Belépés
Köhögve és lázasan senki ne menjen emberek közé!
... amelyek közül Szlovákia, Ausztria, Szlovénia és Horvátország számít biztonságosnak.
A kormányfő szerint nem vált az emberi civilizáció dicsőségére az a verseny, amely tavasszal különböző ázsiai reptereken folyt az egészségügyi eszközökért, ezért abban bízik, hogy a világ rendezettebben fordul rá a járvány feltételezett második hullámára.

Az egészségügyi védekez...
2020-08-09 08:41:28
Nemzeti konzultáció - Kormánypártok: a baloldal el akarja lehetetleníteni, hogy az emberek elmondják a vélemény
... képviselő.
Kérdésre az Index körül kialakult helyzetről, a portál függetlenségéről elmondta: nem foglalkoznak továbbra sem magántulajdonban lévő médiavállalatok belső ügyeivel, de a különböző baloldali politikusokkal való találkozások egybeesése feltűnő. Őket kellene megkérdezni, mi is hangzott el ezeken a találkozókon. A Gyurcsány-pártnak biztos, hogy több információja van ...
2020-07-29 14:42:44
Illegális bevándorlás - Lampedusa szigetére tizennyolc migránshajó érkezett egy nap alatt
... az utolsó tengerszakaszon a parti őrség hajói kísérték őket a sziget kikötőjébe. Rekordot döntött Lampedusán az érkezők száma, mivel csütörtök reggeltől már 618-an érkeztek tizennyolc különböző, Tunéziából és Líbiából indult csónakkal és hajóval.
Nyolcvanöt tunéziait, akik gazdasági bevándorlónak számítanak és kiutasítás vár rájuk, Lampedusáról már áthelyeztek a szicíliai Po...
2020-07-10 18:22:29
Koronavírus - Romániában meghaladta a 600-at az egy nap alatt diagnosztizált fertőzöttek száma
... távolságtartási óvintézkedések betartására bírni a lakosságot.
Klaus Iohannis államfő csütörtöki televíziós beszédében jóhiszemű együttműködésre szólította fel a politikustársadalmat és a különböző pártok befolyása alatt álló állami intézményeket, a sajtót és a civil társadalmat is.
"A vírus valóságos, nincs politikai színe, nem lehet törvénnyel betiltani, és nem is tűni...
2020-07-09 13:31:54
Európa-konferencia - Orbán: az EU szükségleteire fókuszáló stratégiára van szükség
... térni ahhoz a megközelítéshez, hogy Európának a saját belső gondjaira kell koncentrálnia elsősorban, és legfeljebb csak ezt követően adhat tanácsot másoknak.
Orbán Viktor szerint két különböző koncepció van az európai vitákban. Az egyik oldalon a liberális, baloldali, progresszív, félig marxista elképzelés áll, amely a multikulturalizmust, a migrációt támogatja; ez családelle...
2020-07-08 12:42:17
Koronavírus - Varga Judit: az igazság mindig győzedelmeskedik
... szabványok, a megbízható és kiegyensúlyozott információforrások, valamint a mindenki számára átlátható és tisztességes eljárások hiányában a jelenlegi jogállamisági mechanizmus továbbra is különböző politikai érdekek rabja marad.
"Noha az elmúlt hónapokban Magyarország volt célkeresztben, bármely tagállamból bármikor célpont válhat" - mutatott rá a tárcavezető.
Varga J...
2020-06-24 17:23:40
Olajbogyókat töltött agyműtétje közben egy olasz nő
... Trignani idegsebész elmondta, hogy a speciális eljárás lehetővé teszi számukra, hogy monitorozzák a páciens állapotát a beavatkozás közben és pontosítsák a mozdulataikat.
A v...
2020-06-10 15:52:44
Koronavírus - Megszavazta a román szenátus a veszélyhelyzetről szóló törvénytervezetet
... a belügyminiszter javaslatára kormányhatározattal meghosszabbíthatja.
A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) javaslatára a veszélyhelyzet idején megyénként és térségenként különböző intézkedéseket lehet bevezetni a járványügyi helyzet függvényében.
A szenátusban többségben lévő ellenzéki Szociáldemokrata Párt (PSD) javaslatára törölték a törvénytervezet szövegéből...
2020-05-12 21:42:57
Krónika 15. rész (civil szervezetek, napirend után)
... akik egyszer jobb, egyszer baloldali pártokat támogatnak, de az ország érdekét szolgálja, ha civil szervezetekben vesznek részt.
Egyetértett abban, hogy meg kell különböztetni a különböző szervezeteket, mert egy bélyeggyűjtő kört nem szabad összehasonlítani egy nemzetközi lobbierőt képviselő NGO-val. Az utóbbi szervezetek tevékenysége nem hasznos Magyarország számára - szögez...
2020-05-05 23:44:49
Román kormányalakítás/Koronavírus - Járványügyi óvintézkedések közepette szavaznak az új román kormány beiktatá
... törvényhozók.
A bizalmi szavazást megelőző plenáris vita ezúttal elmaradt, a kétkamarás parlament 465 képviselője és szenátora ugyanis nem ült össze egy terembe, hanem a frakciók szerint különböző időpontokra beosztva, egyesével mehetnek be egy kisebb szavazóterembe, ahol fertőtlenített "szavazógolyókkal" voksolnak.
A koronavírus-válság miatt most már valamennyi párt egy...
2020-03-14 11:21:19
1 2 3 ...................63 64 ..........95 96 ..........125 126 127 
Címkék: Varga Judit, Klaus Iohannis, Orbán Viktor, Varga, Romániai Magyar Demokrata Szövetség, Szociáldemokrata Párt, emberek elmondják, igazság mindig, román szenátus, veszélyhelyzetről szóló, kormányfő szerint, emberi civilizáció, egészségügyi eszközökért, világ rendezettebben, járvány feltételezett, egészségügyi védekez, portál függetlenségéről, különböző baloldali, utolsó tengerszakaszon, parti őrség, sziget kikötőjébe, érkezők száma, különböző pártok, civil társadalmat, vírus valóságos, saját belső, európai vitákban, egyik oldalon, migrációt támogatja, mindenki számára, jelenlegi jogállamisági, elmúlt hónapokban, speciális eljárás, páciens állapotát, beavatkozás közben, belügyminiszter javaslatára, veszélyhelyzet idején, járványügyi helyzet, szenátusban többségben, törvénytervezet szövegéből, ország érdekét, különböző szervezeteket, bélyeggyűjtő kört, nemzetközi lobbierőt, utóbbi szervezetek, bizalmi szavazást, kétkamarás parlament, frakciók szerint, kisebb szavazóterembe, szociáldemokrata,
© 2013 TVN.HU Kft.