Belépés
Koronavírus - Rekordot döntött az újonnan fertőzöttek száma az Egyesült Államokban, utolsó szakaszban egy vakci
...
A baltimore-i Johns Hopkins egyetem és kórház szerda délutáni adatai szerint előző nap 67 ezer 417 új esetet regisztráltak az országban. Továbbra is Kalifornia, Arizona, Texas, Florida a járvány gócpontja. Az Egyesült Államokban jelenleg a 3 millió 432 ezret is meghaladja a regisztrált fertőzöttek száma, és csaknem 137 ezer amerikai halt meg a vírus okozta Covid-19-ben és szö...
2020-07-15 22:27:09
Varga Judit: a kormány több áldozatsegítő központot hoz létre
... áldozatsegítő központ fenntartására és kapacitásuk növelésére. Hozzátette: a kabinet célja, hogy a jövőben minden megyében létrejöjjön ilyen intézmény.
A miniszter kiemelte: a központok fejlesztése azért kiemelt kormányzati feladat, mert a kabinet erkölcsi kötelességének érzi, hogy segítsen az arra szorulóknak, a segítség pedig akkor a leghatékonyabb, ha helyben történik....
2020-06-29 14:32:28
Csaknem negyven ország jelezte már részvételi szándékát a jövő évi vadászati és természeti világkiállításon
...
Bors Richárd a Pécs keleti részétől alig tíz kilométerre fekvő településen álló, a közelmúltban javarészt a szervezőiroda támogatásával, összesen több mint huszonötmillió forintból felújított vadász- és ifjúsági központ átadóünnepségén kiemelte: a világkiállítás rendezésének egyik célja, hogy Magyarország bemutassa, élen jár a természethasználat különféle módjaiban.
A Bu...
2020-06-23 22:10:16
OPSZ-elnök: a határvédelem továbbra is kiemelt szempontja a lovas tagozatnak
...
Túrós András elmondta: a határvédelem mellett fontos feladatuk, hogy a külterületeken élen járjanak a jogsértések megelőzésében, továbbá, hogy részt vállaljanak a lovas hagyományok ápolásában.
A szövetség elnöke köszönetet mondott a lovas és kutyás tagozat korábbi elnökének munkájáért. Rácz Adrienn, aki 2020. január 31-ével mondott le a tisztségről, 2012 tavaszán kapta m...
2020-02-29 14:21:41
ITM: Magyarország élen jár a kerékpározásban európai szinten
... és kerékpárút, mindebből 1250 kilométer 2010 óta létesült.
Az ITM államtitkára köszöntőjében ismertette, hogy a 2014-2020 közötti időszakban jelentős kerékpározáshoz kapcsolódó fejlesztések valósultak, illetve valósulnak meg, összesen 200 milliárd forint értékben.
Példaként említette, hogy 2014-2020 között 2100 kilométernyi önálló kerékpárút épült, és további 2100 kilomé...
2020-01-24 12:41:44
Kásler Miklós: nő az állami fenntartású meddőségkezelési centrumok száma
... fenntartású meddőségkezelési intézetek hálózatáról elmondta: a budapestiek mellett vannak intézményeik Győrben, Tapolcán, Pécsen, Szegeden, Kaposváron és Debrecenben. Kiemelte: a jelentős fejlesztéseknek köszönhetően a 12 intézményből 6 esetében rendkívül korszerű egészségügyi viszonyokat tudtak kialakítani, és az egységes ellátás érdekében a fejlesztések nem álltak meg.
Kás...
2019-12-20 18:52:26
Agrárinformatikai Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központ alakult Gödöllőn
... hosszú távú és fenntartható ipari-felsőoktatási együttműködés valósul meg, amelynek kiemelt programjai közé tartozik az ISOBUS teszt labor működtetése, digitális termelési rendszerek fejlesztése és Big Data kutatócsoport fenntartása. Az egyetem elkötelezett a magyar mezőgazdaság digitalizációjának folyamatos fejlesztése mellett - tette hozzá a rektorhelyettes.

Az új egy...
2019-12-03 14:41:47
Fülöp Attila: csaknem 190 millió forintra pályázhatnak az autistákat, értelmi fogyatékosokat ellátó intézmények
... nevezte a kommunikációs akadálymentesítés segítését. "Ha nincs kommunikáció, akkor semmi nincs", sem befogadás, sem integráció - fogalmazott.
Ezért alapvető célnak nevezte az olyan fejlesztések támogatását, amely segíti a rászorulókat a kommunikációban. Megemlítette a siketek és nagyothallók jelnyelvi videorendszerének, a vakok "távszem" szolgáltatásának idei beindítását, val...
2019-12-03 13:21:23
Palkovics: Nagykanizsa is fejlődési pályára állhat
...
Palkovics László a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara városi gazdaságfejlesztési elképzeléseit bemutató rendezvényét követő sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy néhány évvel ezelőtt még ki gondolta volna, hogy Kecskemét vagy Zalaegerszeg milyen fejlesztési központokká válhat. Hozzátette, a kormány minden támogatást megad Nagykanizsának is, hogy hasonló fejlődési pályára...
2019-11-29 13:49:42
Emmi: húszmilliárdos egészségügyi fejlesztések zajlanak a tárcához tartozó intézményekben
... magába foglaló programok a keringési és daganatos megbetegedések kezelését végző országos szakmai centrumokban valósulnak meg - áll a közleményben.
A hazai egészségügyi innovációs fejlesztések célja az egészségben eltöltött évek számának növelése, az egészségkultúra javítása és a betegek magas színvonalú ellátásának biztosítása - írták.
Felidézték, a Gottsegen György Ors...
2019-10-17 13:51:48
1 2 3 ...14 15 ..22 23 .28 29 30 
Címkék: Egyesült Államokban, Varga Judit, Kásler Miklós, Agrárinformatikai Felsőoktatási, Ipari Együttműködési Központ, Fülöp Attila, Johns Hopkins, Bors Richárd, Túrós András, Rácz Adrienn, Palkovics László, Nagykanizsai Kereskedelmi, Gottsegen György Ors, újonnan fertőzöttek, kormány több, határvédelem továbbra, lovas tagozatnak, kerékpározásban európai, állami fenntartású, tárcához tartozó, baltimore-i Johns, járvány gócpontja, regisztrált fertőzöttek, vírus okozta, kabinet célja, jövőben minden, miniszter kiemelte, központok fejlesztése, kabinet erkölcsi, arra szorulóknak, segítség pedig, közelmúltban javarészt, szervezőiroda támogatásával, világkiállítás rendezésének, határvédelem mellett, külterületeken élen, jogsértések megelőzésében, lovas hagyományok, szövetség elnöke, 2014-2020 közötti, budapestiek mellett, jelentős fejlesztéseknek, egységes ellátás, egyetem elkötelezett, magyar mezőgazdaság, kommunikációs akadálymentesítés, olyan fejlesztések, kormány minden, hazai egészségügyi,
© 2013 TVN.HU Kft.