Belépés
32. évközi hét szerda 11.14
EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Mindenért adjunk hálát az Úrnak, és dicsőítsük őt!
.....
Jézus egyszer útban Jeruzsálem felé áthaladt Szamaria és Galilea határvidékén. Amikor betért az egyik faluba, tíz leprás férfi jött vele szembe. Még messze voltak, amikor megálltak, és hangosan íg...
2018-11-14 15:09:42
Érdekesség
... vártemplom áll, a vár udvarán szabadtéri színpad, étterem és kávézó található.


5. Hármas híd

Az óváros és az újabb városrészek találkozásánál épült ez a híd közvetlenül a régi piac mellett. Sok itt a turista és ez a helyi fiatalok egyik kedvelt találkozóhelye is.

6. Szent Miklós Székesegyház

A 18.századi barokk építészet egyik l...
2018-11-13 19:53:00
A történelem az Isten országával van kapcsolatban
... vannak segítségére ennek a folyamatnak. Napjaink problémáit helyesen megérteni és magyarázni csak ennek fényében lehet. Minden, amit Isten megenged, hogy megtörténjék ebben a világban, közvetlenül kapcsolatban van az Ő magasztos tervével az Ő Egyházát és országát illetően.
Ne nyugtalankodjunk ezért, ha olyan kifürkészhetetlen események tanúi lehetünk, amelyek ebben a világban...
2018-11-10 08:51:21
Lehúzza a szemduzzanatot, és eltünteti a sötét karikákat
... készítmény megteszi. Az a lényeg, hogy a rostok víz hatására megduzzadnak, és zseléssé válnak, ettől áll össze az arcpakolás.

A videón látható módon készítsd el a pakolást, közvetlenül a szemed alá kend fel, de nagyon óvatosan, hogy ne menjen bele. Hagyd magadon tíz percig, azután hideg vízzel moss arcot.

https://retikul.hu/kencefice/lehuzza _a_szemduzza...
2018-11-09 20:44:23
Szép napot mindenkinek!
... jelentése alapján.

A 2016-os évre vonatkozó adatok szerint a 3 millióból 2,3 millió alkohollal kapcsolatos halálesetet férfiak szenvedték el. Az összes eset 29 százalékában nem közvetlenül az alkoholfogyasztás hatásaiba halt bele valaki, hanem az ital miatt okozott sérülésekbe, például közlekedési balesetbe vagy öngyilkosságba.
A fiatalokat különösen keményen érint...
2018-11-09 09:08:32
Rudolf Steiner
... tartsák lényegesnek. A lényeg az, hogy megkapjuk a hierarchiák uralmi területeinek ábráját.

Ma a magasabb hierarchiáknak azokkal a tagjaival fogunk behatóbban foglalkozni, akik közvetlenül az ember felett állnak. Ennél a stúdiumnál jó, ha az emberből indulunk ki. Mert csak akkor tudunk a magasabb hierarchiák tagjainak mivoltához felemelkedni, ha tökéletesen tisztában va...
2018-11-07 21:36:50
Állami rendezvényként tartják meg az idei függetlenség napi menetet Varsóban
... szélsőbaloldali erők részéről egyaránt.
Tavaly a menetet mintegy 60 ezer ember részvételével tartották meg. Felbukkantak rajta rasszistaként értelmezhető transzparensek. Ezeket elítélte közvetlenül a felvonulás után mások között Jaroslaw Kaczynski, a lengyel kormánypárt elnöke és Andrzej Duda államfő is. Kaczynski ugyanakkor lengyelországi viszonylatban "a legmarginálisabb m...
2018-11-07 19:36:00
Az EKB Andrea Enriát jelöli bankfelügyeleti ágának élére
... kidolgozásában.
Az EKB mint független uniós intézmény európai perspektívából látja el a bankfelügyeletet. Egyebek között a 118 jelentősnek minősített euróövezeti bankot felügyeli közvetlenül. Ezek a bankok 21 ezer milliárd dollár értékben az euróövezet banki eszközállományának csaknem 82 százalékát birtokolják.
A Felügyeleti Testület az a belső szerv, amelynek feladata...
2018-11-07 17:51:56
Újabb kutatás erősítette meg, hogy a mesterséges megtermékenyítés megmentheti az északi szélesszájú orrszarvút
... megtermékenyítéssel orrszarvúembriókat létrehozni német tudósoknak. Néhány hónappal az utolsó hím északi szélesszájú rinocérosz, Sudan elpusztulása után újraéledt a remény, hogy megmenthető a közvetlenül a kihalás előtt álló alfaj. A petesejtek európai állatkertekben élő déli szélesszájú orrszarvúktól származtak, a hímivarsejtek északi hímek tárolt spermájából.
Az új tanulmán...
2018-11-07 16:31:59
Női vízilabda világliga - Győztek az olaszok Hollandiában
... Bíró Attila csapata magabiztosan verte a kedd esti első fordulóban.
A csoportból az első három jut az Európa Kupa hatos döntőjébe, ugyanakkor fontos a csoportelsőség, mivel azzal közvetlenül az elődöntőbe lehet kerülni.
Az Európa Kupából - melynek hatos döntőjét március 28. és 31. között rendezik - az első három - és/vagy a későbbi házigazda - jut a világliga Szuperdönt...
2018-11-07 12:41:41
1 2 3 ...........1178 1179 ......1768 1769 ......2356 2357 2358 
Címkék: Rudolf Steiner, Andrea Enriát, EVANGÉLIUM Szent Lukács, Szent Miklós Székesegyház, Jaroslaw Kaczynski, Andrzej Duda, Felügyeleti Testület, Bíró Attila, Európa Kupa, Európa Kupából, sötét karikákat, idei függetlenség, mesterséges megtermékenyítés, északi szélesszájú, olaszok Hollandiában, egyik faluba, újabb városrészek, régi piac, helyi fiatalok, videón látható, 2016-os évre, összes eset, alkoholfogyasztás hatásaiba, ital miatt, fiatalokat különösen, hierarchiák uralmi, magasabb hierarchiáknak, tagjaival fogunk, ember felett, emberből indulunk, magasabb hierarchiák, menetet mintegy, felvonulás után, lengyel kormánypárt, euróövezet banki, kihalás előtt, petesejtek európai, hímivarsejtek északi, kedd esti, első három, elődöntőbe lehet, későbbi házigazda, világliga Szuperdönt, legmarginálisabb, megtermékenyítés, nyugtalankodjunk, bankfelügyeletet, szélsőbaloldali, bankfelügyeleti, perspektívából, kidolgozásában, találkozásánál, öngyilkosságba, rendezvényként, lengyelországi, hierarchiáknak, csoportelsőség,
© 2013 TVN.HU Kft.