Belépés
Az építőipari kkv-kat célzó támogatás módosítását kezdeményezte a Magyar Mérnöki Kamara
... százalék...
2019-04-18 18:01:54
Ingyenes MR- és CT-vizsgálatokon vehetnek részt az V. kerületi állandó lakosok
...
Az egészségügyi intézkedés Szentgyörgyvölgyi Péter (Fidesz-KDNP) polgármester előterjesztése alapján született - írta a belvárosi önkormányzat az MTI-hez eljuttatott közleményében.
Mindkét gép az V. kerületben lesz elérhető, az önkormányzat "az állandó lakóhellyel rendelkező és életvitelszerűen ott élő, 14. életévüket betöltött lakosok vizsgálati költségeit vállalja át é...
2019-04-18 17:01:31
Egy kijevi bíróság törvénytelennek minősítette a Privatbank államosítását
... tulajdonjogát megsértve, ami ellentétes a nemzeti jogszabályok követelményeivel, beleértve az ukrán alkotmányt, valamint a nemzetközi szabványok rendelkezéseivel" - indokolta a bíróság közleményében határozatát.
A pénzügyminisztérium sajtószolgálatán keresztül kiadott közleményében jelezte, hogy meg fogják fellebbezni az ítéletet.
Ukrajna legnagyobb lakossági pénzintézet...
2019-04-18 16:42:04
Újszülöttet találtak Máriabesnyőn
...
A megyei rendőr-főkapitányság a police.hu-n megjelent közleményében azt írta: büntetőeljárásban vizsgálják az esetet.
A rendőrök állampolgári bejelentésre mentek ki a Gödöllőhöz tartozó Máriabesnyőn a Sztelek Dénes utca mögötti füves területre, mert ott egy férfi élő újszülöttet talált - olvasható a közleményben.
A mentők megkezdték a csecsemő ellátását....
2019-04-18 16:41:43
NMHH: kevesen használják a tévés és internetes gyerekzárakat
...
A hatóság csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a szolgáltatók egyre szélesebb körben adnak lehetőségeket a kiskorúak védelmére, de gyakran eltérnek a médiatanács gyerekzárajánlásában foglaltaktól, és nem alkalmazzák a káros tartalmakra utaló különféle eszközöket. Az NMHH ezért az ajánlás figyelembe vételére is felszólítja a szolgáltatókat.
A médiata...
2019-04-18 13:52:20
EP-választás - Fidesz: "Gyurcsányné" és pártja eddig sem a magyar embereket képviselte Brüsszelben
...
A Fidesz közleményében azt írta: "Gyurcsányné" és pártja eddig sem a magyar embereket képviselte Brüsszelben, hanem Brüsszelt Magyarországon.
Gyurcsányék minden egyes bevándorláspárti javaslatot megszavaznak az Európai Parlamentben, "sőt aktívan részt vesznek a kidolgozásukban" - emelte ki a Fidesz. Hozzátette: "ők a bevándorláspárti erők magyarországi képviselői, akik k...
2019-04-18 13:12:02
ITM: még egy hétig lehet jelentkezni a WRO legorobot versenyre
... képességeket helyezi előtérbe. Nagymértékben hozzájárul a digitális és természettudományos, különösen a matematikai, algoritmizálási és programozási kompetenciák népszerűsítéséhez - írja közleményében az ITM.
A World Robot Olympiad az egyik legjelentősebb, több mint 60 országot és évente 20 000-nél több csapatot indító nemzetközi versenysorozat, amelynek a 16. világdöntőjét, ...
2019-04-18 12:21:16
Módosított HIV-vírussal gyógyították meg veleszületett immundefektust amerikai kutatók
... gyermekek az IL2RG génben lévő mutációk okozta X-SCID rendellenességben szenvedtek, és nincs genetikailag összeillő testvérük - olvasható az amerikai Nemzeti Egészségügyi Intézet közleményében.
A SCID a legsúlyosabb veleszületett immundefektus, azoknak a gyerekeknek, akik ebben a rendellenességben szenvednek, teljesen steril körülmények között kell élniük, és a kezeletlen bet...
2019-04-18 10:21:24
Milliárdos költségvetési csalást leplezett le a NAV
...
A hivatal csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a családi vállalkozásként működő bűnszervezet több száz gazdasági társaságot hozott létre, amelyek a munkaerőpiac szinte bármely területére biztosítottak dolgozókat, és mintegy hétezer embert alkalmazott. A munkavállalókat bejelentették, az utánuk fizetendő járulékokat bevallották, de nem fizették meg.
...
2019-04-18 10:21:16
Nézőpont: a túlnyomó többség támogatja a nagypéntek munkaszüneti nappá nyilvánítását
...
A Nézőpont Intézet közleményében úgy fogalmazott: ez is mutatja, hogy a Fidesz-KDNP a migráción és a családpolitikán túl is "pártokon átívelő konszenzust tud teremteni egyes intézkedéseivel".
A megkérdezettek fele (51 százalék) tudta, hogy körülbelül hány éve nyilvánították munkaszüneti nappá nagypénteket, míg az emberek harmada (31 százaléka) hitte azt, hogy idén lesz e...
2019-04-18 08:11:19
1 2 3 ............1276 1277 .......1914 1915 ......2551 2552 2553 
Címkék: Magyar Mérnöki Kamara, Ingyenes MR-, Módosított HIV-vírussal, Szentgyörgyvölgyi Péter, Sztelek Dénes, Brüsszelt Magyarországon, Európai Parlamentben, World Robot Olympiad, Nemzeti Egészségügyi Intézet, Nézőpont Intézet, építőipari kkv-kat, kijevi bíróság, magyar embereket, hétig lehet, túlnyomó többség, nagypéntek munkaszüneti, egészségügyi intézkedés, belvárosi önkormányzat, állandó lakóhellyel, nemzeti jogszabályok, ukrán alkotmányt, nemzetközi szabványok, bíróság közleményében, rendőrök állampolgári, mentők megkezdték, csecsemő ellátását, hatóság csütörtöki, szolgáltatók egyre, kiskorúak védelmére, káros tartalmakra, ajánlás figyelembe, bevándorláspárti erők, egyik legjelentősebb, amerikai Nemzeti, legsúlyosabb veleszületett, rendellenességben szenvednek, hivatal csütörtökön, családi vállalkozásként, munkaerőpiac szinte, munkavállalókat bejelentették, utánuk fizetendő, megkérdezettek fele, emberek harmada, életvitelszerűen, bevándorláspárti, rendelkezéseivel, követelményeivel,
© 2013 TVN.HU Kft.