Belépés
A civil hajók tevékenységét szabályozó európai megállapodást javasol az olasz belügyminiszter
... üldözés és erőszak elől menekülve. Örülnénk, ha nem kellene többé humanitárius munkánkat végezni a tengeren, de ezt folytatni fogjuk addig, amíg szükség lesz rá" - olvasható az NGO-k közleményében.
A szeptember elején megalakított olasz kormány első intézkedése a több mint egy évig lezárt kikötők újbóli megnyitása volt. Az utóbbi három hónap alatt több mint 5 ezer migráns érk...
2019-12-05 23:22:55
Mentorprogramot indított a Magyar Divat és Design Ügynökség
... célja, hogy minél több stabil, sikeres magyar márka jöjjön létre és a legjobban teljesítők tovább léphessenek a nemzetközi mentoring programba is - áll az ügynökség MTI-hez elküldött közleményében.
A mentorprogram célkitűzése, hogy a résztvevők átadják azt az elméleti tudást a márkafejlesztés legfontosabb területein, amelyek nélkülözhetetlenek egy sikeres brand építéséhez....
2019-12-05 16:52:10
Az IMF tovább javította a magyar gazdaság idei és jövő évi növekedési prognózisát
... előrejelzését.
Az IMF honlapján közzétett dokumentum szerint az idei GDP arányos államháztartási hiány a tavalyi 70,2 százalékról idén 66,5 százalékra, jövőre 64 százalékra zsugorodik.
A IMF közleményében emlékeztet, hogy 2018-ban Magyarország Európa egyik leggyorsabban növekvő gazdasága volt, nagyrészt a belföldi kereslet bővülésének, valamint a rekord magas uniós forrá...
2019-12-05 16:42:49
A Wizz Air szerint ki kell tiltani a business osztályt a rövidtávú légiközlekedésből
...
Az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében a légitársaság azt írta, a business class-on utazóknak kétszer akkora a szén-dioxid-lábnyoma, mint azoknak, akik turistaosztályon utaznak, így ezzel a gyakorlattal egy "archaikus és pazarló" modellt tart életben az iparág.
A Wizz Air szerint iparági problémáról van szó, ami iparági megoldást kíván. A légitársaságoknak ezér...
2019-12-05 16:22:13
MJVSZ: erősíteni kell a klímavédelem iránti elkötelezettséget!
...
Szita Károly közleményében azt írta, Magyarország nagyvárosainak továbbra is az a feladatuk, hogy megőrizzék az élhető környezetet a jövő generációinak.
A szövetség és általa a megyei jogú városok a jövőben is aktív szerepet akarnak vállalni a klímavédelemben, ezért csatlakoztak az Under 2 nemzetközi klímavédelmi együttműködéshez, azzal a vállalással, hogy 2050-re 80 szá...
2019-12-05 11:41:39
Mavir: megdőlt a magyarországi áramfogyasztási rekord szerdán
... k...
2019-12-05 09:51:08
Többen meghaltak Lengyelországban egy családi házban történt gázrobbanásban
... nem vethetnek be keresőkutyákat a romok egy részének magas hőmérséklete miatt.
A lengyel gázszolgáltató társaságnak (PSG) a robbanás körülményeit vizsgáló bizottsága csütörtöki közleményében azt írta: a katasztrófát legnagyobb valószínűséggel az okozta, hogy a házban végzett munkálatok során átfúrták a gázvezetéket.
Mateusz Morawiecki kormányfő a Twitteren arról tájékozt...
2019-12-05 08:50:58
Tüzet nyitott egy tengerész a Pearl Harbor-i támaszponton, három halott
... állapota a kórház szerint stabil, nem válságos.
A rendőrség és a Pearl Harbor-i támaszpont a lövöldözés körülményeiről és részleteiről nem tett közzé információkat. A támaszpont közleményében csak annyi áll, hogy az elkövető a haditengerészet alkalmazottja volt.
David Ige, Hawaii kormányzója közölte: a Fehér Ház a történtek után azonnal felvette a kapcsolatot vele és min...
2019-12-05 07:04:42
AM: a magas minőséget képviselik a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszer termékei
... s...
2019-12-04 18:31:32
Miniszterelnökség: Szakács László és az MSZP szokás szerint téved, csúsztat, hazudik
...
A tárca ezt az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében arra reagálva írta, hogy az MSZP elnökhelyettese, országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón azt mondta: áron alul, a Quaestortól "nyúlta le" a kormány azt a ferencvárosi telket, amelyen az atlétikai stadiont tervezik felépíteni.
A Miniszterelnökség közölte: az MSZP szándékosan nem mond igazat. Az Atlétikai Közpon...
2019-12-04 17:31:30
1 2 3 .............1316 1317 ......1974 1975 .......2632 2633 
Címkék: Magyar Divat, Design Ügynökség, Wizz Air, Pearl Harbor-i, Kiváló Minőségű Élelmiszer, Szakács László, Magyarország Európa, Szita Károly, Mateusz Morawiecki, David Ige, Fehér Ház, Atlétikai Közpon, civil hajók, olasz belügyminiszter, magyar gazdaság, business osztályt, rövidtávú légiközlekedésből, klímavédelem iránti, magyarországi áramfogyasztási, családi házban, magas minőséget, szeptember elején, több mint, évig lezárt, utóbbi három, legjobban teljesítők, nemzetközi mentoring, ügynökség MTI-hez, mentorprogram célkitűzése, résztvevők átadják, elméleti tudást, márkafejlesztés legfontosabb, sikeres brand, belföldi kereslet, rekord magas, business class-on, légitársaságoknak ezér, élhető környezetet, jövő generációinak, megyei jogú, részének magas, lengyel gázszolgáltató, robbanás körülményeit, katasztrófát legnagyobb, házban végzett, kórház szerint, lövöldözés körülményeiről, támaszpont közleményében, haditengerészet alkalmazottja, történtek után, kapcsolatot vele, ferencvárosi telket,
© 2013 TVN.HU Kft.