Belépés
KMKE: minőségi és érdemi javulást hozhat a módosított Nat
...
Az MTI-hez kedden eljuttatott közleményükben hangsúlyozták: a módosított Nat a 11., 12. évfolyamon heti négy órát rendel el magyar nyelv és irodalomból, ezen felül öt szabadon választható óra áll rendelkezésre a tantárgy tanítására. Az alaptantervben kiemelt célként jelenik meg a kompetenciafejlesztés, műveltségközvetítés, személyiségfejlesztés, valamint a morális és érzelmi ...
2020-02-04 11:41:36
Berlinale - Felfüggesztette az Alfred Bauer nevét viselő Ezüst Medve-díját a Berlinale
... szerint Bauer jelentős pozíciókat töltött be a náci érában. Ezen új ismeretek alapján, a Berlinale azonnali hatállyal felfüggeszti az Alfred Bauer Ezüst Medve-díját" - fogalmaznak közleményükben.
Az Alfred Bauer-díjjal a különösen innovatív filmkészítést jutalmazzák a fesztiválon.
Bauer 1951 és 1976 között volt a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál első igazgatója. A díjat ...
2020-01-29 20:42:12
Február közepén kezdődik a kaposvári szennyvíztisztító próbaüzeme
...
Közleményükben Szita Károly (Fidesz-KDNP) polgármestert idézve azt írták: a fejlesztésnek köszönhetően tisztább víz kerül vissza a természetbe, a szennyvíziszapból a telep energiaellátását nagyrészt fedező biogázt termelnek, csökken Kaposvár károsanyag-kibocsátása, így a somogyi megyeszékhely a magyar nagyvárosokat alapul véve ezután is élen jár a klímavédelemben.
A poli...
2020-01-29 16:01:56
PDSZ: aggodalomra ad okot a szakképzés átalakítása
...
Közleményükben azt írták: nem tájékoztatják érdemben sem a szülőket, sem a tanulókat, sem a munkavállalókat. Továbbra sincs rögzített garancia a béremelésre, és a jogalkotás körül még mindig nagy a káosz - sorolták.
Kitértek arra is, hogy a közalkalmazotti törvény hatályon kívül helyezése továbbra is veszélyezteti a munkavállalók érdekeit.
A PPDSZ elfogadhatatlanna...
2020-01-29 12:01:30
Illegális bevándorlás - Rendkívüli főkapitányi értekezletet tartott a belügyminiszter
...
Közleményükben azt írták: az értekezleten a Belügyminisztérium közbiztonsági főigazgatója, az országos rendőrfőkapitány és helyettesei, a budapesti és a megyei rendőrfőkapitányok, továbbá a velük azonos jogállású rendőri vezetők vettek részt.
A miniszternek a Bács-Kiskun és a Csongrád megyei rendőrfőkapitány, valamint a Nemzeti Nyomozó Iroda vezetője tett jelentést a hat...
2020-01-21 14:01:38
Szír embercsempészt tartóztattak le Tolnában
...
Közleményükben azt írták, a 31 éves szír állampolgárságú, de németországi lakcímmel rendelkező gyanúsított egy Bécsben bérelt kisbusszal hat, magát szírnek valló férfit szállított Budapest felé.
A hat utas a nyomozás adatai szerint embercsempészek segítségével jutott el Magyarországra. A migránsokat a gyanúsított az ország területén, a magyar-szerb határ közelében vette ...
2020-01-21 10:21:14
Továbbra is érvényben van Budapesten a szmogriadó tájékoztatási fokozata
... virradó éjszaka tájékoztatta az MTI-t arról, hogy Karácsony Gergely főpolgármester elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát Budapesten.
Az MTI-hez kedden eljuttatott közleményükben azt írták: hétfőn a budapesti mérőállomásokon a szálló por napi átlaga minden mérőponton alacsonyabb volt, de annak kisebb szemcseméretű, még veszélyesebb része, a PM2,5 frakció szintje háro...
2020-01-14 10:51:08
MSZP: a pártnak nincsen titkos kasszája
...
"A Fidesz-KDNP emelte kormányzati szintre a korrupciót, azt javasoljuk a saját házuk táján söprögessenek" - írták közleményükben.
Közölték: "az MSZP ellen irányuló rágalomhadjárat miatt" a hatóságokhoz fordul és a rágalmazónak bíróság előtt kell majd felelnie.
Hollik István hétfői sajtótájékoztatóján arra szólította fel a szocialistákat, hogy álljanak végre elő és m...
2020-01-13 17:02:13
Fenntartják Budapesten a szmogriadó tájékoztatási fokozatát
... fokozatát Budapesten, miután a szálló por légszennyezettségi szintje január 8-án és 9-én is három mérőponton meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket.
Az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményükben azt írták: az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzésének megfelelően vasárnap Budapesten emelkedett a légszennyezők, különösen a szálló por (PM10) koncentrációja, amelyn...
2020-01-13 09:41:08
Továbbra is fenntartják Budapesten a szmogriadó tájékoztatási fokozatát
... Budapesten, miután a szálló por légszennyezettségi szintje január 8-án és 9-én is három mérőponton meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket.
Az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményükben azt írták: szombaton átmenetileg javult a levegő minősége, de az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnaptól Budapesten is a légszennyezők, különösen a szálló por (PM10...
2020-01-12 13:21:22
1 2 3 ..............................96 97 ...............144 145 ...............191 192 193 
Címkék: Alfred Bauer, Ezüst Medve-díját, Fenntartják Budapesten, Alfred Bauer Ezüst Medve-díját, Alfred Bauer-díjjal, Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, Közleményükben Szita Károly, Nemzeti Nyomozó Iroda, Karácsony Gergely, Hollik István, Országos Meteorológiai Szolgálat, kaposvári szennyvíztisztító, szakképzés átalakítása, szmogriadó tájékoztatási, pártnak nincsen, tantárgy tanítására, alaptantervben kiemelt, náci érában, különösen innovatív, fejlesztésnek köszönhetően, telep energiaellátását, somogyi megyeszékhely, magyar nagyvárosokat, jogalkotás körül, közalkalmazotti törvény, munkavállalók érdekeit, országos rendőrfőkapitány, velük azonos, nyomozás adatai, ország területén, magyar-szerb határ, budapesti mérőállomásokon, saját házuk, hatóságokhoz fordul, rágalmazónak bíróság, tájékoztatási küszöbértéket, levegő minősége, energiaellátását, rendőrfőkapitány, belügyminiszter, mérőállomásokon, felfüggesztette, embercsempészek, állampolgárságú, rágalomhadjárat, előrejelzésének, klímavédelemben,
© 2013 TVN.HU Kft.