Belépés
Saját halottjának tekinti Horváth Ádámot a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.
... t...
2019-06-21 11:21:26
Önkormányzat 2019 - Sétáló Budapest: kevesen regisztráltak online az ellenzéki előválasztásra
...
A Zaránd Péter, Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt kampányfőnöke által jegyzett közleményben úgy vélekedtek, ez a Demokratikus Koalíció (DK) által szabott feltételek miatt van.
Lényegében nem volt tájékoztatási időszak, csak egy magyarázó videó került ki az internetre, amely - szerintük - legjobb esetben is csak a politikailag legaktívabbakhoz jutott el. Keves...
2019-06-21 10:41:08
Richter: a cariprazine megállapodást kiterjesztették Latin-Amerika több országára
...
Az MTI-hez pénteken küldött közleményben a Richter kiemelte, a módosított megállapodás értelmében az Allergan felelőssége a készítmény törzskönyvezése az újonnan bekerülő országokban, emellett az Allergan a nettó értékesítés alapján sávos royaltyt fizet a Richternek.
A cariprazine-t a Richter kutatói fedezték fel, fejlesztették az Allergannal közösen, és licencbe adták á...
2019-06-21 09:01:05
A bíróság letartóztatta a testvérgyilkos fiatalember, elmegyógyintézetbe viszik
... v...
2019-06-20 21:57:22
Deloitte: a régióban csökkent, Magyarországon stagnált a vállalatfelvásárlási piac tavaly
... évek óta a régiós M&A piac 7-9 százalékát teszi ki és együtt mozog az ottani trendekkel - fejtette ki Bíró Balázs, a Deloitte magyarországi pénzügyi tanácsadási üzletágának vezetője a közleményben.
A tanulmány kiemeli: jóllehet a tavalyi cégfelvásárlások csupán töredékénél publikus a vételár, a tranzakciók közleményben.
A tanulmány kiemeli: jóllehet a tavalyi cégfelvásár...
2019-06-20 21:52:47
POSZT - A teátrumi társaság meglepődött a színházi társaság lépésén
... nem kerül sor, a tulajdoni arányok változatlanok. "Az MTT a saját tagszervezeteinek megkérdezése után fog dönteni arról, hogy miképpen viszonyuljon ehhez a helyzethez" - olvasható a közleményben.
Az MTT emlékeztet arra, hogy az elmúlt három évben nagy erőfeszítéseket tett a színházi szakma azért, hogy megőrizze a POSZT minőségét és stabilitását: minden lényeges döntést egyhan...
2019-06-20 21:44:30
Péntektől visszavonták a tűzgyújtási tilalmat
... Főigazgatósággal egyeztetve - péntektől Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is visszavonják a június 14-vel elrendelt tilalmat.
A Nébih a közleményben felhívta a lakosság figyelmét arra, hogy a tilalom feloldása után is legyenek fokozottan körültekintőek, Magyarországon ugyanis az erdőtüzek 99 százalékát emberi mulasztás okozza.
...
2019-06-20 21:44:21
Nemes Nagy Ágnessel zárja idei szezonját a Várkert irodalom sorozat
... t...
2019-06-20 21:42:36
Rezsitámogatást ad a médiatanács több közösségi médiaszolgáltatónak
...
A közleményben azt írták, a Magyar Média Mecenatúra Program keretében kiírt idei pályázat harmadik fordulójában a televíziók közül a Soltvadkerti TV, az újhartyáni Magtelevízió, a Csurgói Városi Televízió, a budapesti Centrum Televízió, a váci ESTV, az RTV Szekszárd, a pécsi Pannon Televízió és a Tótvázsony TV, a rádiók közül pedig a Sola Rádió jut vissza nem térítendő forrás...
2019-06-20 09:51:15
Ab: alkotmányos a közigazgatási bíróságokról szóló törvény
...
"Önmagában a miniszteri igazgatás nem sérti sem a hatalommegosztás elvét, sem a bírói függetlenséget" - áll az Ab határozatáról szóló, a testület honlapján csütörtökön közzétett közleményben.
Az országgyűlési képviselők negyede indítványozta, hogy az Ab semmisítse meg a közigazgatási bíróságokról szóló törvényt.
Az indítványozók szerint a szabályozás sérti a hatal...
2019-06-20 09:21:01
1 2 3 ...........1155 1156 ......1733 1734 ......2310 2311 2312 
Címkék: Horváth Ádámot, Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt, Sétáló Budapest, Nemes Nagy Ágnessel, Zaránd Péter, Puzsér Róbert, Demokratikus Koalíció, Bíró Balázs, Magyar Média Mecenatúra Program, Soltvadkerti TV, Csurgói Városi Televízió, Centrum Televízió, Pannon Televízió, Tótvázsony TV, Sola Rádió, ellenzéki előválasztásra, cariprazine megállapodást, bíróság letartóztatta, testvérgyilkos fiatalember, régióban csökkent, teátrumi társaság, színházi társaság, tűzgyújtási tilalmat, médiatanács több, közigazgatási bíróságokról, magyarázó videó, politikailag legaktívabbakhoz, módosított megállapodás, készítmény törzskönyvezése, újonnan bekerülő, nettó értékesítés, ottani trendekkel, tanulmány kiemeli, tavalyi cégfelvásárlások, tranzakciók közleményben, tavalyi cégfelvásár, tulajdoni arányok, saját tagszervezeteinek, elmúlt három, színházi szakma, június 14-vel, közleményben felhívta, lakosság figyelmét, tilalom feloldása, televíziók közül, újhartyáni Magtelevízió, budapesti Centrum, váci ESTV,
© 2013 TVN.HU Kft.