Belépés
Szeretet és igazság
Szeretet és igazságA legjobb apák hűségesen képviselik a szeretetet és az igazságot gyermekeik felé. Nem véletlen, hogy a különböző apa-típusokat annak alapján lehet leírni, ahogyan gyakorolják a szeretetet és az igazságot. Mindenki próbálja meg magát elhelyezni az alábbi táblázatba:

1. Se szeretet, se igazság: nemtörődöm
2. Szeretet igazság ...
2018-04-15 18:59:19
szeretettel
... emberi világba. amegszületés. a gyermekkor vége. felnőtt férfivá és nővé válás. acsaládalapítás. házasság és gyermekek nemzése. kilépés azéletből. a halál.a megszületés.
a mítoszok különbözők
22
popper pÉter felnŐttnek lenni...
23
és ennek megfelelően különbözők a kultu-szok is. van, ahol körülmetéléssel veszik felaz új embert isten szövetségébe. van, ah...
2012-06-07 13:21:00
szeretettel
... közönségnek. És mi a kritikus szerepe? Még hiúbb; oly emberé az, ki azt hiszi, hogy leckét adhat annak, aki azt hiszi, hegy leckét adhat a közönségnek.

25. A kritika nagyon különböző módon bánik az élőkkel és a holtakkal. Ha egy szerző meghalt, akkor azon van, hogy jó tulajdonságait kiemelje, és hibáit elpalástolja. Ha él, az ellenkező történik; a hibáit emeli ki, és a...
2012-04-22 11:01:18
Szálasi Ferenc - A Cél 2. rész
...

ALAPTERV ÉS KÖVETELÉSEK

"Adok, hogy adj! Aki nem ad, nem kap!" NAP

1. Akarjuk és követeljük az Ősföld állami, nemzeti, népi, erkölcsi, szellemi, társadalmi, politikai, gazdasági és államvédelmi megújhodását, újjáépítését, átszervezését, szervesen kapcsolódó egységes irányítását.

I. Cikkely.
2. Akarjuk és követeljük a Trianoni par...
2010-12-04 15:08:45
MOLIÉRE Tartuffe
... reménytelenség tetőpontja (V.6.) után Valér még segíteni próbál, de itt már csak deus ex machinával következhet be a szerencsés vég.
A banális cselekmény eléggé érdektelen lenne a különböző formákban és szinteken megjelenő komikum, a kidolgozott részletek, friss ötletek, és a nagyszerű szerkesztési megoldások nélkül.
A komédia - a kor dramaturgiai szokásaitól eltérően - ...
2008-07-21 12:37:50
1 
Címkék: Szálasi Ferenc, MOLIÉRE Tartuffe, ALAPTERV ÉS KÖVETELÉSEK, legjobb apák, igazságot gyermekeik, különböző apa-típusokat, alábbi táblázatba, gyermekkor vége, mítoszok különbözők, kritikus szerepe, kritika nagyon, szerző meghalt, ellenkező történik, hibáit emeli, banális cselekmény, különböző formákban, kidolgozott részletek, nagyszerű szerkesztési, acsaládalapítás, körülmetéléssel, reménytelenség, tulajdonságait, átszervezését, államvédelmi, amegszületés, megújhodását, dramaturgiai, szövetségébe, elpalástolja, szerkesztési, újjáépítését, megszületés, gyakorolják, közönségnek, szeretettel, követelések, szokásaitól, kidolgozott, következhet, megfelelően, irányítását, elhelyezni, táblázatba, követeljük, szerencsés, megoldások, szeretetet, machinával, cselekmény, érdektelen, kapcsolódó, felnőttnek, tetőpontja, különbözők, társadalmi, gyermekkor, gyermekeik, képviselik, nemtörődöm, gyermekek, nagyszerű, azéletből, típusokat, szervesen, igazságot, szinteken, hűségesen, politikai, különböző, gazdasági, holtakkal,
© 2013 TVN.HU Kft.