközi járatokon a jegyek a két település bármely megállóhelyéről és megállóhelyére érvényesek.
Hozzátették, a MÁV-Start Zrt. idén nyáron vezette be két új jegytí...
2020-07-29 07:20:05
Egy csokor virág
... szomorú szemekkel. ,,Tudom" - mondtam. S magamban még azt is tudtam, hogy nem segíthetek. Hogy a legtöbb, amit akkor és ott, a reggeli forgalomban, a jobbról is, balról is közlekedő autók mellett tehetek, az az, hogy elbúcsúzom, s hogy búcsúzóul - soha életemben még ilyet nem tettem - egyszerűen csak átölelem.
Délután vettem magamnak egy csokor virágot....
2020-07-25 23:20:47
NÚSZ: a tervezett bevétel több mint fele már befolyt a költségvetésbe
... indult az év, januárban és februárban 7-7 százalékkal több vignetta fogyott 2019 hasonló időszakához képest.
Áprilisban kelt el a legkevesebb e-matrica, a pandémiás helyzet miatt a közlekedők ugyanis csak 30 százalékát váltották meg a tavaly áprilisi mennyiségnek.
A növekedés tavasz végén újra megindult, júniusban - 73 százalékban - már közelített az e-matrica vásárlás...
2020-07-20 13:01:49
BKK: technikai hibák miatt nem lehet még utazni az új CAF Urbos villamosokkal
... vehessük a korszerű járműveket, és a beszerzési forrást jelentő uniós támogatás is felhasználható legyen" - emelték ki.
Felidézték: a BKK 2017-ben és 2018-ban - a már Budapesten közlekedő negyvenhét villamos szerződésében szereplő opciós lehetőség, azaz vételi jog alapján - összesen huszonhat CAF szerelvényt rendelt meg a spanyol gyártótól, amelyek közül kilenc 2019-ben és 20...
2020-07-18 17:32:21
Őrizetbe vették a forgalommal szemben haladó, majd háromszor is ittasan vezető férfit
... személygépkocsijával a 7-es és a 8-as főutak közös elkerülő szakaszának jobb pályatestjén a forgalommal szemben, a belső sávban haladt Székesfehérvár felől a 63-as számú főút felé.Tettével a szabályosan közlekedő járművekben utazók életét és testi épségét veszélyeztető sofőrt egy nappal később, késő este a 63-as főúton, majd csütörtök délelőtt Nádasdladány közelében, este pedig Sá...
2020-07-17 16:02:10
Szombattól változik a vasúti menetrend Kelenföld és Ferencváros között
... Székesfehérvár-Tapolca vonalon egyes Tekergő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, és Kőbánya-Kispest helyett Kelenföldről indulnak, és oda is érkeznek.
A Budapest-Székesfehérvár vonalon közlekedő egyes vonatok is módosított menetrend szerint járnak. Az Üllő-Kőbánya-Kispest-Martonvásár, valamint Kápolnásnyék viszonylatú S36-os jelzésű személyvonatok rövidített út...
2020-07-17 08:11:02
BKK: új biciklisáv lesz a Ferenc körúton mindkét irányban
... az Üllői út és a Váci út közötti három kilométeres szakaszon.
A nagykörúti kerékpársáv forgalma mindössze néhány nap alatt elérte a több mint egy évtizede meglévő - a biciklivel közlekedők számára már jól ismert és gyakran használt - Múzeum körúti biciklisáv forgalmát.
A friss adatok szerint naponta legalább négyezerszer haladnak rajta kerékpárral, ezzel a Nagykörút Buda...
2020-07-15 15:16:35
1 2 3 ....................253 254 ..........379 380 ..........505 506 507 
Címkék: Magyar Közút, MÁV-Start Zrt, Nagykörút Buda, vasúti balatoni, csokor virág, tervezett bevétel, forgalommal szemben, vasúti menetrend, közlekedők figyelmét, úton zajló, egyes Budapest, társaság eltörli, összes Déli, balatoni vonatok, közlemény szerint, helyközi járatokon, reggeli forgalomban, csokor virágot, legkevesebb e-matrica, pandémiás helyzet, közlekedők ugyanis, tavaly áprilisi, növekedés tavasz, e-matrica vásárlás, korszerű járműveket, beszerzési forrást, spanyol gyártótól, 8-as főutak, belső sávban, 63-as számú, szabályosan közlekedő, nappal később, 63-as főúton, nagykörúti kerékpársáv, több mint, évtizede meglévő, biciklivel közlekedők, friss adatok, kerékpárszállító, kerékpárhelyjegy, kötelezettséget, megállóhelyéről, személyvonatok, próbaterhelést, tizenháromszor, felhasználható, székesfehérvár, költségvetésbe, megállóhelyére, acélszerkezete, villamosokkal, balatonalmádi, napijegyekkel, szerződésében, környezetében, pályaudvarról, veszélyeztető, biztonságunk, balatonfüred, kelenföldről, nádasdladány,
© 2013 TVN.HU Kft.