Belépés
Az oltás eszközt ad a kezünkbe
... szolgáltatásokat és az egészségügyi struktúrát ezekben az országokban: az adósság visszafizetésére szánt pénzt az egészségügyi biztonság megerősítésére fordíthatnák. A közleményben hangsúlyozzák:
a vakcinák szabadalmának kérdését is sürgősen meg kell vizsgálni, hogy Afrikában, Latin-Amerikában és Ázsiában is gyárthassák, és oltóanyaghoz juthassanak, mielőtt késő lenne.
B...
2021-02-07 20:18:53
koronavírus terjedése
... nagyon fontos továbbra is a fegyelmezettség, a beutazási korlátozások és az általános higiénés szabályok betartása

- olvasható a jelentést ismertető közleményben. Hangsúlyozzák, hogy bárki, akinek tünetei vannak, ne menjen közösségbe, hanem maradjon otthon, és telefonon értesítse háziorvosát. Figyelmeztetnek, hogy kerüljük azokat a helyeket, ahol zárt térben sokan...
2020-09-26 21:40:44
Garantiqa: Magyarország a vállalati hitelgaranciák európai élmezőnyébe tartozik
... garanciaállomány. A 2019-es adatok szerint Törökország áll az élen 5,1 százalékos mutatóval, második Magyarország 2,1 százalékos eredménnyel, majd Portugália következik 1,8 százalékkal.
Hangsúlyozzák, az AECM által vizsgált európai országokban a hitelgarancia portfóliók GDP-arányos átlaga 0,7 százalékot tett ki 2019-ben.
Búza Éva, a Garantiqa vezérigazgatója a közlemén...
2020-08-14 11:15:24
Pénzügyminisztérium: ellenállóbbnak bizonyult a magyar gazdaság az Európai Unió átlagánál
... áprilisban és májusban éves alapon 30 százalékot meghaladó visszaesést szenvedett el, míg áprilisban például 97 százalékkal esett vissza a vendégéjszakák száma.
A közleményben hangsúlyozzák, a koronaválságból kilábalást segíti az Európai Unióban is példaértékű - a bruttó hazai termék 20 százalékát elérő - Gazdaságvédelmi akcióterv is, amelynek célja, hogy a magyar gazdaság m...
2020-08-14 10:11:28
A Nemzetközi Beruházási Bank több mint 33,8 millió euró zöld vállalati kötvényt vásárolt
...
A közleményben hangsúlyozzák, a Nemzetközi Beruházási Bank az egyik legnagyobb befektetője lett a magyar kötvénypiacon kibocsátott első zöld vállalati kötvénynek, amelyet a CPI Hungary Investments Kft. hozott forgalomba.
A közlemény szerint a Magyar Nemzeti Bank mellett a vezető magyar kereskedelmi bankok, biztosítótársaságok és befektetési alapok szintén a kötvény befe...
2020-08-12 07:09:52
A debreceni vidámparkban rendezik az idei Galiba gyermekfesztivált
...
A közleményben hangsúlyozzák: a virágkarnevál kísérőrendezvényeként 2012 óta szerepel a karneváli hét kínálatában a gyermekfesztivál, amely hamar a családok kedvenc programsorozatává vált. A Ludas Matyi nevét viselő vidámparkba kilátogatókat a többi között debreceni művészeti csoportok bemutatói szórakoztatják majd.
A gyerekek játékos, interaktív KRESZ-oktatáson vehetne...
2020-07-31 14:25:48
Örökségtudományi laboratóriumot alakítottak ki a debreceni Atommagkutató Intézetben
... világszínvonalú ...
2020-07-17 13:11:53
Az MNB megújított fogyasztóvédelmi ajánlást tett közzé
...
Hangsúlyozzák, az MNB tisztességes szerződési feltételeket, az ügyfelekkel folytatott kommunikáció során együttműködést, átláthatóságot, a szolgáltatások összehasonlíthatóságát várja el a piaci szereplőktől, különösképpen a költségeket, díjakat illetően.
Kiemelték, az elektronikus szerződéskötés vagy információnyújtás során a fogyasztókat semmilyen hátrány nem érheti a s...
2020-07-17 10:21:13
A Mol gázt és gézkondenzátumot talált Pakisztánban
... Pakisztánban, a magyar vállalat által működtetett TAL koncesszió az ország második legnagyobb PB-gáz és olajtermelője, a 200 milliós Pakisztán gázellátásának csaknem 9 százalékát adja.
Hangsúlyozzák, a Mol célja kutatás-termelési üzletágának nemzetközi erősítése, három hónapon belül ez a Mol második találata, márciusban a Mol Norge az Északi-tenger norvég részén bukkant olajr...
2020-07-14 09:51:30
Koronavírus - Virológus: a fertőzés kezelésében alkalmazható hatóanyagot azonosítottak pécsi és osztrák kutatók
... biotechnológiai céggel közösen folytatott vizsgálat eredményeként találtak rá a lehetséges hatóanyagra, amely új terápiás gyógyszert jelenthet a koronavírus fertőzésben. A kutatók hangsúlyozzák, a hatóanyag nem mint a fertőzést megelőző vakcina, hanem a már kialakult fertőzés, megbetegedés kezelésére ígéretes - fűzte hozzá.
Jakab Ferenc - aki a miniszterelnök által korábban b...
2020-07-09 07:04:37
1 2 3 ......22 23 ...33 34 ...44 45 46 
Címkék: Európai Unió, Nemzetközi Beruházási Bank, Atommagkutató Intézetben, Búza Éva, Európai Unióban, Hungary Investments Kft, Magyar Nemzeti Bank, Ludas Matyi, Jakab Ferenc, oltás eszközt, vállalati hitelgaranciák, magyar gazdaság, debreceni vidámparkban, idei Galiba, debreceni Atommagkutató, fertőzés kezelésében, egészségügyi struktúrát, adósság visszafizetésére, egészségügyi biztonság, közleményben hangsúlyozzák, vakcinák szabadalmának, beutazási korlátozások, általános higiénés, jelentést ismertető, 2019-es adatok, hitelgarancia portfóliók, vendégéjszakák száma, koronaválságból kilábalást, bruttó hazai, egyik legnagyobb, magyar kötvénypiacon, közlemény szerint, vezető magyar, kötvény befe, családok kedvenc, többi között, gyerekek játékos, ügyfelekkel folytatott, piaci szereplőktől, elektronikus szerződéskötés, fogyasztókat semmilyen, magyar vállalat, ország második, lehetséges hatóanyagra, koronavírus fertőzésben, kutatók hangsúlyozzák, fertőzést megelőző, miniszterelnök által, visszafizetésére,
© 2013 TVN.HU Kft.